Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų garbanėlės

QUOTE(LaiLaa @ 2015 01 19, 18:04)
Veislynas labai normalus. Netgi labai geras. As pazistu veiseja asmeniskai.  unsure.gif
O katyte cipo neturi?

aš nežinau... bet jei jau dovanoja LESĖ, tai vadinas išsiaiškinta viskas yra ir manau, kad čia ne to veislyno katytė mirksiukas.gif (rašo, kad dalyvavusi parodose)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ieva-: 19 sausio 2015 - 18:11
QUOTE(-Ieva- @ 2015 01 19, 19:09)
aš nežinau... bet jei jau dovanoja LESĖ, tai vadinas išsiaiškinta viskas yra ir manau, kad čia ne to veislyno katytė mirksiukas.gif (rašo, kad dalyvavusi parodose)

Todėl man ir keista. Rašo "dalyvavo parodose", jeigu nėra čipo, tai negalėjo dalyvaut schmoll.gif O jeigu nėra tikslių žinių, tai kam rašyti g.gif

Nu bet panašumas su Jaffa nerealus g.gif Žiūriu pagal baltą spalvą ant veiduko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLaa: 19 sausio 2015 - 18:17
QUOTE(LaiLaa @ 2015 01 19, 18:12)
Todėl man ir keista. Rašo "dalyvavo parodose", jeigu nėra čipo, tai negalėjo dalyvaut  schmoll.gif O jeigu nėra tikslių žinių, tai kam rašyti  g.gif

tai turbūt ir yra tas čipas, jei rašo, kad dalyvavo parodose. veislynas gal užsieny kur. tik paskambinus sužinotum tikslią info, kodėl ji prieglaudoje.
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2015 01 19, 19:16)
tai turbūt ir yra tas čipas, jei rašo, kad dalyvavo parodose. veislynas gal užsieny kur. tik paskambinus sužinotum tikslią info, kodėl ji prieglaudoje.

Koks veislynas užsienyje? AdorableCat Lietuvos veislynas ax.gif
Papildyta:
Viską sužinojau blush2.gif
Čia tikrai Jaffa, ją nauji šeimininkai paliko. Veisėja viską žino ir važiuoja pasiimt thumbup.gif
Nes taip ir galvojau, kad ta veisėja ne tokia, kuriai būtų visvien g.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2015 01 19, 19:12)
Todėl man ir keista. Rašo "dalyvavo parodose", jeigu nėra čipo, tai negalėjo dalyvaut  schmoll.gif O jeigu nėra tikslių žinių, tai kam rašyti  g.gif

Kiek aš viena ause girdėjau, WCF būna ir be čipo mastau.gif

QUOTE(LaiLaa @ 2015 01 19, 19:30)
Čia tikrai Jaffa, ją nauji šeimininkai paliko. Veisėja viską žino ir važiuoja pasiimt  thumbup.gif
Nes taip ir galvojau, kad ta veisėja ne tokia, kuriai būtų visvien  g.gif  wub.gif

Kaip nežinos, jeigu aš jai emailu parašiau!
Gal net ne aš viena biggrin.gif

Tai dėkuidie, kad veisėja normali...
Papildyta:
Nu ir subinės gi tie jos nauji šeimininkai. Hemorojaus jiems į šikną kiekvienam nuolatinio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 19 sausio 2015 - 19:20
QUOTE(Noa @ 2015 01 19, 20:16)
Kiek aš viena ause girdėjau, WCF būna ir be čipo mastau.gif
Kaip nežinos, jeigu aš jai emailu parašiau!
Gal net ne aš viena biggrin.gif

Tai dėkuidie, kad veisėja normali...

Šaunuolė Noa, o aš net nepagalvojau, kad čipuotas kačiukas būtų neieškomas, nors...ta(keiksmažodis) prieglaudoj pasakė, kad veisėja nepriima katės atgal doh.gif Pažįstu veisėją ir negaliu tuo patikėt schmoll.gif
Čia kaip tau Noa, pasakytų, kad Lolita ar Agnė savo katės atgal nepriima, patikėtum?

O šita katytė turėjo būti čipuota, jeigu turėjo vadą, ir dalyvavo parodose. Į parodas nečipuotų nepriima schmoll.gif ir WCF taip pat rolleyes.gif

Labai gaila, bet nuo to neapsaugotas nei vienas veisėjas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLaa: 19 sausio 2015 - 19:24
QUOTE(LaiLaa @ 2015 01 19, 20:23)
Šaunuolė Noa, o aš net nepagalvojau, kad čipuotas kačiukas būtų neieškomas, nors...ta(keiksmažodis) prieglaudoj pasakė, kad veisėja nepriima katės atgal  doh.gif Pažįstu veisėją ir negaliu tuo patikėt  schmoll.gif
Čia kaip tau Noa, pasakytų, kad Lolita ar Agnė savo katės atgal nepriima, patikėtum?

