Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomos vairavimo pamokos, instruktoriai

Sveiki,

Gal kas parekomenduotu gera instruktoriu karoliniskese ar aplinkiniuose rajonuose (lazdynai, virsuliskes, zverynas...)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2009 10 28, 16:00)
Sveiki,

Gal kas parekomenduotu gera instruktoriu karoliniskese ar aplinkiniuose rajonuose (lazdynai, virsuliskes, zverynas...)?  4u.gif

Karoliniškese yra Dorkano vairavimo mokykla ir savanoriuose ten geri instruktoriai,gali pasidomet gal tiks 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tapse @ 2009 10 28, 20:34)
Karoliniškese yra Dorkano vairavimo mokykla ir savanoriuose ten geri instruktoriai,gali pasidomet gal tiks 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu 4u.gif
Zinau, kad yra Dorkanas karoliniskese. Bet man butu gerai tureti kontaktus konkretaus gero instruktoriaus, nes man reikia tik keliu pamoku pries vairavimo egzamina regitroje.
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2009 10 28, 20:52)
Aciu  4u.gif
Zinau, kad yra Dorkanas karoliniskese. Bet man butu gerai tureti kontaktus konkretaus gero instruktoriaus, nes man reikia tik keliu pamoku pries vairavimo egzamina regitroje.

AŠ tau i až nusiunčiau mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tapse @ 2009 10 28, 21:18)
AŠ tau  i až nusiunčiau mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Dekui 4u.gif
Papildyta:
Jeigu dar kas gali kazka rekomenduoti, tai buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2009 10 28, 22:48)
Jeigu dar kas gali kazka rekomenduoti, tai buciau dekinga  4u.gif

Issiunciau tau i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2009 03 15, 23:28)
Na stai, jau pora merginu dziaugesi, kad joms patiko mokytis su mineti instruktoriumi Henriku. Vadinasi, tai tikrai ne mano vienos nuomone  blush2.gif
Sekmes, ir jei ka  4u.gif  galiu persiusti kontaktus  mirksiukas.gif

Buciau labai dekinga jei ir man atsiustumet kontaktus blush2.gif
Atsakyti
Galiu parekomenduoti labai gerą instruktorių Ikonikovo vairavimo mokykloj Spaudos rūmuose smile.gif Instruktorius Vitalijus smile.gif Tikrai labai geras instruktorius. Egzaminą išlaikiau iš pirmo karto nors pradėjau nuo nulio ir iš pradžių sekėsi sunkiai doh.gif Bet instruktoriaus dėka išmokau vairuoti ir nebeliko tokios baimės kelyje smile.gif Todėl tikrai rekomenduoju.
Atsakyti
Laba diena, drasiai rekomenduoju J.Jasučio vairavimo mokyklos instruktorių Arvydą Vaškelą. Mandagus, kantrus profi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AlenaG @ 2009 12 06, 12:54)
Laba diena, drasiai rekomenduoju J.Jasučio vairavimo mokyklos instruktorių Arvydą Vaškelą. Mandagus, kantrus profi  thumbup.gif

va, va o as dar parekomenduosiu Ricarda , is J.JASUCIO mokyklos, man jis tikrai geras , kantrus ir puikus instruktorius, thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas parekomenduotu gera instruktoriu SENAMIESTEJE ar aplinkiniuose rajonuose . 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat norėčiau parekomenduoti Jasučio vairavimo instruktorių Antaną. Kadangi vairuot pradėjau nuo nulio, tai labai norėjau rasti kantrų instruktorių. O Antanas būtent toks, niekada nėra net balso pakėlęs, tą patį aiškint gali nors ir dešimt kartų kol suprasi, draugiškas, malonus instruktorius.
Atsakyti