Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų garbanėlės

Visiškai šūdina naujiena, kiek aš šitoj temoj, tai apie 4 metus, tokių nėr buvę. Nu kažkokia nelaimė, kaip į avariją pakliūt doh.gif Aišku sakoma, kad katės nuneša žmonių nelaimes, aš jau čia rašiau kita bjauria proga, net prisimint nesinori...

Bet žo, sakoma, kad katės yra tokie gan savarankiški biskutuką ne šio pasaulio padarai. Jos ne taip, kaip šuo, kuris negali vienas gyventi - katė gali, ji išgyvena šimtas metų. Bet katės vis viena nori gyventi su žmonėm, ir žmonės nori kačių, nors jokios ypatingos naudos jos neteikia, kitos net nemeilios, o kodėl vis tiek nori. Todėl, kad katės gali paimti nuo žmonių nelaimes.

Vat gal pvz. tau buvo skirta kokia baisi liga - o kačiukas ją pasiėmė. Pirmiausia, jie lengviau išgyvena, o antriausia, kas jiems iš to naudos - jie tuom sau labai pasigerina karmą, miške gyvendamas taip nepasigerinsi. Ir paskui atgimsta į daug palankesnę poziciją, kokį ten brahmaną, pavyzdžiui. Aš šiaip į ką nors, kas sau gyvens, lambordžini važinės, o visi žiūrės ir sakys - va jam tai sekasi, kažin, už ką, nė jis ten koks labai auksinis, nei superprotingas, nei nieko...

Iš to ir visokie tokie prietarai net tose šalyse, kurios reinkarnacija netiki. Pvz. kad priklydus katė laimę atneša, arba gi visas senobės Egiptas tikėjo, kad katės nuo blogio saugo. Tai va taip ir saugo...

Tai gal ir yr tame teisybės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 19 vasario 2015 - 18:38
Vajetau, Noa, kaip fainai rašai 4u.gif
Pušaite, laikykis, sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 02 19, 18:38)
Visiškai šūdina naujiena, kiek aš šitoj temoj, tai apie 4 metus, tokių nėr buvę. Nu kažkokia nelaimė, kaip į avariją pakliūt doh.gif Aišku sakoma, kad katės nuneša žmonių nelaimes, aš jau čia rašiau kita bjauria proga, net prisimint nesinori...

Bet žo, sakoma, kad katės yra tokie gan savarankiški biskutuką ne šio pasaulio padarai. Jos ne taip, kaip šuo, kuris negali vienas gyventi - katė gali, ji išgyvena šimtas metų. Bet katės vis viena nori gyventi su žmonėm, ir žmonės nori kačių, nors jokios ypatingos naudos jos neteikia, kitos net nemeilios, o kodėl vis tiek nori. Todėl, kad katės gali paimti nuo žmonių nelaimes.

Vat gal pvz. tau buvo skirta kokia baisi liga - o kačiukas ją pasiėmė. Pirmiausia, jie lengviau išgyvena, o antriausia, kas jiems iš to naudos - jie tuom sau labai pasigerina karmą, miške gyvendamas taip nepasigerinsi. Ir paskui atgimsta į daug palankesnę poziciją, kokį ten brahmaną, pavyzdžiui. Aš šiaip į ką nors, kas sau gyvens, lambordžini važinės, o visi žiūrės ir sakys - va jam tai sekasi, kažin, už ką, nė jis ten koks labai auksinis, nei superprotingas, nei nieko...

Iš to ir visokie tokie prietarai net tose šalyse, kurios reinkarnacija netiki. Pvz. kad priklydus katė laimę atneša, arba gi visas senobės Egiptas tikėjo, kad katės nuo blogio saugo. Tai va taip ir saugo...

Tai gal ir yr tame teisybės.

