Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 13tema

Nica79 as buvau pries punkcija apsinuodijusi, temperatura irgi buvo sukilusi, bet isgeriau paracetamolio ir per nakti praejo. Tikiuosi ir tau tik apsinuodijimas, ir ryt jau jausiesi tikrai geriau.
Atsakyti
Butas Tuayp

Zodinelis
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 28, 22:08)

Dėkui Comma 4u.gif o kaip Tu jauties?
Atsakyti
QUOTE(l_satyra @ 2014 11 28, 21:27)
Dėkui Comma  4u.gif  o kaip Tu jauties?

Viena mano puse (gal protingoji?) sako viskas pas mane bus gerai wub.gif , o va kita (matyt kvailoji) vis erzina mane - nieko gero nebus doh.gif Va tokia ta savijauta - pleso mane vidiniai nesutarimai doh.gif Tikiuosi nesudraskys iki hcg dienos g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 28, 23:31)
Viena mano puse (gal protingoji?) sako viskas pas mane bus gerai wub.gif , o va kita (matyt kvailoji) vis erzina mane - nieko gero nebus doh.gif Va tokia ta savijauta - pleso mane vidiniai nesutarimai doh.gif Tikiuosi nesudraskys iki hcg dienos g.gif  lotuliukas.gif

nesudraskys lotuliukas.gif
viskas bus gerai kazkaip tikiu kad daug graziu naujienu cia bus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 28, 23:08)

Įkėliau į pirmą žinutę. Ačiū 4u.gif

Comma, aš pasakysiu taip: bus taip, kaip turi būti. Ir gali ten spardytis ar niršti kiek nori ( tuo tik sau ir kitiems kenkiame), vistiek bus kaip numatyta 4u.gif iš tavo pusės ką gali padaryti, tai visa tai priimti 4u.gif ir tik nuo tavęs priklauso kaip tu tai priimsi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 29 lapkričio 2014 - 14:13
QUOTE(Comma @ 2014 11 28, 23:08)

Visai nieko bigsmile.gif As galvoju gal rinkti pilnaspaketa ir bus rami galva g.gif

Rositele Medicanoje pilnas paketas nebe 3200eu, o 3500eu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 11 29, 08:43)
Comma, aš pasakysiu taip: bus taip, kaip turi būti. Ir gali ten spardytis ar niršti  kiek nori ( tuo tik sau ir kitiems kenkiame), vistiek bus kaip numatyta 4u.gif iš tavo pusės ką gali padaryti, tai visa tai priimti 4u.gif ir tik nuo tavęs priklauso kaip tu tai priimsi bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(19891010 @ 2014 11 29, 09:16)
Visai nieko bigsmile.gif  As galvoju gal rinkti pilnaspaketa ir bus rami galva g.gif

Oj tikrai nebus ramu schmoll.gif ypac, jei i paketo kaina ieina buto nuoma doh.gif Problemu vistiek kyla, kad ir koks jis ten 'ledinis' bus mirksiukas.gif Kas ir kaip greitai jas spres? Jei per klinika, tai isivaizduok kokia grandine 'neskubanciu' spresti problema susidaro doh.gif Jie ir taip nelabai skuba, o dar kai tarp savininko ir taves bus tarpininkas (klinika), gali biti visai sudetinga doh.gif Sakykim nebeveiks wifi... Nu ir prasideda... Mes tiesiai bendravom (per google translator) ir turejom drauga turka, kuris juos i kampa spaude ir tai laukti prailgo mirksiukas.gif
Cia jau patys spreskit kas geriau. Bet apsvarstykit visus pliusus ir minusus.
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 29, 11:34)
drinks_cheers.gif

Oj tikrai nebus ramu schmoll.gif ypac, jei i paketo kaina ieina buto nuoma doh.gif Problemu vistiek kyla, kad ir koks jis ten 'ledinis' bus mirksiukas.gif Kas ir kaip greitai jas spres? Jei per klinika, tai isivaizduok kokia grandine 'neskubanciu' spresti problema susidaro doh.gif Jie ir taip nelabai skuba, o dar kai tarp savininko ir taves bus tarpininkas (klinika), gali biti visai sudetinga doh.gif Sakykim nebeveiks wifi... Nu ir prasideda... Mes tiesiai bendravom (per google translator) ir turejom drauga turka, kuris juos i kampa spaude ir tai laukti prailgo mirksiukas.gif
Cia jau patys spreskit kas geriau. Bet apsvarstykit visus pliusus ir minusus.

Nu gal g.gif Juk jie Turkai, bardakas biggrin.gif
Jeigu sekanti cikla nenusivelintu mano O, tai treciau skrist grynai "ant naujeko" doh.gif Tai kaineles butu grazios...
Atsakyti
Sveikos merginos,

Kurios leidotes lucrin - kaip suprantu dienos laikas kada ji susileisiu nera svarbus, tik po to panasiu metu reiktu leistis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2014 11 29, 10:16)
Visai nieko bigsmile.gif  As galvoju gal rinkti pilnaspaketa ir bus rami galva g.gif

Kada pakilo?? Man kai rase tai tase kad 3250 eur...
Atsakyti
Gero savaitgalio mergaites 4u.gif Ramybes laukancioms.. mirksiukas.gif Viskas bus kaip turi buti..( o buti turi gerai). Galiu tik ,,nuraminti", kad ir po teigiamo HCG ramybes nera.. tongue.gif Iki pirmo skano.. po to turbut iki antro ir taip iki gimdymo smile.gif

Neramu ir idomu kaip Nica79? g.gif

Na o pirmadienis turbut but smagus.. bus geru nujienu.. uzsiimu ir as vieta gathering.gif

Del kainu tai tikai jos kyla kosminiu greiciu. As 3 IVF(atrasis buvo nutrauktas)per 1,5 metu dariau kiekviena karta atejus kaina pakildavo, o nuolaidos suma beveik sudaro pabrangima, taigi pirmasis ir treciasis kainavo tiek pat. biggrin.gif Bet pastarasis ir tai po ilgu derybu ir geru derybiniu sugebejimu deka isliko toks pats, nes is esmes reikejo moketi 300TL daugiau. doh.gif O taro antrojo ir treciojo IVF buvo tik 3 menesiai, taigi isgirdusi kaina tikrai gerokai supykau. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meile_: 29 lapkričio 2014 - 17:32