Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis, 17 tema

QUOTE(Ristina @ 2015 09 04, 22:50)
Kapišonas  smile.gif

Numezgiau megztuko nugarą įprastai iki pečių, "nulaidžiau" pečius. Kaklo iškirpimas - tiesai, palikau atviras akis. Nuėmiau nuo mašinos.
Numezgiau vieną priekio detalę iki pečių,  "nulaidžiau" pečius, kaklo išėmos nedariau. Ant mašinos užkabinau pusę nugaros (kaklo) akių. Tada mezgiau kapišoną, tiek kiek reikia. Palikau atviras akis.
Kitą priekio detalę mezgiau kai ir prieš tai detalę, užkabinau likusias nugaros kaklo akis ir mezgiau kapišoną, kas antroj eilutėj prikabindama jau numegztą kapišono detalę prie mezgamos. Galima ir nedaryt taip, numegzt ir susiūt  biggrin.gif
Viršuje paliktas akis sumezgiau. Bet galima susiūt atviras akis, bus be jokios siūlės  thumbup.gif

Labai gražu. Gal kada nors ir aš įmeliodysiu mirksiukas.gif Šiandien gavau dovanų Toyota KS 858. Gal yra kas tokia naudojasi ? Nesuprantu ant kiek ji sena morališkai, tačiau kaip daiktas tai beveik visai nenaudota. Gal pavyks susidraugauti. ax.gif
Atsakyti
Nu va, jau nepavyksta. Sėdėjau vakar iki dvieju nakties. Akis uždeda ir, jei pagal intrukciją paslenku į B padėtį
, slenkant iš kairės į dešinę velka tuščią siūlą, o eilės nemezga. Kad tik nesupyškinčiau kol išmoksiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lorkutė: 06 rugsėjo 2015 - 06:54
Sveikos, mezgėjėlės. .. 4u.gif

Kas man galėtų mašina numegzti tokį kardiganą? Kokia būtų jo kaina? Laukiu pasiūlymų.

user posted image
Atsakyti
Sveikos, mezgėjėlės 4u.gif

Gal Kaune kuri norėtų kelis mezginius numegzti su mezgimo mašina?

Rašykit į AŽ. Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2015 09 06, 17:01)
Sveikos, mezgėjėlės. ..  4u.gif

Kas man galėtų mašina numegzti tokį kardiganą? Kokia būtų jo kaina? Laukiu pasiūlymų.

user posted image

Hah, o čia žiūriu ir biznio pasiūlymų pasitaiko smile.gif Smagu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti ar įmanoma mašina su dviem adatinėm megzti ripsą?
Atsakyti
QUOTE(agnekriz @ 2015 09 09, 08:52)
Sveikos, noriu paklausti ar įmanoma mašina su dviem adatinėm megzti ripsą?

Viskas galima tongue.gif , bet rankom greičiau.
Atsakyti
QUOTE(1Rimam @ 2015 09 09, 09:05)
Viskas galima  tongue.gif , bet rankom greičiau.

Galvojau gal galima ir paprastai megzti tik aš nežinau. Bet tikriausiai tik akis perkelinėjant nuo vienos adatūnės ant kitos?
Atsakyti
QUOTE(agnekriz @ 2015 09 09, 10:37)
Galvojau gal galima ir paprastai megzti tik aš nežinau. Bet tikriausiai tik akis perkelinėjant nuo vienos adatūnės ant kitos?

Taip teisingai mąstote arba reikia roboto, bet jis irgi lėtai mezga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1Rimam: 09 rugsėjo 2015 - 11:30
Sveikutės, labai seniai belankiau visas. Gražių darbelių primezgusios. Po vasaros darbų, rudenėliui atėjus smile.gif
user posted image
Atsakyti
Ieškau, gal atsiras kas numegztų man su mezgimo mašina užmetą megztinį (siūlai mohera su šilku).
Rašykite į AŽ.DĖKUI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2015 09 17, 14:46)
Sveikutės, labai seniai belankiau visas. Gražių darbelių primezgusios. Po vasaros darbų, rudenėliui atėjus smile.gif

Zuzana, liuks megztukas wub.gif thumbup.gif
Kas čia per raštas????? Neįžiūriu schmoll.gif , bet atrodo nuostabiai
Atsakyti