Nu aciu,NOA, uz grazu tikejima 4u.gif
labai graziai parasei, nebuvau as to ankstesnio nutikimo skaicius,tai man cia buvo nauja
Gaila,kad atsakymas apie liga ryt neateis,nes (1-3paros),tai cia bprasites tos aros,nes pasirodo,savaitgalis ispuola,tai zinosiu tik pirmadieni tiksliau verysad.gif
tai laikais eina tusciai,taip iseina,negydant,nes jei ten virusas,tai jokie ten antbiotikai ir nepades.nu zodziu.....
citologini dare,tai gal ryt ir bus atsakymas,daktaryte bus ryt po 12h,tai tada gausiu info daugiau
Atsakyti
Pusaite, laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif veislynui pranešk būtinai..
Atsakyti
Laikykitės 4u.gif Imunitetui stiprinti mums vet.klinikoj rekomendavo engystol, žmonių homeopatinis vaistas. Bet aš turėjau nuo vaikų likusį su ežiuole homeopatinį kompleksą tai tą ir duodu. Tik dabar paskaičiau ,kad tas engystol nuo infekcinių ligų ir gripo g.gif Bet dar keliose vietose radau ,kad būtent jį skiria katėms imunitetui. Paklausk veterinaro, tas antrajam kačiukui tikrai nepamaišytų, o homeopatiniai neturi jokio šalutinio poveikio, blogiau tikrai nebus. Sakė kai parsiveži kačiuką jam stresas didelis , susilpnėja imunitetas ir išlenda visokios bėdos verysad.gif Pas mus chlamidiozė kačiukui. Vet. gyd. sakė nežinau katės ,kad tų chlamidijų neturėtų, bet susilpnėja imunitetas ir išlenda problemos.

Norėjau paklaust kaip dėl žalios mėsos ar duodat ar verta? Kai apsiligojo mūsiškis tai taip gaila buvo, galvoju ką aš čia šersiu jį papildais, reikia gal mėsytės ,kad sustiprėtų ax.gif Po truputį duodavau vištos krūtinėlės. Tai dabar priprato-žviegia nesavu balsu kai prie šaldytuvo einu tongue.gif Ar gauna jis ten ko naudingo ar verta taip pratint ar palikt tik sausą? Nes jam vienodai,kad višta baigėsi, duok ir viskas lotuliukas.gif Bet žiūriu auga kaip ant mielių ir kailis toks fainas pasidarė, bet turbūt amžius dabar toks spartesnio augimo. Vyras sako, turbūt augimo hormonai vištoje savo daro lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karolecap: 20 vasario 2015 - 08:46
Jetus, kaip tas Pušaitės kačius laikosi... Gal duokdie laikosi...

Aš tai saviškiams mėsos duodu. Kada ėda, kada ne biggrin.gif Ėda, tiksliau, vienas Kuzys, Lotas nepageidauja - va, jei kokio jogurto, tai Lotas palaka, bet mėsa jam 100 metų. O Kuzys suvalgo kąsniuką kitą, ir būna patenkintas.

Esu girdėjus, kad mėsą ir sausą maistą reikia duoti atskirai. Bet pas mus maitinimas nelimituotas, sauso jie turi visada, ir kada ėda, gi nesžiūrėsiu. Tai tiesiog kai gaminu, į bliūdžiuką kelis žalios mėsos kąsnelius įdedu, ir kada kas nori, tada tas suėda.

Tik va kartais kai ko neėda, ir nesupaisysi, kas ten jiems skanu, o kas ne smile.gif

Nėr tose vištose jokių hormonų, čia prietaras irnesakyk.gif Ten veislė tokia speciali, jie patys vieni gamtoj neišgyventų. Pašaruose yra visokių ten vitaminų ar kažko, bet tikrai ne hormonų, man sakė pažįstama, kuri tuos pašarus gamina. Sakė, pliotkai, nekreipk dėmesio biggrin.gif
Atsakyti
Aš čia juokais apie tos hormonus tongue.gif Maniškis, kad nebus žaliavalgis tai jau tiksliai, suėstų turbūt pusę vištos doh.gif Bet gal dabar augimo tarpsnis toks. Kažkaip pastebėjau , kad baisiai jau visur į lėkštes lenda, vagiliauja, trupinius nuo žemės renka, tai ir pagalvojau ,kad gal jam mažai to sauso maisto, gal nepriėda, kad taip pastoviai ieško g.gif Sauso mes irgi neribojam, visada pilnas bliūdas ir užkandžiauja gana dažnai. Nelaikius aš kačių, sunku man dar įsivažiuot kas čia kaip, bet jau geriau. Pirmom dienom streso buvo, kad WC rastų ,kad draskyklę naudotų pagal paskirtį, o ,kad gali apsirgt tai net į galvą neatėjo. Ir man taip atrodė ,kad katės labai gajos , bet tie veislinukai gal lepesni g.gif
Atsakyti
Mano du veislinukai tai išvis nelepūs. Ėda kas paduota, miega po kaldra, viskas jiems tinka. Net, pasirodo, peles gaudo biggrin.gif

