QUOTE(Noa @ 2015 02 01, 20:35)
Sveikos
Gal galit parekomenduot kokią geresnę vet. kliniką Kaune , kad su korniuku būtų galima nueit. Parsivežėm savo mažių ir šiandien pasidarė kažkoks nesmagus, akytės pradėjo patraiškanot, lyg pačiaudi ( jei čia čiaudulys ,nežinau), ir murkti nustojo ,nors jau labai murkliukas buvo. Kažkaip įtariam, kad kažkas negerai.
QUOTE(karolecap @ 2015 02 05, 22:15)
Sveikos
Gal galit parekomenduot kokią geresnę vet. kliniką Kaune , kad su korniuku būtų galima nueit. Parsivežėm savo mažių ir šiandien pasidarė kažkoks nesmagus, akytės pradėjo patraiškanot, lyg pačiaudi ( jei čia čiaudulys ,nežinau), ir murkti nustojo ,nors jau labai murkliukas buvo. Kažkaip įtariam, kad kažkas negerai. 
Taigi "Vetvila". Jinai Ramučiuose, bet nuo Kauno labai netoli. Užtat gera tikrai.
Ačiū labai
Vajetus! Kas mane šiandien ištiko, vos infarkto negavau! Pareinam į namus, daugiabutyje 7tam aukšte, o namuose, vidury kambario, ant grindų - pelė!!! Aišku, negyva, kaip ir dera namuose, kuriuose du katinai! Feee! Veeee! Aš dar ant jos beveik užlipau, gerai, kad su tapke!!!
O katinai kad susiinteresavę, abu žvalūs laksto, po virtuvės spintelėm žiūri, uodegas vizgina! Abu! Nežinau net, kuris papjovė.
Ale tai kai durna pelė, ko ji ėjo ten, kur kačių yra, ką, neužuodė? Iš kur ji aplamai išlindo??? Mutavo iš šikšnosparnio???
Blin, gal neužsikrės kuo nors, o ką aš dabar žinau, gal kokia pasiutus, tai ką daryt?
O mano diedas visada sakydavo - oi, čia lievi katinai, netikri, įdomu, ką darytų, tikrą pelę gavę. Va ką darytų! Jei jums kas taip sako, galit pateikt pavyzdį! Kuziui, regis, 4 metai, Lotui 3, pelę pamatė pirmą kartą, ir jai baigėsi tragiškai. Plius - šeriami nelimituotai, tikrai nealkani, bliūdelis maisto visada pilnas, greta dar bliūdukas, žalios mėsos pridėta... O dar greta - pelė. Aišku, nesuėsta, bet tokia velionė, kad nebėr abejonių.
Diedas Kuzį giria, kaip galų gale įsišventinusį į katinus
Nors niekas nežino, gal ir Loto tai darbas, į muses tai jie abu žiūri vienodai 
Papildyta:
Katinai kaip išprotėję, laksto po chatą baisiausiai susidomėję, kas yra po virtuvės spintelėm, gal ten yra dar pelių. Tikiuosi nėra, fūūūūi.
O katinai kad susiinteresavę, abu žvalūs laksto, po virtuvės spintelėm žiūri, uodegas vizgina! Abu! Nežinau net, kuris papjovė.
Ale tai kai durna pelė, ko ji ėjo ten, kur kačių yra, ką, neužuodė? Iš kur ji aplamai išlindo??? Mutavo iš šikšnosparnio???
Blin, gal neužsikrės kuo nors, o ką aš dabar žinau, gal kokia pasiutus, tai ką daryt?
O mano diedas visada sakydavo - oi, čia lievi katinai, netikri, įdomu, ką darytų, tikrą pelę gavę. Va ką darytų! Jei jums kas taip sako, galit pateikt pavyzdį! Kuziui, regis, 4 metai, Lotui 3, pelę pamatė pirmą kartą, ir jai baigėsi tragiškai. Plius - šeriami nelimituotai, tikrai nealkani, bliūdelis maisto visada pilnas, greta dar bliūdukas, žalios mėsos pridėta... O dar greta - pelė. Aišku, nesuėsta, bet tokia velionė, kad nebėr abejonių.
Diedas Kuzį giria, kaip galų gale įsišventinusį į katinus
Papildyta:
Katinai kaip išprotėję, laksto po chatą baisiausiai susidomėję, kas yra po virtuvės spintelėm, gal ten yra dar pelių. Tikiuosi nėra, fūūūūi.
QUOTE(Noa @ 2015 02 07, 20:09)
Papildyta:
Svarbiausia- kad nebūtų pelės pusiau nuodytos.Visa kita- šikšnosparniai mutavę, ar hibridai iš musės pas tave atsarado- čepucha- svarbu katinai patenkinti ir smagūs..
Sveikos kaimynės
O aš vykdau užduotį- nužaidinti baltą dramblę. Šiandien sunkiai kažkaip nusižaidina...
Manau, kad nuodytos nebus, nes pas mus yra daugiabutis, visiškai pelėmis neaptekęs. Mes čia jau 15 metų gyvenam, ir tai antra pelė, kurią čia matau. Pirmąją iškart atsikrausčius dieds pagavo su spąstais, o kačių dar nebuvo ant tiek, kad net veislės tokios nežinojau
Tai manau, kad jei pas kokį kaimyną įsitaisytų pelė, tai jis ją spąstais gaudytų. Nuodija tai gal kur nors, kur jų itin daug...
