Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų garbanėlės

Sveikos, šimtas metų 4u.gif
user posted image
Už šitą atsakau - guli nubučiuota ir numyluota pas mane po dekiu wub.gif

Šokėja, neskleisk erezijų ir nešmeižk veislynų tuščiomis kalbomis. Arba kalbėk konkrečiai, kas, kur, kaip, arba kam čia iš vis kelti intrigas. doh.gif
Atsakyti
Yra cipas.

As gal neteisingai issireiskiau "pagrindine" kate. Ji tiesiog to veislyno "veidas"

Kaip man ta cipa dabar issifruoti?
Atsakyti
QUOTE(sokeja1981 @ 2015 02 17, 14:38)
Yra cipas.

As gal neteisingai issireiskiau "pagrindine"  kate. Ji tiesiog to veislyno "veidas"

Čipą "iššifruoti" gali tik veterinaras įėjęs į duomenų bazę. Kitaip niekaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sokeja1981 @ 2015 02 17, 13:38)
Yra cipas.

As gal neteisingai issireiskiau "pagrindine"  kate. Ji tiesiog to veislyno "veidas"

parašykite čipo numerį.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 02 17, 12:55)
Aš tai nieko nenoriu pasakyt. Aš skaitau, kas jau yra parašyta.
Nu bet ne, pergalvojau, kai ką atmečiau, nei viena katė netinka. Tiktų nebent Lolijos Houlė, vienintelis variantas. Lolija, apsižiūrėk, ar yr? biggrin.gif

Ramiai tik. Holy dabar ant saulutės bambą degina. Kaip ir kiekviena blondinė nori turėti gražų įdegį biggrin.gif

Teisybę sakant aš manau, kad sokeja kalba apie Nokso Fiji. Daugiau man niekas į galvą nešauna. Sokeja, ar skambinaisi veisėjai? Gali būti, kad ji net nežino, kad katė jau kituose namuose gyvena ir džiaugiasi sėkmingai katę apgyvendinusi patikimuose namuose
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2015 02 17, 13:45)
Čipą "iššifruoti" gali tik veterinaras įėjęs į duomenų bazę. Kitaip niekaip  schmoll.gif

Maniskis mate tik cipavimo data.
Atsakyti
Dar vienas klausimas- sokeja, iš kur žinai, kad katė nesterilizuota?
Atsakyti
Fiji laiminga gyvena pas veisėją, neatiduota niekam.
Atsakyti
QUOTE(Vaida* @ 2015 02 17, 13:49)
Fiji laiminga gyvena pas veisėją, neatiduota niekam.

My Webpage
Aš pagalvojau, kad jau atiduota
Papildyta:
Davai, sokeja, įvardink katę apie kurią tu galvoji, tada mes susiskaičiuosim savo kates ir nustosim spelioti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolija: 17 vasario 2015 - 13:52
QUOTE(Lolija @ 2015 02 17, 13:48)
Dar vienas klausimas- sokeja, iš kur žinai, kad katė nesterilizuota?

Nes jai bega pienas.
Atsakyti
QUOTE(sokeja1981 @ 2015 02 17, 13:55)
Nes jai bega pienas.

Bet tai dar ne rodiklis. Galimas ir toks variantas, kad ji gimdė su cezariu ir tuo pačiu metu buvo atlikta sterilizacija

Ar veterinaras suleido vaistų? Ką apie jos sveikatą sakė? Kaip tos erkutės?
Atsakyti
Šokėja, nėra ko bijoti, papasakokite tiksliai iš kur ėmėte, ką jums sakė ir viskas, niekas jums negresia, nebijokite, katytės neprarasite 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti