mane tai dabar užmuša visi bėgantys išleisti litų, koks kamšalynas mieste, bankomatai apgulti visą dieną ir vakarą, nei prasibraut, baisu į miestą lįst.
Aš nepagavau logikos tokio litų išleidimo, nebent tai nėra legalios pajamos

nu jo, bet kažkokia masinė isterija, dabar va mindaugo maximoj nėra kur net mašinos pastatyt, kas daros, o naktis jau.
QUOTE(valkata @ 2014 12 30, 08:42)
Rakto užvestai mašinai neištrauksite. Ištrauksite tik prieš tai mašiną užgesinusi.
Ir kodėl jūs manote, kad centrinis turėtų užrakinti duris? Apie tokius cirkus dar neteko girdėti.
Ir kodėl jūs manote, kad centrinis turėtų užrakinti duris? Apie tokius cirkus dar neteko girdėti.
Na, nezinau, bijau rakta prarast. Saugau kaip savo aki.
Pasakojo kazkas kaip bevalant nuo ledo uzvesta masina uzsirakino. Tai sake, kad vyras kazkaip viena langa nustume zemyn ir ilindo vidun. Nezinai kas tom senom masinom gali i galva sauti.
Kai pyliausi kura, atsirakinau viena karta kuro dangteli, tai masina uzsirakino. Ka as zinau. Aisku, su neveikianciu varikliu buvo.
Siandien maciau, kaip isriedejo toks masiniukas is kiemo i pirma juosta, paskui prisliauze prie sankryzos ir suko i kaire!!! O ten buvo dar antra juosta ir joje vaziavo masina. Papypino... Cia per pika.
Papildyta:
QUOTE(Little feet @ 2014 12 30, 23:10)
dar ryt perlo terminalai neveiks ir daug bankiniu sistemu, tai nebus galima susitvarkyti. Jeigu buciau siandien uz buta nesumokejus (atstovejau ilga eile), tai ryt nebutu galima. O parduotuveje tiek zmoniu, kad atrodo, tuoj pritruks prekiu. Masinos rikiuojasi i eile, kad isvis ivaziuot i aikstele...
Vilniuje prie Akropolio tai ziaurus pikai buna.. kai pravaziuoju matau...
Paciam Mieste tai irgi gana nemazai automobiliu...
Siandien zmogu viena veziau i LB ... tai ten eileszmones laukia virs dvieju val.... iskart isvarem,kai ispejo darbuotoja.. o WC net neturi. nesamone kazkokia.
Siandien taip durnai pasijauciau.. vaziavau i kita rajona... ir matau salia vaziuoja visi automobiliai su avarinem.Ir man nedaeina.. KODEL? norejau persirikiuot,bet ir nepatogu kazkaip.Pastebejau,kad is tos juostos irgi vaziuoja tiesiai,tai nesirikiavau. Taip gavosi,kad pasivyjau pirmaji automobili.. ir tada viskas aisku pasidare- Nutrukusi stiga.
Ir man iskilo klausimas...ar neprivalo ispet kitus,kad tai yra laidotoviu procesija? apart avarines signalo. Pvz per vestuves matosi kaspinai balionai ir kitos puosmenos. Kai mes laidojome ,tai ant veidrodeliu kabinome juodas juosteles,kad zmones matytu ir nelystu.
O cia kvailai pasijauciau del to,kad nesupratau,kodel visi isijunge avarine.o automobilyje (daugumos) sedejo vairuotojas ir keleivis. o eile tikrai turbut 15-20 automobiliu...
Paciam Mieste tai irgi gana nemazai automobiliu...
Siandien zmogu viena veziau i LB ... tai ten eileszmones laukia virs dvieju val.... iskart isvarem,kai ispejo darbuotoja.. o WC net neturi. nesamone kazkokia.

