Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 13tema

Nica79, valioooo kad jau pradedi sveikti 4u.gif Jau praktiskai merginos itikino, kad tu nestuke.gif Taigi gali ir sutaupyti ant hcg tyrimo wub.gif

Emirra, auuuuu blush2.gif

O as nejauciu isskirtinio.... schmoll.gif

RositaK, parasa papildei - malacius wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 29 lapkričio 2014 - 18:41
Sveikos!!!
Kita savaite lauksim dideliu skaiciuku is visu mergaiciu Pupaiciu!!! Laikau kumstukus uz visas!!! wub.gif wub.gif wub.gif

Meile Tiesa sakai su HCG teigiamu atsakymu atsiranda daugiau baimiu, iki pirmo skano o po to tikriausiai ir visa nestuma doh.gif Kada tau turkai paskyre pirma skana. Man cia No tragesija, gydytoja pasake, kad manes gal niekas ir neziures iki 12-15sav. nes IVF darytas uzsieni ne No. Daugiau neduoda pasidaryt kraujo paziuret ar auga HCG ir ar viskas gerai su progesteronu verysad.gif Nezinau ka daryt, bandau ieskoti aplinkuj kokios mokamos klinikos bet nieko nera verysad.gif

Nica79
Kiek prisikentejai vakar console.gif bet galiu papasakot kai man buvo hiper cia No tai man ligonineje daktare pasake, jeigu as busiu nescia tai hiper sugris su visais grazumais, tai pas tave cia tik teigimas pozymis maziukai implantuojasi, auga HCG del to ta ir hiper grizo ax.gif As tau labai linkiu, kad maziukai kabintusi pas tave kuo stipriau ir tikiuosi bus po kazkiek laiko lengviau nuo tos hiper wub.gif
Atsakyti
Mergaites, katra diena emirrai buvo isodinimas? g.gif Pirmame poste nera sios datos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2014 11 29, 19:48)
Sveikos!!!
Man cia No tragesija, gydytoja pasake, kad manes gal niekas ir neziures iki 12-15sav. nes IVF darytas uzsieni ne No. Daugiau neduoda pasidaryt kraujo paziuret ar auga HCG ir ar viskas gerai su progesteronu verysad.gif Nezinau ka daryt, bandau ieskoti aplinkuj kokios mokamos klinikos bet nieko nera verysad.gif

Oij,Mishellinuk, Comma - na taip, mergaites prakstiskai itikino, kad gal viskas ir gerai, bet as tai taip pati nemanau unsure.gif Kaip suprantat, baimes pilnos kelnes ir graudi nuotaika, bet suprantu, kad nieko negaliu pakeisti, tai tik lauksiu to HCG.
Bet Misheliina - negaliu patiketi del No, visai suges mano nuomone apie juos; tai kokia cia supervalstybe cool.gif *****, o jei pas Tave,pvz, trynukai..tai ka, viska palikti savieigai - kazkokia nesamone. Gal dar surasi kokia klinika, jei ne - tai manau, i LT su kokiu pigiu skrydziu verta atvaryti…juk iki 15 sav tai dar gana toli..Nu bet kaip jie gali neleisti darytis tyrimu, nesuprantama..
ZInai, jei jie neleis nieko daryti/tirti, tai gal Tu ta dopleri kazkoki isigyk - galesi bent sirdutes klausytis..arba dvieju sirduciu.. wub.gif

Atsakyti
Nica79, manyk wub.gif nes kito pasirinkimo kaip ir nera 4u.gif Visos mes cia iki hcg dienos nei pakartos, nei paleistos doh.gif
Atsakyti
[quote=Comma,2014 11 29, 19:40

O as nejauciu isskirtinio.... schmoll.gif
[/quote]
Commuliuk - as uz mus visas ir musu zirniukus daug meldziausi ir meditavau, turi buti gerai 4u.gif Pilnai suprantu, koks nerimas ima, nes jis ir pas mane yra..manau, pas visas buna po "isodinimo"..Kaip pati sakei - turim buti laimingos, kad pagaliau ka nors nuveikeme "vaiku" srityje bigsmile.gif Jau padareme, ka galejome, dabar belieka laukti..
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2014 11 29, 19:40)

sakau gal padės kažkiek lengviau tą laukimą prastūmti, savipasitikėjimo įpūs... rolleyes.gif
o tu pastabi wub.gif

Emirra turėtų darytis šiaip HCG berods pirmadienį ar sekmadienį, bet pamenu minėjo jau penktadienį (vakar) darys hcg - kaip tyčia neįrašiau kažkaip į srašą kada jai buvo ET g.gif gal tyliai viena sau džiaugiasi doh.gif o mes čia baigiam dupces nutrynti ant gathering.gif bet kokiu atveju, mes už lithuania.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 29 lapkričio 2014 - 19:41
QUOTE(Nica79 @ 2014 11 29, 19:28)

Selione
- gera mintis - islekti kuo greiciau thumbup.gif 
Neslepsiu - MV sia liepa sake, kad vyksime tikrai ne anksciau kaip 2015 m. vasara. Po to, kai merginos pradejo sakyti, kad kainos kyla, as pagalvojau, kad kai MV reikalinga dar Micro Tese ir plius visa kita, tai galvoju, iki 2015 m. vasaros kainos bus kosmines  unsure.gif Aisku, laimei, pavyko surinkti reikiama suma, bet po to, ka maciau TR, tai del TR galima ir pasiskolinti  ax.gif Nes jie tikrai viska padarys, ka gali, kad butum  nestuke.gif

smile.gif gerai butu, bet negaliu del n priežasčių, be to dar neatsigavau nuo paskutinio ivf prieš 4 men.
Tiesiog kol kas stebiu jus ir džiaugiuosi, kad pavyksta mirksiukas.gif
Atsakyti
jetau jetau nica79 kazkaip busiu nepopuliari ir neguosiu tik palinkesiu kantrybes ir stiprybes 4u.gif

tikesiu kad kruopos bus stipresnes uz viska stipresnes wub.gif

misheliina2 blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif as galvojau kad LT didelio Š valstybe, bet pasirodo ne g.gif pas mus veja uzkelk, ar babkes mokek ir vistiek gausi pagalba ir atsakymus kazkokius i klausimus, o no pasirodo truba g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 29 lapkričio 2014 - 22:46
Irene, kas tavo padangeje? Yra naujienu? blush2.gif
Atsakyti
misheliina2, SVEIKINU NUOSIRDZIAI pasiekus rezultata 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Comma, Nica79 Jums kantrybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cestrella: 30 lapkričio 2014 - 09:17
Emirrai isodinimas man rodos buvo 11.22 ax.gif
Nica79 4u.gif
Atsakyti