Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomos vairavimo pamokos, instruktoriai

QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 07 26, 09:55)
Akademinės? blink.gif  Gal vienos pamokos
Matomai turėjo omenyje visą pamoką (1.5val) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(traske @ 2011 07 25, 23:57)
oho kur cia taip pigiai radot, J.Jasucio oficiali akademines valandos kaina 80lt

Na tai mergaites. Klausiate vienos akademines valandos, ar tai pamokos kainos. Ji ir yra 30-45 Lt. Jau iprasta, kad imame po 2 pamokas iskarto, t.y. dvi akademines cvalandas. O visa kita jau matematika. 30 Ltx2=60Lt. O kam 40Ltx2=80Lt. mirksiukas.gif
Jei atsakysi i toki klausima, kad 60 Lt ar tai 80 Lt, na tai zmogus isigas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2011 07 19, 15:22)
Kas nors žino kokia  maždaug papildomų vair. pamokų valandos kaina Vln? 4u.gif
Aš papildomai važinėjau PYYP mokykloje. Ten šiaip viena pamoka 70lt, aš ėmiau 5 pamokas tai kainavo 65lt, o jei imi 10 ar daugiau pamokų tai kaina 60lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Eglė @ 2011 07 26, 10:34)
Aš papildomai važinėjau PYYP mokykloje. Ten šiaip viena pamoka 70lt, aš ėmiau 5 pamokas tai kainavo 65lt, o jei imi 10 ar daugiau pamokų tai kaina 60lt  smile.gif

O tai kiek laiko tada jusu ta viena pamoka uz 70 Lt trunka ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2011 07 26, 13:14)
O tai kiek laiko tada jusu ta viena pamoka uz 70 Lt trunka ?  ax.gif

Ne manęs klausiat,bet 1 pamoka=2 akademinės val.=1val30min 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 07 26, 14:16)
Ne manęs klausiat,bet 1 pamoka=2 akademinės val.=1val30min 4u.gif
Taip, teisingai smile.gif
Atsakyti
Siaip, Jus teisios. Nes kai mokykloje skiriama 10 privalomu vaziavimu,bei imant papildomas vairavimo pamokas- tai skaiciuojama po dvi akademines vakandas, t.y. 1.30 val. Bet daug merginu pradeda blaskytis, pasimeta tarp tu visu "pamoku", "akademiniu valandu" ir dar labiau susipainioja. Viena paklausia kiek kainuoja valanda, kita kiek pamoka.....gaunasi maisatyne.
- klausimas- QUOTE(S.N.A.S @ 2011 07 19, 14:22)( nieko asmenisko, nesupyk)
gryniausias pavizdys tokio klausimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2011 07 26, 15:22)
Siaip, Jus teisios. Nes kai mokykloje skiriama 10 privalomu vaziavimu,bei imant papildomas vairavimo pamokas- tai skaiciuojama po dvi akademines vakandas, t.y. 1.30 val. Bet daug merginu pradeda blaskytis, pasimeta tarp tu visu "pamoku", "akademiniu valandu" ir dar labiau susipainioja. Viena paklausia kiek kainuoja valanda, kita kiek pamoka.....gaunasi maisatyne.
- klausimas- QUOTE(S.N.A.S @ 2011 07 19, 14:22)( nieko asmenisko, nesupyk)
gryniausias pavizdys tokio klausimo  mirksiukas.gif

Mano atvejis typ top. Ilgai aiskinausi kaip ten kas lotuliukas.gif Kol mokykloje mokiausi, nei klausimas toks nekilo, o kai prasidejo papildomos pamokos-buvau sugrybavusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Eglė @ 2011 07 26, 10:24)
Matomai turėjo omenyje visą pamoką (1.5val)  smile.gif

aciu uz pataisyma 1.5 val 80 lt 4u.gif

o kam dar dominintu Jasucio fabijoniskiu fil. instruktoriai man nelabai patiko, kaip zaliai nuo nulio pradejusiai per mazai aiskino, ir per daznai savo asmeninius reikalus tvarkydavo mano pamokos laiko sasakaita g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitaite1 @ 2011 07 07, 14:28)
Sveiki,

Nebloga aisktele yra netoli Keliu policijos, tvarkingai suzymeta mokantis visus parkavimo pratimus. 1 VAL /Kaina 10 lt.

Aikštelės prižiūrėtojas šiuo metu neleidžia ten važinėtis belekam, tik kas su vairavimo mokyklos instruktorium, nes sakė, juos dabar labai tikrina unsure.gif
Atsakyti
kaip tik dabar mokausi vairuot pas labai faina instruktoriu Aruna. kiek zinau pas ji irgi galima papildomas pamokas imt. kaina man atrodo 70lt uz pamoka. bet turbut, kaip ir visur galima truputi ir pasidereti:)
Atsakyti
4u.gif ups,.ne ten parašiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristiniux: 30 liepos 2011 - 20:55