Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 13tema

QUOTE(Krown @ 2014 12 01, 00:11)
Afrodite - laikykis, tikiuosi viskas susinormalizuos ir maziukas dar pabus pilvelyje 4u.gif as taip pat vaziuosiu panasiai kaip skaiciukai (sorry, labai sudetingas nikas biggrin.gif) o grisiu dar tiksliai nezinau kada, bet gali buti kad ir gruodzio 27 d. jau busiu LT arba po nauju iskart  ax.gif

Planuojanciu skyrelyje mane visos vadina skaiciuku, taip kad drasiai galite jei tik patogiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Afrodite parasiau jums i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2014 12 01, 08:51)
Planuojanciu skyrelyje mane visos vadina skaiciuku, taip kad drasiai galite jei tik patogiau mirksiukas.gif

O geras - dar ir pataikyk tu man bigsmile.gif biggrin.gif na tai skaiciuk malonu susipazint is naujo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
mergaites help, ar yra LT kad darytu GN ir irasytu i CD? poryt vaziuosiu darytis, o Selman uzprase :
please send the new HSG film by e mail

na bet man nuotrauka tik cia KLP duoda ir tai MB tempsiuos kartu, kad nufotkintu ant tu lempu, nes pati po tokios proceduros bunu "ataususi" doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Comma @ 2014 11 30, 18:45)
Visos pupienes tokios slapukes si karta blush2.gif Nu visai niekas nediskutuoja kas kaip jauciasi... doh.gif

kaip tavo pupiene savijauta? gal kokie pojuciai? greitai laikas TR praleke ir jau rytoj namolio jei neklystu
Atsakyti
Sveikos.
Mastome prisijungti pire Stambulo kliniku temeles ax.gif .
Norejau paklausti Antalijos Memorial klinikoje IVF (su IMSI, tyrimais, echo, transferis ir t.t.) tokia ir tokia kaina. Kas tas transferis blush2.gif blush2.gif blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 11 30, 20:44)
Sveikutes 4u.gif
Neskaiciau dar naujienu,nes neturejau interneto ir buvo jau nebe iki to.Mergaites labai jusu prasau,tiesiog maldauju...gal kas turit leidziamo progesterono arba kas vyks artimu laiku i Stambula konsultacijai gal galetu nupirkt?

Afrodite69, aš turiu ne pilną dėžutę. Laukiu adreso ir išsiunčiu 4u.gif Parašiau dar ir į AŽ mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2014 11 30, 12:08)
cestrela, kaip tavo padangė? 4u.gif

RositaK, ne kokia ta mano padangė... Tyliai sėdžiu ir tik skaitau kaip visoms sekasi... Neatsigaunu aš dar, man visada po kažkokių išgyvenimų, stresas ateina vėliau... šį kartą sunkiai sekasi man verysad.gif Nors TR jau kviečia mane gruodį atvažiuoti, bet be šansų man...
Mishellina, džiaugiuosi, kad JUMS pasisekė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(magute @ 2014 12 01, 11:10)
mergaites help, ar yra LT kad darytu GN ir irasytu i CD? poryt vaziuosiu darytis, o Selman uzprase :

magute, bandyk paskambinti Vilniuje į Grybo g. kliniką 4u.gif Aš ten dariausi GN, bet man nereikėjo CD tai ir nepaklausiau ar jie turi galimybę įrašyti, bet bandyk pasiskambinti jiems mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cestrella: 01 gruodžio 2014 - 11:31
QUOTE(cestrella @ 2014 12 01, 12:30)
RositaK, ne kokia ta mano padangė... Tyliai sėdžiu ir tik skaitau kaip visoms sekasi... Neatsigaunu aš dar, man visada po kažkokių išgyvenimų, stresas ateina vėliau... šį kartą sunkiai sekasi man verysad.gif Nors TR jau kviečia mane gruodį atvažiuoti, bet be šansų

Matyt tada dar ne laikas kelt sparnus, jei jie nekyla patys console.gif aš visad laukiu iki tol, kol vėl pajaučiu vidinį poreikį bandyti, kada praeina laikotarpis, kai pykina nuo medikų ir dūrių surrender.gif
ateis laikas wub.gif neforsuok 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Viltis7777 @ 2014 12 01, 12:13)
Sveikos.
Mastome prisijungti pire Stambulo kliniku temeles ax.gif .
Norejau paklausti Antalijos Memorial klinikoje IVF (su IMSI, tyrimais, echo, transferis ir t.t.) tokia ir tokia kaina. Kas tas transferis blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif ?