Mažiukai katiniukai, kiek aš pastebėjau, labai smalsuoliai biggrin.gif Jis visko nori paragaut, jiems labai įdomu, mano abu tokie buvo biggrin.gif Paskui kažkaip atsirenka, ką ėsti. Jau net didysis mėsėdis Kuzys yra ėdęs ir virtus ryžius, ir bulką, ir ledus, ir arbūzą, ir braškę, ir lauro lapus nuo lauramedžio, šituos gal iki šiol ėstų, tik lauramedis pastipo biggrin.gif Dar jis ėdė voblą, dešrą visokią nuo daktariškos iki rūkytos, sūrį, net kažkokią brandintą elnieną, kurios kaina gal 70 eu/kg ir kurios diedas parsivežė iš Suomijos kaip suvenyrą biggrin.gif Krevetes, ikrus, visas įmanomas žuvis, kurių turėjom per jo 4 metus biggrin.gif O Lotelis irgi viską pagal tą patį sąrašą, tik dar plius visus vaisius, išskyrus citrusus biggrin.gif

Aišku, ne dideliais kiekiais jie tai ėdė, gauna dešros kąsniuką arba krevetę ir viskas biggrin.gif Nes nealkani, o tik pasmalsaut, koks skonis biggrin.gif Ir jie visiškai nekaukia jau dabar, negraibo iš burnos, susirenka nebent jei kas tuną atidarinėja, šitas abiems tinka biggrin.gif Bet dabar jau abu žino, ko nori, ir nebesiblaško.

Kartais jie keistai nori, pvz. Lotusas nemėgsta skanukų. Jokių. Kuzmai tik paduok, o Lotusui pofigu, o va dėl persiko eitų į pasaulio kraštą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 20 vasario 2015 - 10:15
Maniškis tai ne tik iš smalsumo viską ragauja. Rado kažkur pamestą vaikų kūčiuką nuo kalėdų visą kietą, tai net tą triauškino. Šaldytuvo negali atidarinėt ,net šaukia lotuliukas.gif Žino iš kur mėsą ar konservus traukiu tongue.gif Ant konservų parašyta duoti kambario tem-ros ,o dar serga jis, tai galvoju tikrai reik truputį pašildyt, tai tada išvis choras doh.gif Čia kaip mums su vaikais, čipsus duodam laaaabai jau retai, tai gali būt kitam aukšte tyliai tyliai bandyt plėšt pakuotę ir jau šaukia- ką valgot ,tuoj prisistato. Atrodo kaip kokį 6-tą jausmą turėtų. Tai dabar dar prie šaldytuvo nebegaliu prieit ax.gif Bet džiaugiuosi bile valgo , negaila, man tik šiaip įdomu, įsivaizdavau, kad bus labai išrankus.
Atsakyti
parsiveziau savo mazuti,sulyses,nusibaiges,eina ir siubuoja...taip gaila:(
atsakymo dar nera,gal tik bus pirmad-antrad,bet duoda didele tikimybe,kad ci ta baisi liga ir sansu isgyvent..... verysad.gif
nes vandeni istrauke ir neaisku kada vel jo prisirinks,tai nzn kaip cia bus verysad.gif
jei ir pasakys pirmadieni atsakyma,bet vaistu tai nera nuo sios ligos....as soke verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2015 02 20, 21:41)
parsiveziau savo mazuti,sulyses,nusibaiges,eina ir siubuoja...taip gaila:(
atsakymo dar nera,gal tik bus pirmad-antrad,bet duoda didele tikimybe,kad ci ta baisi liga ir sansu isgyvent..... verysad.gif
nes vandeni istrauke ir neaisku kada vel jo prisirinks,tai nzn kaip cia bus verysad.gif
jei ir pasakys pirmadieni atsakyma,bet vaistu tai nera nuo sios ligos....as soke verysad.gif

Linkiu, kuo nuoširdžiausiai, kad katukui pagerėtų. Linkiu stebuklo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2015 02 20, 21:41)

Nu dar palauk. Būna stebuklų, ypač su katėm. Aplamai tai jau čia bus kaip bus, bet gal duokdie bus gerai. Jetus, kaip man tavęs gaila, siaubas, ką žmogus turi patirti, kai serga jo katė. Kas neturi katės, tai išvis to suprasti negali sad.gif
Atsakyti