Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų garbanėlės

QUOTE(Noa @ 2015 02 01, 20:35)
A, nu supratau, įdraugink mane, nes fig aš ten tave matau biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal galit parekomenduot kokią geresnę vet. kliniką Kaune , kad su korniuku būtų galima nueit. Parsivežėm savo mažių ir šiandien pasidarė kažkoks nesmagus, akytės pradėjo patraiškanot, lyg pačiaudi ( jei čia čiaudulys ,nežinau), ir murkti nustojo ,nors jau labai murkliukas buvo. Kažkaip įtariam, kad kažkas negerai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(karolecap @ 2015 02 05, 22:15)
Sveikos 4u.gif  Gal galit parekomenduot kokią geresnę vet. kliniką Kaune , kad su korniuku būtų galima nueit. Parsivežėm savo mažių ir šiandien pasidarė kažkoks nesmagus, akytės pradėjo patraiškanot, lyg  pačiaudi ( jei čia čiaudulys ,nežinau), ir murkti nustojo ,nors jau labai murkliukas buvo. Kažkaip įtariam, kad kažkas negerai. g.gif

Taigi "Vetvila". Jinai Ramučiuose, bet nuo Kauno labai netoli. Užtat gera tikrai.
Atsakyti
Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Vajetus! Kas mane šiandien ištiko, vos infarkto negavau! Pareinam į namus, daugiabutyje 7tam aukšte, o namuose, vidury kambario, ant grindų - pelė!!! Aišku, negyva, kaip ir dera namuose, kuriuose du katinai! Feee! Veeee! Aš dar ant jos beveik užlipau, gerai, kad su tapke!!!

O katinai kad susiinteresavę, abu žvalūs laksto, po virtuvės spintelėm žiūri, uodegas vizgina! Abu! Nežinau net, kuris papjovė.

Ale tai kai durna pelė, ko ji ėjo ten, kur kačių yra, ką, neužuodė? Iš kur ji aplamai išlindo??? Mutavo iš šikšnosparnio???

Blin, gal neužsikrės kuo nors, o ką aš dabar žinau, gal kokia pasiutus, tai ką daryt? blink.gif

O mano diedas visada sakydavo - oi, čia lievi katinai, netikri, įdomu, ką darytų, tikrą pelę gavę. Va ką darytų! Jei jums kas taip sako, galit pateikt pavyzdį! Kuziui, regis, 4 metai, Lotui 3, pelę pamatė pirmą kartą, ir jai baigėsi tragiškai. Plius - šeriami nelimituotai, tikrai nealkani, bliūdelis maisto visada pilnas, greta dar bliūdukas, žalios mėsos pridėta... O dar greta - pelė. Aišku, nesuėsta, bet tokia velionė, kad nebėr abejonių.
Diedas Kuzį giria, kaip galų gale įsišventinusį į katinus biggrin.gif Nors niekas nežino, gal ir Loto tai darbas, į muses tai jie abu žiūri vienodai biggrin.gif
Papildyta:

Katinai kaip išprotėję, laksto po chatą baisiausiai susidomėję, kas yra po virtuvės spintelėm, gal ten yra dar pelių. Tikiuosi nėra, fūūūūi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 07 vasario 2015 - 19:07
QUOTE(Noa @ 2015 02 07, 20:09)

Papildyta:
Katinai kaip išprotėję, laksto po chatą baisiausiai susidomėję, kas yra po virtuvės spintelėm, gal ten yra dar pelių. Tikiuosi nėra, fūūūūi.

Svarbiausia- kad nebūtų pelės pusiau nuodytos.Visa kita- šikšnosparniai mutavę, ar hibridai iš musės pas tave atsarado- čepucha- svarbu katinai patenkinti ir smagūs.. biggrin.gif

Sveikos kaimynės 4u.gif

O aš vykdau užduotį- nužaidinti baltą dramblę. Šiandien sunkiai kažkaip nusižaidina... doh.gif
Atsakyti
Manau, kad nuodytos nebus, nes pas mus yra daugiabutis, visiškai pelėmis neaptekęs. Mes čia jau 15 metų gyvenam, ir tai antra pelė, kurią čia matau. Pirmąją iškart atsikrausčius dieds pagavo su spąstais, o kačių dar nebuvo ant tiek, kad net veislės tokios nežinojau biggrin.gif Tai manau, kad jei pas kokį kaimyną įsitaisytų pelė, tai jis ją spąstais gaudytų. Nuodija tai gal kur nors, kur jų itin daug...

