Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomos vairavimo pamokos, instruktoriai

QUOTE(sineja @ 2009 12 08, 10:00)
Aš taip pat norėčiau parekomenduoti Jasučio vairavimo instruktorių Antaną. Kadangi vairuot pradėjau nuo nulio, tai labai norėjau rasti kantrų instruktorių. O Antanas būtent toks, niekada nėra net balso pakėlęs, tą patį aiškint gali nors ir dešimt kartų kol suprasi, draugiškas, malonus instruktorius.

Na va, o man mergaitė, su kuria kartu lankėm kursus, sakė, kad viskas nuo jo nuotaikos priklauso - gali visą pamoką juokaut arba visą pamoką rėkt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumės vaikas @ 2009 12 08, 10:37)
Na va, o man mergaitė, su kuria kartu lankėm kursus, sakė, kad viskas nuo jo nuotaikos priklauso - gali visą pamoką juokaut arba visą pamoką rėkt  hihihi.gif

Tikrai??? blink.gif aš pas jį važinėsiu jau kokį 13 kartą, ir dar nei karto nemačiau nei blogos nuotaikos, nei kalbanti pakeltu tonu, o tuo labiau rėkianti, kažkaip man atrodo, kad jis net nemoka rėkti biggrin.gif beabėjo vaikinams aiškina pikčiau.
Na matot aš pirmą kart atėjus pas jį iškart pasakiau, kad jei rėks tai aš bliausiu biggrin.gif tai gal mano tas pasakymas padėjo biggrin.gif dabar kaip tik atvirkščiai, aš už vairo rėkauju jei kas ne taip, o jis labai tyliai aiškina biggrin.gif
Atsakyti
Vairoseta instruktorius Kestutis thumbup.gif Vilnius
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2009 10 15, 09:16)
Taip elgiasi visi instruktoriai, kurie siekia ne greiciau tave ismokyti, o tureti daugiau vairavimo pamoku. Kuo daugiau imsi pas ji pamoku-tuo daugiau gi jis pinigeliu uzdirbs.  Nuskilo isgirsti vienu pokalbi. Kai senis naujoka moke ju darbo sistemos  doh.gif Tipo be dar 5-6 papildomu pamoku jis nepasiraso, arba tik po siu pamoku jis parodo viska ka mokinys turi zinoti  doh.gif 
Cia nekalbu konkreciai apie jusu minima instruktoriu, nes jo nezinau, o aplamai, apie kaikuriu instruktoriu darba  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif man pirma karta paskirtas instruktorius is vis pareiske, kad vazinesimes visas 10 pamoku tik aiskteleje ir kad gatveje mums ner kas veikt, o papildomas 10 pamoku paziuresim kur vaziuosim gal net ir gatveje doh.gif nors as jo neprasiau jokiu papildomu pamoku, isvada zmogus is anksto nuteikia, kad jis nieko privalomosiose pamokose manes ir neismokys.
Jei kas netinka drasiai sakykite mokyklos direktorei, kad pakeistu jums netinkama instruktoriu i kita
Atsakyti
QUOTE(EVO @ 2009 12 15, 16:18)
drinks_cheers.gif man pirma karta paskirtas instruktorius is vis pareiske, kad vazinesimes visas 10 pamoku tik aiskteleje ir kad gatveje mums ner kas veikt, o papildomas 10 pamoku paziuresim kur vaziuosim gal net ir gatveje doh.gif nors as jo neprasiau jokiu papildomu pamoku, isvada zmogus is anksto nuteikia, kad jis nieko privalomosiose pamokose manes ir neismokys.
Jei kas netinka drasiai sakykite mokyklos direktorei, kad pakeistu jums netinkama instruktoriu i kita

man iš vis keista, kaip tokių instruktorių gali būt, nežinau, gal blogą mokyklą pasirinkot, nes jei mokykla gera, joje ir instruktoriai atrinkti geriausi ir kuriuos visi rekomenduoja, tada mokykla turi aukštus reitingus. Mane visiškai nieko nemokančią pačią pirmą pamoka į gatvę išsiuntė, o jūs šnekat, apie 10 pamokų aikštelėje, tai iš vis nesąmonė..
Atsakyti
QUOTE(sineja @ 2009 12 17, 10:08)
man iš vis keista, kaip tokių instruktorių gali būt, nežinau, gal blogą mokyklą pasirinkot, nes jei mokykla gera, joje ir instruktoriai atrinkti geriausi ir kuriuos visi rekomenduoja, tada mokykla turi aukštus reitingus. Mane visiškai nieko nemokančią pačią pirmą pamoka į gatvę išsiuntė, o jūs šnekat, apie 10 pamokų aikštelėje, tai iš vis nesąmonė..

