QUOTE(Noa @ 2015 03 14, 12:31)
Kieeeek???

Tada katynai turėtų būt įsikūrę kokiose gamybinėse patalpose, tipo, 5 katės, 500 kvadratų
O klausyk, kalnų oro jiems nereikia? Paprastas iš gatvės tinka?
Ot aš su sfinksais mažai susidūrus, tik mano Lotelis toks pusiau

Bet jie įdomūs

Bus įdomu paskaityt palyginimą

Nes kad katinai eina pas svečius - mat tie glosto, tai ko neit - tai čia jau kaip ir įprasta, maniau, visos katės taip daro (aš nesu turėjus jokios kitos katės, tik du kornišus)
tai jau man visi pypec pas mane trys ir sabaka jau virš 50 kg

man jau reik mažiausia 1000 kv.m.

blyn žmonių bukumas
mano kaip katinų laikytojos 8 metų pstebėjimai, žmonių nebijo nei vienas, ant rankų lipa.Mažas iš viso naglas jam visi savi kas laiko ant rankų

, man tiek korniai kiek aš jų pažįstu, o pažįstu tikrai daug tiek kanadukai nelabai kuo skiriasi. Vieni pliki kiti vos plaukuoti, charakteriai labi panšūs, gal tik keli skirtumai . Korniai aristokratiškesni, išdidesni.Gyzma niekada gyvenime nelips man ant galvos, jei lipa ant kelių vos jauti,švelniai, o va plikiai jei mažas nusprendė kad šiandien jis man guls ant galvos vadinas guls, šoka kaip drapokas , lipa per tave skersai išilgai jei jam reikia praeit o tu ten guli

Centukas kiek atsrgesnis, bet irgi padėk dieve. Gyzma susirango ant manęs ar šalia net nejauti, o plikius jauti visad

jei nejauti tai padaro kad jaustum.Mano Gyzmutis švaruolis, centukas pusiau toks,mažs murzius . Jei tau reikia tai tu mane ir mazgok

Chuliganavoja vienodai, zavadyla gyzma o tie durniukai daro ką jis. O jis juos mokina, pats nagus drožia į laipynę, o plikai jau sudrožė kampą

, parodė kaip suptis ant užuolaidos ir pamiršo plikiai ne, gėles irgi guzma išmokino ravėt.Ir va dar kas gyzma protingesnis, jei jau priškardina dinksta ore, kur nors atsisėda ir žiūri nekaltom akim, pikiai sėdi nusikltimo vietoje akis išvertę ir žiūri