Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas

QUOTE(vemvet @ 2014 12 10, 20:10)
Praziopsojau ta vieta, kur su adresais buvo, Zainep spec pamelavo adresa? Nes as kazkaip praleidau tai blush2.gif

Zainep sustrategavo, numanė, jog Giunėjus pasakys Kuzėjui, o tas gali pulti stabdyti, tai kad neduokdie neatsitiktų taip, jog ims ir sutrukdys vestuves, nukreipė kitur doh.gif Suįžulėjo Zainep visai mad.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi, kad šiandien nemačiau serijos. Man tiesiog be proto gaila Kuziejaus doh.gif Gulten nekenčiu cool.gif

Džiugina tik vienas dalykas - kad Kuzey pats to nežinodamas vėl atranda draugystę, kad pamažu įgyja naują tikrą draugą. Kad tėvas stoja už jį mūru. Tuo tarpu, kai motina tesugeba virkauti dėl to, kad vyras, kurio ji nekenčia, ir nuo kurio ji pabėgo, padavė pareiškimą skirtis. Ji aiškiai pasakė Guniejuj, kiek pamenu, kad ne dėl Kuziejaus problemų verkiu, o va dėl ko biggrin.gif Dėl to Sami tik dar labiau kyla mano akyse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 10 gruodžio 2014 - 18:50
QUOTE(Mockava @ 2014 12 10, 20:01)
Mane pirmą kartą kai žiūrėjau, žiauriai nervavo atrodė labai ištęsta,

drinks_cheers.gif tas pats jausmas ir mane apima biggrin.gif pavargau nuo Ferhato, ten ir be jo apsčiai problemų blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2014 12 10, 20:29)

Nežinau ar rodys ir kaip rodys, bet man labai patinka šis KLIPAS

Ech, čia matyt vaizdai iš rytojaus serijos, Kuzius puls į neviltį verysad.gif
Beje, man patiko komisaras šiandien, nuvežė Kuzėjų, kad tas vestuves sutrukdytų, supratingas vyras biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 10, 11:47)
Džiaugiuosi, kad šiandien nemačiau serijos. Man tiesiog be proto gaila Kuziejaus  doh.gif Gulten nekenčiu  cool.gif

Džiugina tik vienas dalykas - kad Kuzey pats to nežinodamas vėl atranda draugystę, kad pamažu įgyja naują tikrą draugą. Kad tėvas stoja už jį mūru. Tuo tarpu, kai motina sugeba virkauti dėl to, kad vyras, kurio ji nekenčia, ir nuo kurio ji pabėgo, padavė pareiškimą skirtis. Ji aiškiai pasakė Guniejuj, kiek pamenu, kad ne dėl Kuziejaus problemų verkiu, o va dėl ko biggrin.gif Dėl to Sami tik dar labiau kyla mano akyse.

Sutinku dėl tėvo. Jei atsisuksime į praeitį, taip jis padarė nepateisinamų klaidų, ir galime jį laisvai už tai teisti. Bet man svarbu, kad jis suprato savo klaidas. Aš žvelgiu į šiandieninį Sami, ir jis tiesiog kas dieną vis labiau ir daugiau užsitarnauja mano pagarbos.
Papildyta:
QUOTE(skuba3 @ 2014 12 10, 11:53)
Beje, man patiko komisaras šiandien, nuvežė Kuzėjų, kad tas vestuves sutrukdytų, supratingas vyras  biggrin.gif  thumbup.gif

Taip jo poelgiai tik pagirtini, atrodo ir jis pradeda suprasti Kuziejų...tikriau gal nepradeda, bet suprato nuo pradžių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 10 gruodžio 2014 - 19:01
QUOTE(Mockava @ 2014 12 10, 17:56)
Aš žvelgiu į šiandieninį Sami, ir jis tiesiog kas dieną vis labiau ir daugiau užsitarnauja mano pagarbos.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
O dar... man gaila Barišo ax.gif Nors jis ne durnelis, ir, žinoma, supranta, kad Džemre jo nemyli, bet vis tiek ji sne to tikėjosi iš šitos santuokos. Mano akimis, jis irgi išnaudojamas yra. Aišku, pats ir leidžiasi, bet gi viltis - durnių motina rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 10 gruodžio 2014 - 19:30
Jau kaip ant Džemrės pykstu, tai negaliu. doh.gif ėjo į savo vestuves, kaip į laidotuves kokias. Ir ką ji čia dabar įrodys? Ogi nieko. Tikrai iki galo tikėjausi, kad neįvyks tos apsurdiškos vestuvės. Pačiam gale net ašarą nubraukiau, taip gaila Kuzėjaus pasidarė. verysad.gif apie Zainep tai iš viso tyliu, žiurkė paskutinė.

