Įkraunama...
Įkraunama...

... Vilniečių namučiai 2014-2015m. ...

QUOTE(bellizimo @ 2015 01 25, 18:19)
Buvau sausio 22d. smile.gif ir nepasakyčiau, kad buvo verta.. Tai daugiau neplanuoju, bet reikės šiaip apsilankyti, tai jei nepamiršiu, ketvirtadienį pažiūrėsiu  drinks_cheers.gif

O ko į lauką neinat? Jau gi galima, ir nėra labai šalta  g.gif  rolleyes.gif

Busiu dekinga.

Maziukas labai neramus. Arba reikia misinukais maitinti. O taip nuolat ant papo kabo. Kita priezastis, kazkaip sunkiai atsigaunu po gimdymo. Jau dvi savaites, o dar siek tiek skauda ir sedint, ir vaikstant. Pavydu kieno maziukai ramus. Mes ir rengiames, ir maudomes su didziausiom kakarynem.
Atsakyti
QUOTE(Smagi @ 2015 01 26, 15:10)
kadangi laukiausi vasarą, tai labai dažnai plaukiodavau ežere, paskui perėjau į baseiną, bet nuo 32 savaitės kažkaip tempė dugnan ir buvo sunku smile.gif ėjau į nemokamas mankštas Vilniaus visuomenės sveikatos biure, labai patiko, bet nežinau ar bevyksta mankštos. Lengvo laukimo  4u.gif ir nebijok gimdymo, labai vertinga gyvenimo patirtis  mirksiukas.gif

dėkui, pasitengsiu 4u.gif laikas taip greit lekia, tuoj į dekretines išeisiu, pora mėnesių ir aš jau tikiuosi sūpuosiu savąjį mažylį wub.gif
Atsakyti
Na va, paprašiau, kad patvarkytų pirmą žinutę. Gal sakau nestuke.gif bijo jungtis, nes daugiau mamyčių čia buvo jau, nors nebebendrauja niekas čia.. ax.gif

Gal įsivažiuos iš naujo tema..
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Norėčiau prisistatyti ir prisijungti prie Jūsų ax.gif Laukiuosi 18-ta savaitė dviejų mažylių wub.gif Tai pirmasis mano nėštumas, todėl labai dažnai kyla įvairių klausimų, galbūt galėsime pasidalinti patirtimi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunder @ 2015 01 27, 22:18)
Labukas 4u.gif

Norėčiau prisistatyti ir prisijungti prie Jūsų  ax.gif Laukiuosi 18-ta savaitė dviejų mažylių  wub.gif Tai pirmasis mano nėštumas, todėl labai dažnai kyla įvairių klausimų, galbūt galėsime pasidalinti patirtimi blush2.gif

Sveika smile.gif 4u.gif

Sveikinimai su dvynukais wub.gif gal jau žinot kas pilvelyje gyvena? Kada terminas? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Jungiuosi ir aš prie jūsų, tik va tema labai jau rami . gal išjudinsim bigsmile.gif

QUOTE(bellizimo @ 2015 01 25, 12:33)
kad pradėjau privačiai eiti pas gydytoją dirbančią Santariškėse, nors seniau dirbo Antakalnyje.

O gal gali į až parašyti kokia čia gydytoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2015 01 28, 10:19)
Sveikutės,

Jungiuosi ir aš prie jūsų, tik va tema labai jau rami . gal išjudinsim bigsmile.gif
O gal gali į až parašyti kokia čia gydytoja  ax.gif

Labas 4u.gif prašom prisistatyti 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(bellizimo @ 2015 01 28, 14:01)
Labas  4u.gif prašom prisistatyti  4u.gif

Ką čia labai prisistatysi, metų man daug, vaikų dar daugiau lotuliukas.gif O jeigu rimtai, tai trečios atžalos laukiam wub.gif Tik aš truputi šalia VLN gyvenu, bet šiaip esu visiška VLN iki kaulų smegenų. Čia gimus, čia augus, greičiausiai čia ir pasensiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2015 01 28, 15:04)
Ką čia labai prisistatysi, metų man daug, vaikų dar daugiau lotuliukas.gif O jeigu rimtai, tai trečios atžalos laukiam  wub.gif Tik aš truputi šalia VLN gyvenu, bet šiaip esu visiška VLN iki kaulų smegenų. Čia gimus, čia augus, greičiausiai čia ir pasensiu  lotuliukas.gif

o žinot jau ko laukiat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bellizimo @ 2015 01 27, 23:35)
Sveika smile.gif  4u.gif

Sveikinimai su dvynukais  wub.gif gal jau žinot kas pilvelyje gyvena? Kada terminas?  rolleyes.gif

Aciuu wink.gif berniukas ir mergaite 4u.gif siandien buvau apziuroj, kolkas viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(Wunder @ 2015 01 29, 13:58)
Aciuu wink.gif berniukas ir mergaite 4u.gif  siandien buvau apziuroj, kolkas viskas gerai

wub.gif kaip smagu.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2015 01 29, 16:19)
wub.gif kaip smagu.

Sausio 13 d. gimė 13 vaikų SK lotuliukas.gif
Atsakyti