O kokia pasiutus, kažin, negali būt, visai baimę praradus? Ne nu, dabar ji jau viską praradus ilsisi ramybėje šiukšlių kibire, bet prieš lįsdama čia.
Kamikadzė, blin.
Va, gautum pelę, tai mikliai nusižaidintų
O kokia pasiutus, kažin, negali būt, visai baimę praradus? Ne nu, dabar ji jau viską praradus ilsisi ramybėje šiukšlių kibire, bet prieš lįsdama čia.
Kamikadzė, blin.
Va, gautum pelę, tai mikliai nusižaidintų
QUOTE(Noa @ 2015 02 07, 20:09)
Vajetus! Kas mane šiandien ištiko, vos infarkto negavau! Pareinam į namus....
O jei... net nezinau kaip reaguociau
Klausykite mielosios, pakeiciau as maista savo ryzajam, dabar valgo Husse , valgo skaniai , sika padoriai ir nesmardziai, ausys, akys normoj, bet.... nezinau ar sutapimas ar kaip, bet pradejo ryza kudla nuo stalo maista vogti
Nežinau
Kuzys kartą gavęs kažkokio maisto, kur buvo labai mažai mėsos (aaa, prisimenu, Trainer), buvo ėmęs taip elgtis. Pakeičiau ėdalą.
Bet va užvakar kažko pasiuto ir nulaižė nuo sumuštinio paštetą
Aš darau pusryčius diedams, ir tepu paštetą ant sumuštinių. O maisto pas mus katės įprastai nevagia, tai aš labai ir nesaugau. Nueinu dar kartą pažadint mažėlio, nes vieno karto jam neužtenka, grįžtu, žiūriu - ant vieno sumuštinio - grynai skylė paštete, ir tokia nemaža. Čia dabar, galvoju, aš gi lygiai tepu, be skylių?
Ai nu, gal apsimiegojus dariau
Žo, ir pateikiu viską į stalą, praėsiu aš ten cackintis 
Ateina chebra valgyt, aišku, su pašteto skyle sumuštinio niekas neima, jis lieka lėkštėj
Chebra išeina, aš kažkur nublūdinu, pareinu - ir žiūriu. Kuzys tą sumuštinį, būtent tą patį, ne kitą, kad laižo, kad laižo, o skylė paštete kad didėja, kad didėja
Ateina chebra valgyt, aišku, su pašteto skyle sumuštinio niekas neima, jis lieka lėkštėj
QUOTE(Noa @ 2015 02 08, 00:18)
Nežinau
Kuzys kartą gavęs kažkokio maisto, kur buvo labai mažai mėsos (aaa, prisimenu, Trainer), buvo ėmęs taip elgtis. Pakeičiau ėdalą.
Aš darau pusryčius diedams, ir tepu paštetą ant sumuštinių. O maisto pas mus katės įprastai nevagia, tai aš labai ir nesaugau. Nueinu dar kartą pažadint mažėlio, nes vieno karto jam neužtenka, grįžtu, žiūriu - ant vieno sumuštinio - grynai skylė paštete, ir tokia nemaža. Čia dabar, galvoju, aš gi lygiai tepu, be skylių?
Ai nu, gal apsimiegojus dariau
Žo, ir pateikiu viską į stalą, praėsiu aš ten cackintis 
Chebra išeina, aš kažkur nublūdinu, pareinu - ir žiūriu. Kuzys tą sumuštinį, būtent tą patį, ne kitą, kad laižo, kad laižo, o skylė paštete kad didėja, kad didėja 
Taigi maista diedas namo parvilko, bo jo draugeliui kazkokia boba isiule, tipo geras labai ( va toks, Exclusive http://lietuva.husse.com/ ), o ir dar su draugeliu ta maisa pas mus paskerde ir pasidalino
O kažin kokia to Husse sudėtis? Aš Trainer (irgi baisiai girtas buvo) ant pakuotės pažiūrėjau - tai ten mėsinio kažko tik 30 proc. gal. Visa kita - žirniai visokie. Kuzys žirniais sotus nebuvo 
Paštetas buvo lenkiškas papigiausias, po zlotą su kapeikom
Maximoj tokio irgi yra, ir irgi pigiai kainuoja

Papildyta:
Žėk. Husse sudėtis (29 proc. baltymų, 9 proc. riebalų):
file:///D:/0_Internet%20downloads/Exclusive_Katt_Sterilised__EN.pdf
Ir palyginimui Virbac sudėtis (32 baltymų, 16 riebalų):
http://www.vetvila.l...su-antiena.html
Išeitų, Virbac tikrai kažkiek sotesnis
Ir dar baltymai baltymams nelygu
O riebalai, kaip suvokiu, duoda sotumą 
Bet iš tikro aš tuom klausimu gluša. Gal Lolija pasakys.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2015 02 08, 12:41)
O kažin kokia to Husse sudėtis? Aš Trainer (irgi baisiai girtas buvo) ant pakuotės pažiūrėjau - tai ten mėsinio kažko tik 30 proc. gal. Visa kita - žirniai visokie. Kuzys žirniais sotus nebuvo 
Maximoj tokio irgi yra, ir irgi pigiai kainuoja

Papildyta:
Ir dar baltymai baltymams nelygu
O riebalai, kaip suvokiu, duoda sotumą 
Papildyta:
Sudetis Virbac geresne atrodo, neegaliu gerai palyginti ( ir tingiu knystis
O vat Kuzio skoni atitiko tas pastetas
O va musu Persikas