Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 10, 16:39)
O jau Handan, kad vaiposi, kad tupcioja, neduok Dieve, prabanga praras, juk taip nesenai atrado biggrin.gif
Siaip  aktore tai ji man gera - vaiksciojantis cirkas. Beja visi cia aktoriai saunuoliai thumbup.gif

Nu jau tikrai. Kam ji čia kišos, kam tai Giulten akis plėšo doh.gif O Giulten irgi gera doh.gif Nebandyk netekėt!!! O Džemre irgi! Taip visiem įrodysiu doh.gif Siaubas biggrin.gif
Atsakyti
Simai siaip ne savo noru gyveno pas Ferhada, ne kokia meiluze jo buvo, kodel dabar taip ant jos varo?
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 10, 17:39)
O jau Handan, kad vaiposi, kad tupcioja, neduok Dieve, prabanga praras, juk taip nesenai atrado biggrin.gif
Siaip  aktore tai ji man gera - vaiksciojantis cirkas. Beja visi cia aktoriai saunuoliai thumbup.gif

drinks_cheers.gif Handan mimikos tai aukščiausio laipsnio, jai net kaktoj itin ryški mimikos raukšlė įsirėžus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2014 12 10, 15:52)
drinks_cheers.gif Handan mimikos tai aukščiausio laipsnio, jai net kaktoj itin ryški mimikos raukšlė įsirėžus  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar jau greit baigsis sitie kriminalai su Ferhatu?
Atsakyti
QUOTE(Leiton @ 2014 12 10, 18:06)

Galėtų greičiau smile.gif

Pražiūrėjau, tai Zainep ar Giunėjus blogą adresą pasakė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skuba3: 10 gruodžio 2014 - 16:28
QUOTE(skuba3 @ 2014 12 10, 08:52)
drinks_cheers.gif Handan mimikos tai aukščiausio laipsnio, jai net kaktoj itin ryški mimikos raukšlė įsirėžus  biggrin.gif

thumbup.gif man net sunku įsivaizduoti, kad jos personažas suvaidintas, atrodo neįmanoma taip raukytis visą laiką... Atrodo tikrai tokia ponia Handan egzistuoja lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Leiton @ 2014 12 10, 09:06)

Greitai greitai.... Užtat prasidės kiti klausimai lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va per savo, kaip cia dauguma sake atsidavusia meile Kuzejui, Dzemre padare didele klaida.. Toks pyktis del tokiu meksikietisku posukiu g.gif
Atsakyti
Na siandien ir as galiu pasakyti, kad Zeinep nu pyndu pinda gun_bandana.gif bash.gif
Papildyta:
QUOTE(skuba3 @ 2014 12 10, 16:26)
Pražiūrėjau, tai Zainep ar Giunėjus blogą adresą pasakė?

Zeinep pasake Giunejui. O jis Kuzejuj. Specialiai cia gyvate taip padare doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 10 gruodžio 2014 - 16:33
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 10, 17:31)
Na siandien ir as galiu pasakyti, kad Zeinep nu pyndu pinda  gun_bandana.gif  bash.gif
Papildyta:

Taip ne ta. Specialiai cia gyvate taip padare doh.gif

O dabar Kuzėjus Giunėjų kaltins ir vėl bus muštynės biggrin.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 12 10, 14:20)
Mūsų komentarai tik patvirtina, kad ne tik Kuziejus ir Giunėjus gyvena skirtingais principais, bet ir mes kiekvienas juos skirtingai suprantam. Kiekvienas turi savas gyvenimo vertybes, vienam tai garbė ir orumas, kitam tai darbas ir karjera, trečiam galbūt ramus gyvenimas pasislėpus nuo visų!  Užtat ir įdomus serialas, ir tuo pačiu ir SM komentarai! Pagarba!

P.S. Nuspėjamas serialas?  g.gif  Kai pažiūri anonsus, arba į priekį, tada taip sutinku.

drinks_cheers.gif

Taip, kai per anonsą pamatai visos savaitės santrauką ir dar čia kas ką lepteli, tai nuspėjamas smile.gif

QUOTE(skuba3 @ 2014 12 10, 15:26)
Galėtų greičiau  smile.gif

Vat šita Ferhato linija mane irgi labai erzino ir laukiau jos pabaigos smile.gif Bet ji tiesiog pakeitė rūbą ir tam tikra prasme tęsėsi iki pat pabaigos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 10, 18:46)
Vat šita Ferhato linija mane irgi labai erzino ir laukiau jos pabaigos smile.gif Bet ji tiesiog pakeitė rūbą ir tam tikra prasme tęsėsi iki pat pabaigos smile.gif

O ne doh.gif
Atsakyti