Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomos vairavimo pamokos, instruktoriai

QUOTE(dinusia @ 2010 05 06, 16:30)
Draugė mokėsi kuri nurodė, o aš tik praktikavausi 4u.gif o rašiau nuo abiejų 4u.gif labai jau patiko blush2.gif ..... čia ne reklama tiesiog aš dabar labai džiaugiuosi kad praeityje visas tas košmaras...piktas kaip dabar atsimenu egzaminuotojo veidas ir labai protingas pasisakymas :"jei tyliu tai žinok važiuosim tiesiai, jei saku į kairę tai į kairę, jei į dešinę tai į dešinę,,," lotuliukas.gif

O kaip tau taip gaunasi ,vienoj temoj tik teorija išlaikei ir užsirašei i vairavima ,o šioj temoj jau išlaikej ir vairavima ar aš kažko nesupratau,nes eksternu kai išlaikai tai tik po10 dienu galima laikyt vairavima g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(raidele @ 2010 05 06, 13:49)
Tai Jus dar mokotes ar jau išlaikėt? Vienoj temoj dar vairuojat, kitoj jau išlaikėt.  g.gif

Gal kažką ne taip supratau. 4u.gif

QUOTE(tapse @ 2010 05 06, 20:21)
O kaip tau taip gaunasi ,vienoj temoj tik teorija išlaikei ir užsirašei i vairavima ,o šioj temoj jau išlaikej ir vairavima ar aš kažko nesupratau,nes eksternu kai išlaikai tai tik po10 dienu galima  laikyt vairavima g.gif  g.gif

drinks_cheers.gif
Cia jau tikrai, net rasant nuo abieju...drauge tegu raso pati. Be to- kad ir kaip bepatiktu-neskubek dziaugtis "pazymejimu pinigineje ir viskuo praeityje" Visu pirma tu mus klaidini nono.gif
Bet kokiu atveju linkiu sekmes biggrin.gif
Atsakyti
Šiaip registravausi dėl rankdarbių, bet kai palandžiojau, radau jūsų pokalbius ir pagalvojau, kad galiu prisidėti savo patirtimi šiaip auginu tris vaikučius blush-anim-cl.gif2:reikėjo išmoktivairuoti , nes nuo namosunkuvežioti vaikučius..Nieko jums neperšu ..jūsų pairinkimo reiklas smile.gif ,nemanau kad kiti, vair. instr. niekam tikę, turiu karčią patirtį, kai veždavau "po vakar instruktorių" ar jam reikia "labai trumpam sustoti" verysad.gif ai nežinau gal nereikėjo man čia įsikišti, tiesiog džiaugiuosi, 4u.gif laaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai,kad jau turiu pažymėjimą, kuris galios du metus...o po to... pastoviai skaitau, kokie gi pakeitimai bus nuo Liepos 1d. ax.gif
Atsakyti
Sveikos, permeciau tema akimis,bet kazkaip nepastebejau jokiu rekomendaciju apie intruktorius su automatinemis pavaru dezemis.Teises pinigineje nesiojuosi jau 5metai,bet nuo islaikymo nevairavau,taigi atejo laikas susiimti.zodziu,gal kas gali parekomenduoti ka nors gero Vilniuje? jautrios sielos esu,i asaras lengvai puolu,tai reiktu,kad kantrus zmogus butu biggrin.gif na,ir kaip jau minejau,su automatine deze smile.gif aciu wink.gif
Atsakyti
Sveiki,gal kas zinote gera instruktoriu,kuris mokintu vaziuoti su automatine pavaru deze?Buciau dekinga,jei parasytu kas i az 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(kiseniuke @ 2010 05 04, 12:34)
Nežinau kokioje mokykloje mokina Henrikas, bet galiu pasakyti jog puikiai moko vairuoti. Pati pas jį mokiausi, padėjo patobulinti vairavimo įgūdžius.  thumbup.gif
Jo kontaktai +37062731011 Henrikas

Sveikos, na, va ir aš užsirašiau rytojui pas Henriką patobulinti įgūdžius, taip sakant blush2.gif Žiūrėsim kokie įspūdžiai bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dimannche @ 2010 05 07, 08:47)
Sveikos, permeciau tema akimis,bet kazkaip nepastebejau jokiu rekomendaciju apie intruktorius su automatinemis pavaru dezemis.Teises pinigineje nesiojuosi jau 5metai,bet nuo islaikymo nevairavau,taigi atejo laikas susiimti.zodziu,gal kas gali parekomenduoti ka nors gero Vilniuje? jautrios sielos esu,i asaras lengvai puolu,tai reiktu,kad kantrus zmogus butu biggrin.gif na,ir kaip jau minejau,su automatine deze smile.gif aciu wink.gif

Visus siuos kriterijus , manau atitinka instruktorius is Agesinaauto(buvusi Ikonikovo), kaip tik su automatine , kantrus, ramus, ir paaiskina normaliai, o jei paklausi ka nors (nu man atrodydavo kvailo)atsako be issidirbinejimu.Vardas Sergej.Tel Viln 852 305305.
Atsakyti
Merginos, gal žinote tokį "dvejetukininkų instruktorių" Artūrą iš Lazdynų (ar aplink)? atsimenu mokiaus pas jį tai paliko gerą įspūdį, noriu ir kitiems pasiūlyt, bet nebeturiu kontaktų g.gif gal kas nors žino tel. nr?
Atsakyti
gal kas cia ejote http://www.vairavimotestavimas.lt/ g.gif
Atsakyti
QUOTE(stebuklaz @ 2010 05 31, 16:14)
Sveikos, na, va ir aš užsirašiau rytojui pas Henriką patobulinti įgūdžius, taip sakant  :geda2: Žiūrėsim kokie įspūdžiai bus  :ax:

na ir kaip atsiliepimai? as ir pas ji planuoju...
Atsakyti
Pas Henrika thumbup.gif As pas ji mokausi, eisiu greitai egzo laikyti. Tikrai nuosirdziai rekomenduoju. Net nera ka lyginti su savo vairavimo mokyklos instruktoriumi schmoll.gif Labai daug nauju dalyku suzinojau, kuriu reikia egzui, kas, kur ir kaip. 4u.gif
Atsakyti
Idemiai perskaiciusi Jusu rekomendacijas ir as uzsirasiau pas Henrika. Kaip seksis ziuresim Tikiuosi viskas bus OK smile.gif
Atsakyti