QUOTE(Milagra @ 2014 12 10, 20:29)
Nežinau ar rodys ir kaip rodys, bet man labai patinka šis KLIPAS

verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 10, 20:09)
drinks_cheers.gif
Papildyta:
O dar... man gaila Barišo  ax.gif Nors jis ne durnelis, ir, žinoma, supranta, kad Džemre jo nemyli, bet vis tiek ji sne to tikėjosi iš šitos santuokos. Mano akimis, jis irgi išnaudojamas yra. Aišku, pats ir leidžiasi, bet gi viltis  rolleyes.gif

Dėl Barišo tai tikrai taip. Tik dar kartą įsitikinu, kad kūrėjai norėjo visuose parodyti ugnį ir ledą, blogį ir gėrį, džiaugsmą ir ašaras.
Man dar įdomu kaip užbaigs Burako liniją. Nu jeigu ten jam su Zainep pasiseks, tai doh.gif Nes jau man šiandien pasirodė, kad ten jis suka uodegą aplink ją.
O Zainep tai tikrai maža už plaukų patasyt biggrin.gif
Simai tikrai dabar nebenervina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 10 gruodžio 2014 - 19:30
Va būtent dėl to man ir patinka turkai, kad nėra pas juos grynai blogiečių ir geriečių. Visi realūs žmonės su savo privalumais ir trūkumais, nuodėmėmis ir dorybėmis, visi klysta, gailisi (arba ne), taisosi (arba ne biggrin.gif ). Ir galiausiai supranti, kad gal nėra viskas taip, kaip galvojai smile.gif

O Zeynep ne tik eilinį kartą pakenkė Kuziejui, bet ir įsigijo naują priešą. Nuo šiol ją akylai stebės žvitri Guniejaus akis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 12 10, 08:51)
Simai siaip ne savo noru gyveno pas Ferhada, ne kokia meiluze jo buvo, kodel dabar taip ant jos varo?

Na, dėl šito nepritariu. Taip iš pradžių ne savo noru, ir kol ne savo noru, Kuziejui ir nekenkė. Tačiau kapinėse (kai Kuziejų iškasė) jai Ferhatas pasakė, kad daryk ką nori, tu man daugiau nebereikalinga, ar panašiai, o ką jinai? Prabilo kad žino apie Kuziejų ko Ferhatas nežino, taigi nuo to momento aš skaitau, ji pas Ferhatą atsirado savo noru...
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 12 10, 18:39)
taigi nuo to momento aš skaitau, ji pas Ferhatą atsirado savo noru...

Ir gavo tai, ko nusipelnė.
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2014 12 10, 18:41)
Zainep sustrategavo, numanė, jog Giunėjus pasakys Kuzėjui, o tas gali pulti stabdyti, tai kad neduokdie neatsitiktų taip, jog ims ir sutrukdys vestuves, nukreipė kitur  doh.gif Suįžulėjo Zainep visai  mad.gif

Jau butu visai meksikietiska opera, viena isteka uz nemylimo, kitas vestuves sustabdo schmoll.gif tongue.gif

Ajo, buvau kapines ir Simai pamirsus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 10, 12:09)
drinks_cheers.gif
Papildyta:
O dar... man gaila Barišo  ax.gif Nors jis ne durnelis, ir, žinoma, supranta, kad Džemre jo nemyli, bet vis tiek ji sne to tikėjosi iš šitos santuokos. Mano akimis, jis irgi išnaudojamas yra. Aišku, pats ir leidžiasi, bet gi viltis - durnių motina  rolleyes.gif

Man dvilypiai jausmai, ir gaila, kad jį išnaudojo, bet ir skaudu kad jis irgi išnaudos Džemre savo tikslams. Bet mano pagarba jam atitenka už tai, kad nepanaudojo smurto, ir nenusitempė Džemre į lovą kaip teisėtas vyras...
Atsakyti