Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų garbanėlės

O rimtoms moteriskems atsakysiu, as ir nesakiau kas bus, tik sakiau, kad visgi pamastau kas butu, jeigu butu 4u.gif ir nemanau, kad kiti to nepamasto.
Bent jau mano aplinkoje visi pamasto. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2015 02 26, 13:45)

Dar variantas - į rūsį, nežinau, kokiu čia atveju taip būna. Per pereitą karą nebuvo, ir manau, kad ir dabar nedidelė tikimybė. Ką reiškia, kur glaudžiasi žmonės, negalima imti gyvūnų? Tau ką, pas tave rūsy kas nors neleistų gyvūnų pasiimt? Ką, neskaitei, kad yra katinų, kurie net Leningrado blokadą išgyveno, eidavo su žmonėm į tas slėptuves? Blin, katė ne karvė, po megztiniu, ir nešiesi kur nori, rado bėdą!

Nesuk galvos irnesakyk.gif

Pas mane ner rusio bigsmile.gif reikia kiba issikast hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 02 26, 11:22)
Oj kaip liudna sitoj temoj sad.gif
Pusaite, stirpybes jums  4u.gif
O as su dar durnesniu klausimu, kuris mane kankina. Ir cia man gali padeti, patarti, pasidalinti nuomonem tik tokios pat berazumes kaip as, kurios myli savo kates kaip vaikus.
Kai dabar tokia situacija Ukrainoje, ar susimastote, ka reiktu daryti kilus karui? Jei tektu begti? Kur glaudziasi zmones gyvunu neleidzia pasiimti. Einu is proto vien nuo minties, ka reiktu daryti 4u.gif  4u.gif  4u.gif

o kur bėkt g.gif ir kas mane kur laukia. Čia vietoj LT visos gi nenušluotų. Kai pas mus achema sprogo savo šunį pirmą į mašiną įkišau. Antra vertus jei kur bėgt tai su mašina. O mašina mano tvirtovė ką noriu tą vežu.Savo augintinių nei už ką nepaličiau niekur. Jei sąžiningai negalvoju apie tai,kas bus jei bus. Jei ir bus kas kruopų neprisipirksi visam gyvenimui.O ubagų EU ir be mane užtenka. Taip kad mano namai mano tvirtovė, rūsį turiu biggrin.gif
o bombos mums nereikia, sprogtų ahema mus nuneštų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jonavietis: 26 vasario 2015 - 14:24
Labas mergaites 4u.gif
Uzlekiau pas Jus po iiiilgo laiko. Ir kokios liudnos zinutes.. Prusaite labai uzjauciu!!!! Laikykites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(No Fear @ 2015 02 26, 15:04)
Kad nebutume kvailiai, tai ir pasaulio pabaigai pradekim ruostis, ka cia tas karas doh.gif
Siulyciau pradet ruostis ne nuo galvojimo kur padeti kate, o nuo koncervu ir kruopu pirkimo, bei sandeliavimo. Cia tik draugiskas patarimas wink.gif
Ir siaip, reiktu jau kokia kapsule isigyt.  lotuliukas.gif

O beje, pasaulio pabaiga irgi gali būt. Gi aiškiai pasakyta - niekas nežino nei dienos, nei valandos. Tai ko ne poryt biggrin.gif
O jau prie pasaulio pabaigos konservai nebepadės schmoll.gif

QUOTE(Lionesss @ 2015 02 26, 15:07)
Bent jau mano aplinkoje visi pamasto.  4u.gif
Papildyta:

Pas mane ner rusio  bigsmile.gif  reikia kiba issikast hihihi.gif

Kam panikuoti dėl to, kas dar šakėm ant vandenio? Ar tu pati nematai, kad čia tiesiog tokią propagandą skleidžia? Paskaityt delfi - kasdien ta gaida rašo, nu grynai kelia paniką. O tu ir panikuoji!

Verčiau bijok, kad kai bus karas, internetas taps lėtas.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 02 26, 14:23)
O tu ir panikuoji!

Verčiau bijok, kad kai bus karas, internetas taps lėtas.

Tai, kad nepanikuoju dar bigsmile.gif 4u.gif
Tik paskaiciau kazkuria diena, kaip elgtis tokiu atveju ir buvo parasyta, kad i punktus naminiu gyvunu nepriema smile.gif tada pagalvojau, jei likciau bename ir tektu kazkur keliauti, ka reiktu daryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 02 26, 15:37)
Tai, kad nepanikuoju  dar  bigsmile.gif  4u.gif
Tik paskaiciau kazkuria diena, kaip elgtis tokiu atveju ir buvo parasyta, kad i punktus naminiu gyvunu nepriema smile.gif tada pagalvojau, jei likciau bename ir tektu kazkur keliauti, ka reiktu daryti  4u.gif

Katės ne gyvūnai. Katės yra kaip blusos. Jos parazitai. Su blusom irgi nepriima?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 02 26, 16:00)
Katės ne gyvūnai. Katės yra kaip blusos. Jos parazitai. Su blusom irgi nepriima?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2015 02 26, 13:21)
Kodėl kvailas žmogus? Aš irgi apie tai nesusimastau. Nors... gal ir aš tada kvaila g.gif . Aš tikrai nemastau kur dėčiaus. Paprasčiausiai kam save apkraut tokiom neigiamom mintim, geriau džiaugtis šia diena ir negalvot apie blogiausia. daugiau pozityvumo 4u.gif

Pusaitė dingo... parašyk ką nors unsure.gif

laba laba

aciu uz rupesti 4u.gif
nu liudziu ir ilgai liudesiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2015 02 26, 21:08)
laba laba

aciu uz rupesti 4u.gif

Tai jau viskas? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2015 02 26, 21:08)
laba laba

aciu uz rupesti 4u.gif

console.gif Užjaučiu...

https://m.facebook.c.../...1&source=48 Klaipėdoj rastas...
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2015 02 26, 22:08)
laba laba

aciu uz rupesti 4u.gif

Vargšiukė tu. Jetus, kaip gaila, net žodžiais nesirašo sad.gif Bet manau, kad jis iš tavęs nelaimę paėmė. Įsivaizduok, jeigu taip tu jo vietoj blink.gif Geras mažiukas padarėlis, va kaip tau padėjo. Bet ir sau jis padėjo, nebeliūdėk taip. Gi turi namie vieną durniuką, o jis gyvens gal 15 metų.
Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2015 02 26, 21:15)

Jau puoliau ziuret gal mano Kruopa, bet ne.. sad.gif
Atsakyti