O kokia pasiutus, kažin, negali būt, visai baimę praradus? Ne nu, dabar ji jau viską praradus ilsisi ramybėje šiukšlių kibire, bet prieš lįsdama čia.

Kamikadzė, blin.

Va, gautum pelę, tai mikliai nusižaidintų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 07 vasario 2015 - 22:10
QUOTE(Noa @ 2015 02 07, 20:09)
Vajetus! Kas mane šiandien ištiko, vos infarkto negavau! Pareinam į namus....

O jei... net nezinau kaip reaguociau biggrin.gif , nu bet svarbu katinai savo katiniska prigimti patvirtino, pele ilsisi ramybeje, tikiuosi padruzkes jos neieskos unsure.gif , bet va pats faktas kad ji isvis atsirado 7 !!!!!! aukste tai tikrai feeeee.... Nors as peliu ir kitu grauziku nebijau ir nebritku man, va nariotakojai visokie tai joooooo... O katinam tai akcija - atrakcija bigsmile.gif

Klausykite mielosios, pakeiciau as maista savo ryzajam, dabar valgo Husse , valgo skaniai , sika padoriai ir nesmardziai, ausys, akys normoj, bet.... nezinau ar sutapimas ar kaip, bet pradejo ryza kudla nuo stalo maista vogti doh.gif Anksciau tik kaulydavo ir tai neviska, o dabar tik soka ir nesasi, siandien stinta kepta, vakar sparneli barbekiu, uzvakar jau nepamenu ka.... , nulaize grietinele nuo kavos blink.gif Nu zodz... Va ir galvoju, ar cia ryzam kokis periodas uzejes ar cia maistas koja pakiso g.gif
Atsakyti
Nežinau mastau.gif Kuzys kartą gavęs kažkokio maisto, kur buvo labai mažai mėsos (aaa, prisimenu, Trainer), buvo ėmęs taip elgtis. Pakeičiau ėdalą.

Bet va užvakar kažko pasiuto ir nulaižė nuo sumuštinio paštetą biggrin.gif Aš darau pusryčius diedams, ir tepu paštetą ant sumuštinių. O maisto pas mus katės įprastai nevagia, tai aš labai ir nesaugau. Nueinu dar kartą pažadint mažėlio, nes vieno karto jam neužtenka, grįžtu, žiūriu - ant vieno sumuštinio - grynai skylė paštete, ir tokia nemaža. Čia dabar, galvoju, aš gi lygiai tepu, be skylių? mastau.gif Ai nu, gal apsimiegojus dariau biggrin.gif Žo, ir pateikiu viską į stalą, praėsiu aš ten cackintis biggrin.gif

Ateina chebra valgyt, aišku, su pašteto skyle sumuštinio niekas neima, jis lieka lėkštėj biggrin.gif Chebra išeina, aš kažkur nublūdinu, pareinu - ir žiūriu. Kuzys tą sumuštinį, būtent tą patį, ne kitą, kad laižo, kad laižo, o skylė paštete kad didėja, kad didėja lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 07 vasario 2015 - 23:20
QUOTE(Noa @ 2015 02 08, 00:18)
Nežinau mastau.gif Kuzys kartą gavęs kažkokio maisto, kur buvo labai mažai mėsos (aaa, prisimenu, Trainer), buvo ėmęs taip elgtis. Pakeičiau ėdalą.

Bet va užvakar kažko pasiuto ir nulaižė nuo sumuštinio paštetą biggrin.gif Aš darau pusryčius diedams, ir tepu paštetą ant sumuštinių. O maisto pas mus katės įprastai nevagia, tai aš labai ir nesaugau. Nueinu dar kartą pažadint mažėlio, nes vieno karto jam neužtenka, grįžtu, žiūriu - ant vieno sumuštinio - grynai skylė paštete, ir tokia nemaža. Čia dabar, galvoju, aš gi lygiai tepu, be skylių? mastau.gif Ai nu, gal apsimiegojus dariau biggrin.gif Žo, ir pateikiu viską į stalą, praėsiu aš ten cackintis biggrin.gif

