Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomos vairavimo pamokos, instruktoriai

Kaži, ar ne apie tą patį Artūrą kalbam? smile.gif Nes aš irgi galiu rekomenduoti Artūrą, kaip puikų, be galo kantrų, taktišką, malonų instruktorių. Niekada nepakeliantį balso (o ir išvis nelabai suvokiu, kad leisčiau ant savęs kažkokiam nepažįstamam žmogui rėkaut, nesuvokiu ir netoleruoju tokių santykių, nei profesinių, nei dar kokių).
Temą šitą skaičiau, kol mokiausi, bet nesireikšdavau, taip kad nenoriu reklamint kažko įsiveržus čia su pirmu savo postu. Aš jau jį rekomendavus savo draugei, kaimynės sūnui ir jo klasiokams (na, čia jau ne aš, tiesiog šitaip vienas per kitą ir nueina rekomendacijos).
Neatsidžiaugiu, kad visiškai netyčia užsukus į tą vairavimo mokyklą, atradau aukso gabalą bigsmile.gif (išlaikiau iš pirmo karto, draugė dar mokosi, o tiems vaikinams - labai įvairiai sekėsi, bet visi jau, berods, irgi išsilaikę)

(ir dar - žinau, kad sm sėdi bent vieno instruktoriaus žmona ir uoliai surenka jam mokines smile.gif Tokie metodai irgi ne man smile.gif )
Atsakyti
Talpinu ir čia, nors veiksmas ir Kaune vyko...

!!! ATSARGIAI !!!

Užkliuvau ir noriu perspėti visas, būkite atsargios imdamos privačias/papildomas pamokas. Pasiėmiau ir aš egzamino dieną "pasitreniruoti"... Mašina su ženklais, dėdė mandagus... Sustabdė policija, o pasirodo- JIS NETURI TEISĖS MOKINTI. 4 KARTUS TEISTAS UŽ TAI,KAD JĮ TAIP SUSTABDĖ,JIS NETURĖJO LICENZIJOS-UŽ VAIRO MOKINĖ,O JI ŽINOMA, TEISIAMA PAGAL ĮSTATYMĄ- VAŽIAVIMAS BE TEISIŲ. O tamsta instruktorius pasitenkina 300lt baudele, kad neteisėtai transporto priemonė perleido kitam. Teisme turinris pažinčių, privalėsite sumokėti 500-2000lt baudą, o iš jo moralinės ir piniginės, kai atrodo realu ir esate nekaltas neišeis, nes jis turi gerą stogą. Štai man ir egzaminas. Nelaikiau aišku. Šokas...
Bauda + sugadinti nervai. Aišku eisiu per teismus, visko taip nepaliksime.
Be jokio širdies skausmo viešinu duomenis:

Skelbimas:

http://vairavimokursai.blogspot.com/

http://www.komersant...as/1/puslapis-3

Tel nr: 865328017, Antanas. Apeikite šonu... Būkite budrios ir prieš vairuodamos, gink Dieve, pasiprašykit licenzijos... El. paštas - vairavimopamokos@gmail.com...

AČIŪ DIEVUI, dar gerai, kad ne kokia avarija...
Atsakyti
QUOTE(dinusia @ 2011 01 04, 16:52)
Sveikos merginos,
Kartais permetu akimis šią tema ir tikrai liūdna pasidaro investuotų pinigų už papildomas pamokas...kaip realiai sunku surasti tą vienintelį, kuris puikiai išaiškintų vairavimo daromas klaidas.. schmoll.gif  man,gal taip kaip ir "vienetams", pasisekė ir kas ką besakytų vistiek laikausi nuomonės kad Artūras tikrai puikus instruktorius...jau kiek laiko prabėgo o jį galiu minėti tik geru žodžiu, realiai vertino mano žinias, sakė daromas klaidas ir jas kartojo kartojo kol "įkalė" man į mano tą galvelę blush2.gif dabar važinėju net tokiomis salųgomis kai šiteik pripūstyta ir tikrai nebijau, nes valdau auto - aš, o ne mano baimės ar nepasitikėjimas...siūlau tikrai puikus, (jis dirba vairavimo mokykloje).
Papildyta:
Pabandyti visada verta linkiu visoms nepasiduoti ir ne tik sėkmingai išlaikyti regitroje,bet ir ateityje būti puikoimis VAIRUOTOJOMIS!!! smile.gif

Man tai peršasi išvada, kad iš forumo neverta ieškoti instruktoriaus, nes čia tiek "geradarių", kurie rekomenduoja "gerus" instruktorius, kad jau ir susigaudyti sunku. O patarimas kitoms vienintelis - jei matot, kad tas "geradaris" - naujokas ir parašęs vos kelias žinutes (visos jos tik šioje temoje ir tik apie gerą instruktorių), tai venkit tokių apsimetėlių ir "gudručių" mirksiukas.gif