Samone ir dar kokia samone. Tiesiog tau pasiseke ir papuolei pas gera instruktoriu. O mokyklu juk n, istruktoriu dar daugiau, ir kiekvienas ju yra skirtingi. Vieni myli savo darba, kiti gaunamus pinigus, treti mato kaip ir kur ju pasidaryti dar daugiau (isivaizduodami, kad tik jie yra tokis protingi) verysad.gif
Taip, kad nepasiduokime, kovokime ir, zinoma, dalinimes savo patirtimi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2009 12 17, 13:24)
Samone ir dar kokia samone. Tiesiog tau pasiseke ir papuolei pas gera instruktoriu. O mokyklu juk n, istruktoriu dar daugiau, ir kiekvienas ju yra  skirtingi. Vieni myli savo darba, kiti gaunamus pinigus, treti mato kaip ir kur ju pasidaryti dar daugiau (isivaizduodami, kad tik jie yra tokis protingi)  verysad.gif
Taip, kad nepasiduokime, kovokime ir, zinoma, dalinimes savo patirtimi  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
mano atveju as atejau jau mokedama vairuoti, 1 metus vairavau ziguliuka be teisiu blush2.gif , o cia toks nachalas papuole, kai perejau pas kita instruktoriu ir jo paklausiau kas per specas sioj mokykloj dirba, tai tik nusijuoke, sako ne visoms is pirmos pamokos daeina kas per fruktas jas mokys vairuoti, visi instruktoriai ji zino blink.gif
Ne nu iki tokio naglumo dar neisiaiskines moku vairuoti ar ne svajoja apie chaltura biggrin.gif planai sugriuvo, nes ipykau ziauriai plius, kai neatvaziavo i sutarta vieta sutartu laiku i kita pamoka, tai jau nutariau nekenteti.
Maniskis instruktorius su laikrastuku rankose su manim vazinejo pamates po pirmos pamokos, kad moku vairuoti, o kai paklausiau ar reikes papildomu pamoku, tai stupid.gif parode, veliau as dar drauge ir vyra ismokiau vairuoti lotuliukas.gif , o tokius instruktorius xalturscikus gun_bandana.gif
Atsakyti
Aš Vikarte mokiausi prieš 4 metus, pas Grigorijų Kolničenko. Atėjau visiškai žalia, per 10 pamokų paruošė mane egzui, viską išsilaikiau iš pirmo karto. Labai linksmai praleidau su juo laiką. Ir pažvengėm, ir parėkavom - buvo gerai biggrin.gif Rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(AlenaG @ 2009 12 06, 13:54)
Laba diena, drasiai rekomenduoju J.Jasučio vairavimo mokyklos instruktorių Arvydą Vaškelą. Mandagus, kantrus profi  thumbup.gif

Aš taip pat pas jį važinėju 4u.gif Fainas instruktorius tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Na ir as parekomenduosiu... mirksiukas.gif
Kam reikia papildomu pamoku (o gal kas jau su teisemis,bet yra kazkokiu problemu(pvz.baime ar dar kas nesigauna...) ar noras pasitobulinti...),galite drasiai kreiptis cia-8 600 28392,Andrejus. Kainos normalios,o pamokos be galo idomios ir naudingos,geriau tikrai nerasit smile.gif
P.s.is manes tokia vairuotoja padare...trys metai stazo ir keturios kategorijos... hihihi.gif bendradarbiai stebisi kai pasakau kad taip neseniai pirma karta gyvenime uz vairo sedau,sako nepanasu... hihihi.gif o buvau visiskai beviltiska,maniau niekad neismoksiu,visus ankstesnius instruktorius i nevilti variau... doh.gif O cia viens du-poros pamoku uzteko kad prasilauzciau,taigi... cool.gif
P.s.s.dar galite cia pasidometi http://www.svc.e-spa.../naujienos.html mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 01 sausio 2010 - 12:32
QUOTE(AlenaG @ 2009 12 06, 12:54)
Laba diena, drasiai rekomenduoju J.Jasučio vairavimo mokyklos instruktorių Arvydą Vaškelą. Mandagus, kantrus profi  thumbup.gif

QUOTE(Liepa88 @ 2009 12 31, 23:48)
Aš taip pat pas jį važinėju 4u.gif Fainas instruktorius tikrai  thumbup.gif

Jis fainas, kol nenueini pas fainesnį... Tada paaiškėja, kad milijonas naudingų dalykų tau kažkodėl nebuvo pasakyta irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumės vaikas @ 2010 01 03, 12:59)
Jis fainas, kol nenueini pas fainesnį... Tada paaiškėja, kad milijonas naudingų dalykų tau kažkodėl nebuvo pasakyta  irnesakyk.gif

Rimtai? blink.gif

Prieš pereidama pas jį, trumpai važinėjau pas kitą. Tai tarp dviejų lyginant, man Arvydas labiau prie širdies... Man jis tikrai daug naudingų dalykų pasako, ir pakartoja šimtą kartų kol įsikertu rolleyes.gif Ir streso nejaučiu su juo. Na nežinau. Man jis patinka biggrin.gif

O pas kokį Tu instruktorių, jei ne paslaptis? wink.gif
Atsakyti