As dar nesiruosiau gimdyt o va pats kukuliukas panoro ateit siek tiek anksciau. Lb dziaugiuos kad viskas baiges nors ir nebuvo gimdymas lb sudetingas. Db svarbiausia kad pienukas susitvarkytu ir kukuliukui pilvelio nepustu.
Bellizimo, apsisprendei kur gimdysi? Vgn?
QUOTE(aggree @ 2015 01 23, 18:00)
As dar nesiruosiau gimdyt o va pats kukuliukas panoro ateit siek tiek anksciau. Lb dziaugiuos kad viskas baiges nors ir nebuvo gimdymas lb sudetingas. Db svarbiausia kad pienukas susitvarkytu ir kukuliukui pilvelio nepustu.
Rinksiuosi Santariškes..

Labas vakaras,
28-eri man
aggree, o kur tu gimdei? aš tai net neįsivaizduoju kur gimdyti - Santariškėse, Antakalny ar VGN
QUOTE(bellizimo @ 2015 01 23, 17:20)
28-eri man

aggree, o kur tu gimdei? aš tai net neįsivaizduoju kur gimdyti - Santariškėse, Antakalny ar VGN

QUOTE(_Only_ @ 2015 01 24, 20:02)

As gimdziau santariskese. Nesirinkau nieko, man tiesiog arciau namu. Esu labai patenkinta. Bet yra viena pamaina, kuri tikrai man ir palatos kaimynei nepatiko. Aisku labai dzaugiuosi kad ta pamaina buvo ne pirma diena po gimdymo.
QUOTE(aggree @ 2015 01 24, 20:30)
As gimdziau santariskese. Nesirinkau nieko, man tiesiog arciau namu. Esu labai patenkinta. Bet yra viena pamaina, kuri tikrai man ir palatos kaimynei nepatiko. Aisku labai dzaugiuosi kad ta pamaina buvo ne pirma diena po gimdymo.
aiškutis.. mums visos trys įstaigos tolokai, bet kažkur visvien reiks gimdyti

QUOTE(_Only_ @ 2015 01 24, 22:11)
Aš iš pradžių buvau pasirinkusi VGN.. Nes ten lankausi nuo

Ar įtraukti Tave į sąrašą

QUOTE(_Only_ @ 2015 01 24, 22:11)

Gal kas vaziuosit I santariskes I paskaitas? Man labai idomu kiek vaikuciu gime sausio 13. Du tikrai

Kaip jau uzknisa sedet namie. Laukan bijau eit dar. Prie lango imituojam lauka.
QUOTE(aggree @ 2015 01 25, 13:58)

Gal kas vaziuosit I santariskes I paskaitas? Man labai idomu kiek vaikuciu gime sausio 13. Du tikrai

Kaip jau uzknisa sedet namie. Laukan bijau eit dar. Prie lango imituojam lauka.
Buvau sausio 22d.

O ko į lauką neinat? Jau gi galima, ir nėra labai šalta

QUOTE(bellizimo @ 2015 01 25, 12:33)
Aš iš pradžių buvau pasirinkusi VGN.. Nes ten lankausi nuo
pradžios. Tačiau gal nepataikiau su gydytoja, gal šiaip bio laukai nelabai sutapo, plius MB nenori, kad ten gimdyčiau, nes jam ten labai atvira viskas atrodo
tada susiklostė tokia situacija, kad pradėjau privačiai eiti pas gydytoją dirbančią Santariškėse, nors seniau dirbo Antakalnyje. Kai paklausiau jos, kur jos manymu yra geriau, ji VGN ir Santariškes laiko vienam lygmenyje ir neiškiria, kad kažkuri įstaiga būtų geresnė ar blogesnė. Tačiau Antakalnio nerekomenduoja..
?

dėkui už nuomonę

taip taip, įtrauk į

planuoju išeiti į dekretines pačią paskutinę vasario sav., galvojau nuo kovo pradžios eiti, bet jau darosi sunku išsėdėti, norisi pailsėti, dar kai pirmas lelius, tai reikia daiktų nemažai susipirkti.
Norėjau paklausti, o jūs darėte namie savarankiškai kokius pratimus ar lankėte gal mankšteles kur? mąstau nebent apie mankštą baseine, nors irgi dvejoju

aš čia tiek klausinėju, o jums, jau sūpuojančioms leliukus, nelabai aktualu čia mano tos sapalionės

QUOTE(_Only_ @ 2015 01 25, 20:09)
dėkui už nuomonę
mes lankysim kursus VGN, vėliau gal nuvažiuosiu apsižiūrėti į Santariškes, tai gal susidarysiu kokią nuomonę, nors šiaip koks skirtumas, turbūt labiau priklauso pas kokius gyd.tą dieną pakliūsiu
taip taip, įtrauk į
sąrašą, dėkinga
planuoju išeiti į dekretines pačią paskutinę vasario sav., galvojau nuo kovo pradžios eiti, bet jau darosi sunku išsėdėti, norisi pailsėti, dar kai pirmas lelius, tai reikia daiktų nemažai susipirkti.
Norėjau paklausti, o jūs darėte namie savarankiškai kokius pratimus ar lankėte gal mankšteles kur? mąstau nebent apie mankštą baseine, nors irgi dvejoju
aš čia tiek klausinėju, o jums, jau sūpuojančioms leliukus, nelabai aktualu čia mano tos sapalionės

taip taip, įtrauk į

Na aš vis dar

Paprašysiu ryt į sąrašą įtraukti, kai prie pc būsiu, nes ir taip jį pakoreguot reiktų..

Labas vakaras 
žadėjau rašyt...ir vis neprisiruošiu
kartu su bellizimo vis dar laukiam savo mažiukų
mano diena labai labai greitai, nes ji suplanuota.. tik va mažoji vėl susirgo po trijų dienų darželyje ir mano planus daug reikalų sutvarkyti per likusias dienas viviškai panaikino.
greičiau atšaltų...gal dingtų visokie brudai. nes kai paskaitau kokių velnių vaikai is darzeliu parnesa...
noriu dar greiciau leliuko kad nesusirgt paskutinem dienom...o tada jau bijosiu kad mazajam parnes...amzinas stresas toms mamoms....
stipriai neskaičiau, bet sulaukusiom mažylių kol nesirodžiau didelės kantrybės ir sėkmės.

žadėjau rašyt...ir vis neprisiruošiu

kartu su bellizimo vis dar laukiam savo mažiukų

greičiau atšaltų...gal dingtų visokie brudai. nes kai paskaitau kokių velnių vaikai is darzeliu parnesa...

stipriai neskaičiau, bet sulaukusiom mažylių kol nesirodžiau didelės kantrybės ir sėkmės.

QUOTE(_Only_ @ 2015 01 25, 21:09)

kadangi laukiausi vasarą, tai labai dažnai plaukiodavau ežere, paskui perėjau į baseiną, bet nuo 32 savaitės kažkaip tempė dugnan ir buvo sunku