Sveika prisijungus 4u.gif dėl Antalijos rašyk Meilei 4u.gif
Transferis arba ET (embryo transfer) yra embrionų įsodinimas į gimdą 4u.gif
Lauksim tavo patirties TR 4u.gif

emirra, lens.gif lens.gif gathering.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 01 gruodžio 2014 - 11:44
QUOTE(RositaK @ 2014 12 01, 11:37)
Matyt tada dar ne laikas kelt sparnus, jei jie nekyla patys console.gif aš visad laukiu iki tol, kol vėl pajaučiu vidinį poreikį bandyti, kada praeina laikotarpis, kai  pykina nuo medikų ir dūrių surrender.gif
ateis laikas  wub.gif neforsuok 4u.gif

Vat ir aš taip pat, vis jausdavau, kad turiu jau daryti kažką ir su entuziazmu vis darydavau, o dabar jau nebenoriu nieko daryti doh.gif Tik labai Semra nugązdino, parašė laišką, kad reikia daryti gruodį, nes mano AMH žemas, kad ji pataria nelaukti mums, kad šį kartą taikys kitokį protokolą... Nu, bet viduj negaliu rasti jėgų, nors tu ką doh.gif Galvoju, o jei tikrai, uždelsiu ir paskui išviso šansų nebus g.gif Būtų gerai, kad kas pasakytų tą tinkamą sprendimą ir laiką biggrin.gif
RositaK, o kodėl tu pasirinkai Bacheci kliniką? nepamenu gal ir rašei... Aš galvoju gal ir mums bandyti kitur g.gif
Atsakyti
QUOTE(cestrella @ 2014 12 01, 12:43)
RositaK, o kodėl tu pasirinkai Bacheci kliniką? nepamenu gal ir rašei... Aš galvoju gal ir mums bandyti kitur g.gif

Dėl AMH rezervo sutikčiau su Semra, nu bet per prievartą irgi nedarysi, juk vidinė būsena ypač svarbi procedūros procesui 4u.gif
Kas dėl Bahceci, tai pasirinkom gal dėlto, kad jų pastojimas su šaldytais yra didesnis už stimuliuotą ciklą, o man po stimuliuoto visad būna ne kokia savijauta...Ir dar, kad tikiuos ten nebus tokia makalynė kaip Memorial. Nors per pirmą IVF pas juos to nesijautė, tik dabar kiek skaitau.
4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Prisiskambinau siandien i ligonine gavau laika gruodzio 12d., pasake ziures kazkoks gydytojas su patirtim g.gif

Afrodite as turiu pora dezuciu progestano kita savaite suzinosiu gal man jo jau nebereikes tai issiusiu tau ax.gif

Cestrella reiskia dar ne laikas, kaip jau rase RositaK tu turi jausti ir skristi ant sparnu pas savo maziukus wub.gif papasakosiu, sedejau as vienam forume vasara ir mes kelios darem IVf birzelio menesi man atrodo 4 gal ir visos pastojo bet ne as, ir kazkaip tada as jau vyrui pasakiau, kad mes vaziuosim spalio men i Tr, nors dar nezinoja kaip su mmm ir atostogom iseis, kaip is tikruju viskas klostysis toliau, vyras vis netikejo, kad reikes vaziuot darem dar viena rugsejo men. jis vis tikejo, kad pavyks o as jau nuo pirmu vaistu buvau nurasius ta protokola nes zinojau, kad spalio men. vaziuosiu i TR. As cia noriu pasakyt, kad gal koks vidinis balsas turi mums parodyti kelia, kada tas laikas pas maziukus wub.gif
Emmira gathering.gif ?

Kaip kitos PUPOS jauciasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misheliina2: 01 gruodžio 2014 - 12:16
QUOTE(RositaK @ 2014 12 01, 11:51)
Dėl AMH rezervo sutikčiau su Semra, nu bet per prievartą irgi nedarysi, juk vidinė būsena ypač svarbi procedūros procesui 4u.gif
Kas dėl Bahceci, tai pasirinkom gal dėlto, kad jų pastojimas su šaldytais yra didesnis už stimuliuotą ciklą, o man po stimuliuoto visad būna ne kokia savijauta...Ir dar, kad tikiuos ten nebus tokia makalynė kaip Memorial. Nors per pirmą IVF pas juos to nesijautė, tik dabar kiek skaitau.
4u.gif

Tai vat, kas iš to jei darysi tik tam, kad daryti, reikia smegenis susitvarkyti lotuliukas.gif
Aš šaldytų niekada neturėjau verysad.gif Vat aš irgi pastebėjau, kad MEMORIAL jau darosi konvejeris ir dideli srautai doh.gif Tuomet suprantu tavo pasirinkimą, aš priešingai nei tu, visada visai neblogai jaučiuosi per stimuliaciją smile.gif nors ir stimuliuoja mane didelėm dozėm...
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2014 12 01, 11:10)

na bet man nuotrauka tik cia KLP duoda ir tai MB tempsiuos kartu, kad nufotkintu ant tu lempu, nes pati po tokios proceduros bunu "ataususi"  doh.gif
Papildyta:

kaip tavo pupiene savijauta? gal kokie pojuciai? greitai laikas TR praleke ir jau rytoj namolio jei neklystu

VK vilniuje man dave CD su foto.
Atsakyti