Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 13tema

QUOTE(Irėnė @ 2014 12 01, 14:00)
matytu matytu, man net su ekoskopu apziurint jau mate kad yra uzdegiminio skyscio biggrin.gif LP as nedaryciau, nuvziuok i TR konsultacijai ir jie pasakys ko reikia. gal tau visai tos LP nereikia mirksiukas.gif

Oi, kaip faina, o man cia Lt po nepavykusio Ivf (kabinosi, bet pabego) siulo daryt Laparaskopija ir ziuret ar nera uzdegimo, gal net salint kiausintaki, kad tik jis nebetrukdytu. Nors GN pries tai buvo daryta ir apie uzdegima nieko nesake. Tai turbut taip ir reikes daryt, pirma vaziuot i tr ir ten pasakys ka daryt toliau. Tik dar neapsisprendziu i kuria klinika.
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 12 01, 13:17)

QUOTE(RositaK @ 2014 12 01, 13:34)
Taip, turi matytis 4u.gif

Legendary, Aš sumąsčiau ax.gif tegu vyras nueina į lauką ir pašviečia į langą  kokiu ryškiu prožktorium, o tu pridėk tą foto prie lango ir nufotkink bigsmile.gif ar čia labai nusišnekėjau?  blush2.gif
Arba blogiausiu atveju, nueik į kokias klinikas, duok pinigėlį ir bet kuriam skyriuje leis pasinaudot ta švieslente ax.gif

Ačiū merginos už atsakymus, aš jau po truputį panikoje, dėl visko... 4u.gif
Bet ir juokingai čia visko prisigalvojau dėl tos nuotraukos ir su prožektoriumi švietimo. Atsimenate apie Betmena filma, kur toki padarydavo ženklą per visą dangų - šikšnosparnį. Tai vat, jei pamatysite danguje gimdos nuotraukos ženklą, tai žinokite ten mano :DDDD Gal net iki Turkijos pašviestų, jei labai koks galingas prožikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita7878 @ 2014 12 01, 15:13)
Oi, kaip faina, o man cia Lt po nepavykusio Ivf (kabinosi, bet pabego) siulo daryt Laparaskopija ir ziuret ar nera uzdegimo, gal net salint kiausintaki, kad tik jis nebetrukdytu. Nors GN pries tai buvo daryta ir apie uzdegima nieko nesake. Tai turbut taip ir reikes daryt, pirma vaziuot i tr ir ten pasakys ka daryt toliau. Tik dar neapsisprendziu i kuria klinika.

nu man LT nieko nemate, cia buvau visikai be problemu beveik, o vat nuvykus i TR paaiskejo, kad 5 metai issvaistyti veltui (cia as apie LT gydymus). Taip kad jei turit galimybe, nesvaistykit laiko, pinigu ir sveikatos su sitais musu 'daktarais'.
4u.gif

COMMMA a tu irgi tylos izadus davei? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 01 gruodžio 2014 - 14:26
QUOTE(Irėnė @ 2014 12 01, 15:25)
nu man LT nieko nemate, cia buvau visikai be problemu beveik, o vat nuvykus i TR paaiskejo, kad 5 metai issvaistyti veltui (cia as apie LT gydymus). Taip kad jei turit galimybe, nesvaistykit laiko, pinigu ir sveikatos su sitais musu 'daktarais'.

Pritariu visom keturiom Irenei smile.gif pas lt medikus, pas mus jokios problemos nebuvo, nors buvo dvi LP (po vienos isoperavo hydrosalpingsa, bet gydytojai paskui tris metus sakė kad viskas ok). Turėjau du IVF, viena FET, po kiekvieno nepavykusio, kai paklausdavau kodėl, atsakymas būdavo - VISKO BŪNA, GAL KITA KART PAVYKS. ir jokių tyrimų, jokių GN. O vat tr iškart per echo įtarė neaiskumus kiausintakiuse, per GN pasimate pakitimai ir gimdoje, o per LP viską sutvarkė, kiausintakius iškart pasalino, nes buvo labai blogi. Kaip sakiau, lt sakė viskas tvarkoje blink.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2014 12 01, 14:50)
Pritariu visom keturiom Irenei smile.gif pas lt medikus, pas mus jokios problemos nebuvo, nors buvo dvi LP (po vienos isoperavo hydrosalpingsa, bet gydytojai paskui tris metus sakė kad viskas ok). Turėjau du IVF, viena FET, po kiekvieno nepavykusio, kai paklausdavau kodėl, atsakymas būdavo - VISKO BŪNA, GAL KITA KART PAVYKS. ir jokių tyrimų, jokių GN. O vat tr iškart per echo įtarė neaiskumus kiausintakiuse, per GN pasimate pakitimai ir gimdoje, o per LP viską sutvarkė, kiausintakius iškart pasalino, nes buvo labai blogi. Kaip sakiau, lt sakė viskas tvarkoje  blink.gif

O kokie pakitimai buvo gimdoje cia del hidrosapingso? O jum tr, kaip supratau dare laporoskopija, o histeroskopijos nedare? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nica79 @ 2014 12 01, 14:13)

Del HCG - tai tikriausiai bandysiu datraukti iki treciadienio...