O šita katytė turėjo būti čipuota, jeigu turėjo vadą, ir dalyvavo parodose. Į parodas nečipuotų nepriima  schmoll.gif ir WCF taip pat  rolleyes.gif

Labai gaila, bet nuo to neapsaugotas nei vienas veisėjas  unsure.gif

o ko čia rašai geltonai? Rašyk, kaip yra - kūrva paskutinė, nepabijokim to žodžio! dry.gif

Aišku, kad nepatikėčiau biggrin.gif

Taigi va. Aš tai spėju, kad buvo taip. Kūrvai Paskutinei buvo gėda veisėjai į akis pažiūrėt, užtat taip ir pasakė...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 01 19, 20:28)
o ko čia rašai geltonai? Rašyk, kaip yra - kūrva paskutinė, nepabijokim to žodžio! dry.gif

Mane mama mokė, kad keiktis negražu biggrin.gif

Jetus, kai pagalvoju, kaip pati jausčiausi pamačius savo vaiką prieglaudoj verysad.gif Baisuma doh.gif

Visai neseniai, turėjau tokį atsitikimą biggrin.gif Čia Ieva kalta gun_bandana.gif Mano mirties nori doh.gif

Žiūriu Ieva FB pasidalinus nuotrauka. Katė labai matyta, į mano Nidą panaši g.gif Nu tikra Nida, tik paskui atpažinau, kad ten aš ją laikau biggrin.gif
Aha foto įkėlė Šiaulių gyvūnų prieglaudėlė blink.gif Jetus, kodėl Nida prieglaudėlėj? Man pradėjo drebėt rankos, kojos, liežuvis nutirpo, širdis tabalojosi unsure.gif Prie nuotraukos jokio užrašo nėr, kažkas pagyręs katytę rolleyes.gif
Kai grįžau biškutį į šį pasaulį pradėjau mąstyt. Nida išvažiavo į Marijampolę (nu jau ir iš kalbos neapsiriksi, kad žmonės iš ten). Kaip ji atsidūrė Šiauliuose, kodėl niekas neieško, nerašo ir t.t. Neseniai gi foto siuntė Nidos. Tik tada dašuto pažiūrėt į albumo pavadinimą doh.gif
Oi ten foto iš parodos vykusios 2010 metais Šiauliuose, ir daugiau radau lotuliukas.gif

Gerai, kad Ievos nepasiekiau, būtų gavus į ausį už tokius pokštus bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLaa: 19 sausio 2015 - 19:43
QUOTE(LaiLaa @ 2015 01 19, 20:33)
Mane mama mokė, kad keiktis negražu  biggrin.gif

Bet galima išimtinais atvejais. Va tokiais. Nu tai kaip tokią bobą daugiau galima vadint???Tokiais atvejais galima ir netgi reikia! devil.gif

Kaip tai veisėjai jaustis, kai tu nuo mažens išpucini, išmyluoji, o paskui pamatai nereikalingą narve? doh.gif
Aš gyvai pasakyčiau dar išraiškingiau. Aš gyvau jai *** įspirčiau. Ir užvožčiau su rankinuku.

O klausyk, kas tai katytei dabar, neprižiūrėtai, ant nosiuko? Toks vaizdas, kad jai kažkas išvis nosiuką pagrobė, kažkoks sužalojimas ten, kur turėtų būti nosiukas. Ar čia tik akytės nevalytos šitaip labai?
Papildyta:
QUOTE(-Ieva- @ 2015 01 19, 19:00)
o kokios dabar akys? g.gif ir kokios spalva dokumentuose įrašyta to, kurio akys ne mėlynos?

Įsigilinau biggrin.gif
Man atrodo, kad akys vis viena mėlynokos biggrin.gif

Ir man atrodo, kad čia abu vyrai bus Pušaitės biggrin.gif Abu seal point, tik vienas tabis biggrin.gif
http://www.simplesit...enarwa/21373180

Pušaite, ar gerai detektyvauju? Šiandien kažko ant detektyvystės patraukė biggrin.gif
Ale ot gražūs tie sealpointai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 19 sausio 2015 - 19:43
QUOTE(Noa @ 2015 01 19, 20:43)

O klausyk, kas tai katytei dabar, neprižiūrėtai, ant nosiuko? Toks vaizdas, kad jai kažkas išvis nosiuką pagrobė, kažkoks sužalojimas ten, kur turėtų būti nosiukas. Ar čia tik akytės nevalytos šitaip labai?
Papildyta:

Kadangi Selkirk Rex'ai nosytės nėra ypatingai ilgos, o katytė labai apleista, ir greičiausiai koks nors akyčių uždegimas įsimetęs, tai akytės apibėgę rudais tokiais, gal dėl to taip atrodo rolleyes.gif
Nors čia tik aš taip manau, tiksliai nežinau schmoll.gif
Atsakyti
Tai tikriausiai, nebus gi ji be nosies visai, kaip koks Voldemortas.
Nu bet siaubas, kaip atsitinka sad.gif
Atsakyti
Nu ir svolaciai tie zmones negaliu. Pries kokius 6 metus. Viduryje Ukmerges miesto, centre,judrioje vietoje su dukra radome gulinti,kniaukenti akla mazyli. Nu baisu, rankas kojas ateme. Parsinesiau. Is pipetes ir svirksto padariau maza buteliuka kudikeliui. Paguldziau i avikaili. Penejau ,naktim nemiegojau budejau(pirmas naktis). I dezute mokinau eiti. Gerai,kad nedirbau tuo metu. Ir ka isaugo katinas nuostabus. Kuri dede paciupo ir i Vilniu issiveze. Nors ir turejo sibiro kate. Zbitku, jiem ten dirbdavo jis. Hiper aktivus labai kol jaunas buvo. Gyvena ir dabar ponas ,kaip rojuj.
Papildyta:
Nu parazitai ,anzmogiai. Aplamai ar veislinis ar beveisliukas jokio skirtumo. Kaip galima taip elgtis. Dar dievas proto nors tiek dave,kad i prieglauda nuveze. Nepaleido gatveje.
Atsakyti