P. S. mergaitės. Ar jums įtikinamai skamba, kad žmogus, išlaikęs teises prieš metus ar net daugiau ir jau seniai pamiršęs tokius rūpesčius, ateitų čia į šią temą ir "šviestų" jus? Asmeniškai aš, kai tik išsilaikysiu teises, šią temą pamiršiu cool.gif Žmogiška, ar ne? Praeitus gyvenimo etapus pamirštam ir įveikę juos einam į priekį...

dinusia vienoje savo žinutėje rašė (seniai jau, kai kažkas suabejojo, ar ji ne reklama užsiima), kad ji į forumą atėjo dėl rankdarbių temos. Tada kodėl ji toje temoje nei vienos žinutės neparašiusi yra????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čelsė: 04 sausio 2011 - 18:52
jūsų reikalas atsirinkti biggrin.gif, užsuku tik raštų atsispausdinti tongue.gif , kada įmesiu savo rankdarbius... blush2.gif o įlendu į šią temą.. tik šiaip tiesiog įdomu ir tiek..be to jau minėjau, kad su jais retai bet pabendrauju..sėkmės dar kartą visoms 4u.gif
Atsakyti
Gal galit parašyti kontaktus Henriko ir Artūro instruktoriaus ir kainas i az.Ačiū
Atsakyti
Merginos, ar galite parekomenduoti gerą instruktorių Kaune papildomos vairavimo pamokoms, ir kad kaina labai nesikandžiotų smile.gif
Atsakyti
Merginos,
kokios dabar mazdaug vyrauja kainos papildomu pamoku Vilniuje?

Beja, ar jusu paminetas instruktorius Arturas vykdo savo veikla teisetai?
Gal galite parekomenduoti instruktoriu su kuriuo vaziuodama galiu nesibaimint policijos?
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2011 01 04, 19:40)
Man tai peršasi išvada, kad iš forumo neverta ieškoti instruktoriaus, nes čia tiek "geradarių", kurie rekomenduoja "gerus" instruktorius, kad jau ir susigaudyti sunku.  O patarimas kitoms vienintelis - jei matot, kad tas "geradaris" - naujokas ir parašęs vos kelias žinutes (visos jos tik šioje temoje ir tik apie gerą instruktorių), tai venkit tokių apsimetėlių ir "gudručių"  mirksiukas.gif

P. S. mergaitės. Ar jums įtikinamai skamba, kad žmogus, išlaikęs teises prieš metus ar net daugiau ir jau seniai pamiršęs tokius rūpesčius, ateitų čia į šią temą ir "šviestų" jus? Asmeniškai aš, kai tik išsilaikysiu teises, šią temą pamiršiu cool.gif Žmogiška, ar ne? Praeitus gyvenimo etapus pamirštam ir įveikę juos einam į priekį...

dinusia vienoje savo žinutėje rašė (seniai jau, kai kažkas suabejojo, ar ji ne reklama užsiima), kad ji į forumą atėjo dėl rankdarbių temos. Tada kodėl ji toje temoje nei vienos žinutės neparašiusi yra????

Mano atvejis butent toks, kad islaikiau su papildomu instruktoriu ir padejau teises i stalciu. Dabar reiek vairuoti ir jauciu kad vel reikes instruktoriaus, todel vel as cia.

QUOTE(Meskiukas @ 2011 01 05, 18:04)
Gal galit parašyti kontaktus Henriko ir Artūro instruktoriaus ir kainas i az.Ačiū

beje islaikiau Henriko pagalba mirksiukas.gif
Atsakyti
Parekomenduokit gera instruktoriu fabijoniskese 4u.gif
Svarbiausia, kad nerektu bigsmile.gif
Atsakyti
Man ir, labai labai reikia instruktoriaus, tokio, kuris galetu, jam tiktu bet koks laikas, t.y. vakarais, savaitgaliais ir pan.

labai labai reikia!!!

Beveik pries metu issilaikiau teorija, pravazinejau savo pamokas ir padariau pertrauka savo-ne savo noru, o dabar galvoju, kad viskas reikia susimti ir siek tiek pavazineti ir eiti laikytis vairavimo egzo. Vis mastau, eiti i savo buvusia mokykla ar pasimokyti su siaip rastu/atrastu instruktoriumi...

Atsakyti
Turiu toki klausimeli kas lanke pas Artura kokioja aiksteleja jis mokina?
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Mokiausi vairuoti Dorkane. Pradžioje turėjau instruktorių Jokūbą - labai prastas, nieko iki galo neišaiskina. Pasimokius su juo neišlaikiau egzo, ir vėl prie vairo sėdau tik šių metų pavasarį. Gavau super gerą instruktorių Vakarijų - viską išaiškina, pamoko, parodo, jei reikia pabraižo ant popieriaus. Labai supratingas, nerėkia. Tiesiog super. Pasimokius pas jį ir egzaminą pagaliau išsilaikiau thumbup.gif
Atsakyti