Nzn nzn, siandien kazkoks rudai/bordo crinone ryte buvo  unsure.gif Tai nzn, tikiuosi, zirniukai ten dar  unsure.gif

Cestrelliuk - jei tik leidzia galimybes - vaziuok! Padraugausi su Krown.., keliese linksmiau bus...Nzn,as, kai buvau TR, tai man maziau "durnos/neramios" mintys i galva lindo…gaila, kad neisejo ten pasilikti iki HCG, butu buve ramiau…Kazkaip, ten gal kad daug musu buvo - budavo, susitinki, pliurpi pliurpi, uzsimirsti..Kaip man patikdavo eiti po Memorial arbatos gerti su eklerais su mergaitemis ir Mama  ax.gif
Afrodite69 - jau skaiciau, kad mergaites Tau parupins progestan, viskas bus gerai..

Nica79, oi kaip laukiam trečiadienio gathering.gif Aš už kiekvieną sergu kaip už save 4u.gif
Dar galimybės kaip ir leistų, bet tik pagalvoju ir veju iškart tą mintį tolyn, man ne kiek pati sunki procedūra, kiek mane psichologiškai sekina... O man žinok atvirkščiai, aš ten nieko negalvodavau tik apie savo žirniukus, tarsi transe buvau lotuliukas.gif niekas kitas neegzistavo, nedomino nei kelionės nei miestas, tik sėdėjau "mintis padėjus" apie vaikus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Legendary @ 2014 12 01, 14:19)
Atsimenate apie Betmena filma, kur toki padarydavo ženklą per visą dangų - šikšnosparnį. Tai vat, jei pamatysite danguje gimdos nuotraukos ženklą, tai žinokite ten mano :DDDD Gal net iki Turkijos pašviestų, jei labai koks galingas prožikas lotuliukas.gif

Oi blyn lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip ir isivaizduoju ta betmeno zenkla danguje, tai dairysimes vakare Tavo GN lotuliukas.gif
Ir Rosituko pasiulymas vyras is lauko su lempa lotuliukas.gif oi prisizvengiau lotuliukas.gif Tikrai butu geriausia koks matinis stiklas arba ir baltas lapas jei po juo ryski lempa turetu buti ok smile.gif

Nicuk savaitgalis ramus , namuose, tik eglutes debesingosios lekem ziureti tai susitikom draugu, prie jos prapliurpem, isgerem kavytes su spurgytem ir namo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2014 12 01, 12:42)
buk gerute parasyk kuri ta VK. bandau srifruotis, zinau kazkur buvo rasyta, nu bet uzstrigo  doh.gif
vaisingumo klinika?

issiaiskinau.

gal kas kaune pasakytu kur daro su CD? butu vis arciau.

Taip vaisingumo klinika vilniuje:)
Atsakyti
Moterys, jūs duodat su tom gimdos nuotraukom thumbup.gif Sėdžiu ir žvengiu balsu... DARBE.... lotuliukas.gif

Dabar pradėjau bijoti, kad savo GN išmečiau lauk ir prieš TR lieps kartoti...

O kaip jūs manot, jei pas mane buvo viskas tvarkoje (nuotrauka daryta), bet buvo kibimas per IVF, tai man reikės perdaryti tą GN prieš vykstant pas turtkus? Labai nenorėčiau, bet gal sakys, kad tas pastojimas trumpam galėjo turėti įtakos ten kam nors... g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 12 01, 16:22)
Moterys, jūs duodat su tom gimdos nuotraukom  thumbup.gif  Sėdžiu ir žvengiu balsu... DARBE....  lotuliukas.gif

Dabar pradėjau bijoti, kad savo GN išmečiau lauk ir prieš TR lieps kartoti...

O kaip jūs manot, jei pas mane buvo viskas tvarkoje (nuotrauka daryta), bet buvo kibimas per IVF, tai man reikės perdaryti tą GN prieš vykstant pas turtkus? Labai nenorėčiau, bet gal sakys, kad tas pastojimas trumpam galėjo turėti įtakos ten kam nors...  g.gif  doh.gif

Nu žinokit merginos, jeigu turit bėdų su kiaušintakiš praeinamumu tai gali tekti ir daryti, bet jeigu viskas ten tvarkoje, tai aš neturėjau jokiu nuotrauku tik išraša apie pratekamus kiaušintakius ir viskas jiemt tiko, jokių GN nereikėjo daryti ir t.t bet kaip minėjau pas mane nebuvo jokių bėdų kūne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angelas sargas @ 2014 12 01, 15:54)
O kokie pakitimai buvo gimdoje cia del hidrosapingso? O jum tr, kaip supratau dare laporoskopija, o histeroskopijos nedare? g.gif

Nežinau ar dėl hydrosalpingso ar dėl ko buvo pakitimai gimdoje, bet po LP paaiškėjo kad ten buvo polipas. Man tr darė ir LP ir H. Viską išsiuntė patologam ištirti, ir sakė paaiškės kodėl taip įvyko - ar infekcija ar dar kazkas. Pasirinkau ten daryt, kad nebūtų nesąmonių, kaip kaikuriom mergaitėms buvo ir paskui netektų savęs kaltinti, jei kažkas netaip būtų.
Atsakyti
Mergaites, as gimdos nuotrauka puikiai nusikopijau ant kopijavimo aparato, tiesiog, jei pas ka yra galimybe nueiti i darba, uzdekite nuotrauka ant kopijavimo aprato ir neuzdarykite dangcio, nuskanuokite, tada ta skana iskart i elektronini pasta, bent jau as taip pasidariau, viskas puikiai matosi... Jei kas is Klaipedos esat ir neturit galimybiu, parasykite i a.z., padarysim pas mane darbe 4u.gif
Atsakyti