Vajetus! Kas mane šiandien ištiko, vos infarkto negavau! Pareinam į namus, daugiabutyje 7tam aukšte, o namuose, vidury kambario, ant grindų - pelė!!! Aišku, negyva, kaip ir dera namuose, kuriuose du katinai! Feee! Veeee! Aš dar ant jos beveik užlipau, gerai, kad su tapke!!!
O katinai kad susiinteresavę, abu žvalūs laksto, po virtuvės spintelėm žiūri, uodegas vizgina! Abu! Nežinau net, kuris papjovė.
Ale tai kai durna pelė, ko ji ėjo ten, kur kačių yra, ką, neužuodė? Iš kur ji aplamai išlindo??? Mutavo iš šikšnosparnio???
Blin, gal neužsikrės kuo nors, o ką aš dabar žinau, gal kokia pasiutus, tai ką daryt?

O mano diedas visada sakydavo - oi, čia lievi katinai, netikri, įdomu, ką darytų, tikrą pelę gavę. Va ką darytų! Jei jums kas taip sako, galit pateikt pavyzdį! Kuziui, regis, 4 metai, Lotui 3, pelę pamatė pirmą kartą, ir jai baigėsi tragiškai. Plius - šeriami nelimituotai, tikrai nealkani, bliūdelis maisto visada pilnas, greta dar bliūdukas, žalios mėsos pridėta... O dar greta - pelė. Aišku, nesuėsta, bet tokia velionė, kad nebėr abejonių.
Diedas Kuzį giria, kaip galų gale įsišventinusį į katinus

Nors niekas nežino, gal ir Loto tai darbas, į muses tai jie abu žiūri vienodai
Papildyta:Katinai kaip išprotėję, laksto po chatą baisiausiai susidomėję, kas yra po virtuvės spintelėm, gal ten yra dar pelių. Tikiuosi nėra, fūūūūi.
Хрен, положенный на мнение окружающих, обеспечивает спокойную и счастливую жизнь.