Ateina chebra valgyt, aišku, su pašteto skyle sumuštinio niekas neima, jis lieka lėkštėj biggrin.gif Chebra išeina, aš kažkur nublūdinu, pareinu - ir žiūriu. Kuzys tą sumuštinį, būtent tą patį, ne kitą, kad laižo, kad laižo, o skylė paštete kad didėja, kad didėja lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Kuzys savo sumustiaka damuse biggrin.gif Maladiec biggrin.gif Musiet naturalu pasteta , be E, papirkai bigsmile.gif
Taigi maista diedas namo parvilko, bo jo draugeliui kazkokia boba isiule, tipo geras labai ( va toks, Exclusive http://lietuva.husse.com/ ), o ir dar su draugeliu ta maisa pas mus paskerde ir pasidalino doh.gif Ka as zinau... nors mano katas nera isrankus, jis turbut ir koki Whiskas estu ar kaip ten ji. Eda jau dvi savaites, viskas gerai, nors man Virbac geresnis. Na ir vogti nuo stalo pradejo, pizdukas g.gif Ir nuolatos sukasi aplink kojas, net ir bliudas jei pilnas. Sakyciau kad jam neskanu, bet suvalgo skaniai g.gif O gal cia auklejimo spraga kokia islindo g.gif
Atsakyti
O kažin kokia to Husse sudėtis? Aš Trainer (irgi baisiai girtas buvo) ant pakuotės pažiūrėjau - tai ten mėsinio kažko tik 30 proc. gal. Visa kita - žirniai visokie. Kuzys žirniais sotus nebuvo biggrin.gif

Paštetas buvo lenkiškas papigiausias, po zlotą su kapeikom biggrin.gif Maximoj tokio irgi yra, ir irgi pigiai kainuoja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
Žėk. Husse sudėtis (29 proc. baltymų, 9 proc. riebalų):
file:///D:/0_Internet%20downloads/Exclusive_Katt_Sterilised__EN.pdf

Ir palyginimui Virbac sudėtis (32 baltymų, 16 riebalų):
http://www.vetvila.l...su-antiena.html

Išeitų, Virbac tikrai kažkiek sotesnis mastau.gif Ir dar baltymai baltymams nelygu mastau.gif O riebalai, kaip suvokiu, duoda sotumą mastau.gif

Bet iš tikro aš tuom klausimu gluša. Gal Lolija pasakys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 08 vasario 2015 - 11:43
QUOTE(Noa @ 2015 02 08, 12:41)
O kažin kokia to Husse sudėtis? Aš Trainer (irgi baisiai girtas buvo) ant pakuotės pažiūrėjau - tai ten mėsinio kažko tik 30 proc. gal. Visa kita - žirniai visokie. Kuzys žirniais sotus nebuvo biggrin.gif

Paštetas buvo lenkiškas papigiausias, po zlotą su kapeikom biggrin.gif Maximoj tokio irgi yra, ir irgi pigiai kainuoja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
Žėk. Husse sudėtis (29 proc. baltymų, 9 proc. riebalų):
file:///D:/0_Internet%20downloads/Exclusive_Katt_Sterilised__EN.pdf

Ir palyginimui Virbac sudėtis (32 baltymų, 16 riebalų):
http://www.vetvila.l...su-antiena.html

Išeitų, Virbac tikrai kažkiek sotesnis mastau.gif Ir dar baltymai baltymams nelygu mastau.gif  O riebalai, kaip suvokiu, duoda sotumą mastau.gif

Bet iš tikro aš tuom klausimu gluša. Gal Lolija pasakys.

Sudetis Virbac geresne atrodo, neegaliu gerai palyginti ( ir tingiu knystis blush2.gif ), nes diedo draugas padalinta pakuote issinese. Eda maniskis vienodai, kaip ir Virbac , sakyciau, elgsena, apart isnaglejimo , nepakitus biggrin.gif
O vat Kuzio skoni atitiko tas pastetas tongue.gif
O va musu Persikas doh.gif jadryd madrid ....Atsivilko sianakt i uzukaldri.... smirdantis visas keptom stintos, issivoliojes kazkoks, ir aisku tupe man ant lovos pluksneles prausti doh.gif Prasciokas pavirto lotuliukas.gif Nuejus virtuven radau isknysta kibira ir stintu likucius
mad.gif O dar kai as ju nepernesu doh.gif
Atsakyti