Siandien taip durnai pasijauciau.. vaziavau i kita rajona... ir matau salia vaziuoja visi automobiliai su avarinem.Ir man nedaeina.. KODEL? norejau persirikiuot,bet ir nepatogu kazkaip.Pastebejau,kad is tos juostos irgi vaziuoja tiesiai,tai nesirikiavau. Taip gavosi,kad pasivyjau pirmaji automobili.. ir tada viskas aisku pasidare- Nutrukusi stiga.
Ir man iskilo klausimas...ar neprivalo ispet kitus,kad tai yra laidotoviu procesija? apart avarines signalo. Pvz per vestuves matosi kaspinai balionai ir kitos puosmenos. Kai mes laidojome ,tai ant veidrodeliu kabinome juodas juosteles,kad zmones matytu ir nelystu.
O cia kvailai pasijauciau del to,kad nesupratau,kodel visi isijunge avarine.o automobilyje (daugumos) sedejo vairuotojas ir keleivis. o eile tikrai turbut 15-20 automobiliu...
Nesamone yra paskutinem dienom tvarkyti reikalus banke - issikeisti pinigus, monetas, apmoketi mokescius. Jau seniai per visur skelbia, kad gali strigti sistemos paskutinem dienom. As mokescius sumokejau jau pries Kaledas.
QUOTE(Dark Elf @ 2014 12 31, 00:16)
Žinoma, kad neprivalo. Ir net avarinio jungti neprivalo, ten saviveikla.QUOTE(valkata @ 2014 12 31, 10:21)
Žinoma, kad neprivalo. Ir net avarinio jungti neprivalo, ten saviveikla.
betgi yra tokia savoka, kaip masinu kolona, ar ne?
QUOTE(Dark Elf @ 2014 12 31, 01:16)
Pagal ket vaziuojanti kolona privalo vaziuoti su avarinemis-taip kiti vairuotojai zino kad tai kolona ir nelenda. Ankstesnese ket (kai as mokiausi) buvo tai pamineta,kaip tai ivardijama dabartinese-nezinau.
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2014 12 31, 00:56)
dar ryt perlo terminalai neveiks ir daug bankiniu sistemu, tai nebus galima susitvarkyti. Jeigu buciau siandien uz buta nesumokejus (atstovejau ilga eile), tai ryt nebutu galima. O parduotuveje tiek zmoniu, kad atrodo, tuoj pritruks prekiu. Masinos rikiuojasi i eile, kad isvis ivaziuot i aikstele...
Moki uz buta ne internetu?

šiandien keliukas smagus buvo ryte, jau iš kiemo išlindus pajaučiau, kaip šauniai čiuožiam, visi vos ne vos kruta, keliai nevalyti, sniegas, ledas.
Ech,kad tai i aikstute dabar nulekus pasidraskyti...

Aš taip džiaugiuosi kad prieš Kaledas turejau laisvas dienas ir dabar nebedirbu, tai nereikia į miestą su mašina lįsti stoveti kamščiuose, net maisto prekiu prieš šventes užsisakiau internetu, taip patogu, išvengiau tos isterijos parduotuvese
O vakar turejau važiuoti į kitą miesto galą, tai tikrai žmones taip keistai važinėja
,vienas Antakalnio žiede norejo pirma juosta važiuoti aplink žiedą, o kai įvažiavo, matyt prisimine KET,tai tiesiog ...sustojo pirmoj juostoj ,stabdydamas visą eisma, po to sugalvojo parodyti posuki ir rikiuotis į antrą, aš jį užleidau, tai paskui pasigailejau, važiavo Olandu g. gal 30 km, o pesčiuju nepraleidžia
Nieko, jau į pabaiga tos šventes, sugriž normalus ritmas
Papildyta:
Aš irgi pagalvojau,kad vat dabar del treniruotes susitarti faina butu
Jau nebeprisimenu kada ir važiavau per sniegą, tikriausiai ir nebemokečiau, tektu prisimint
O vakar turejau važiuoti į kitą miesto galą, tai tikrai žmones taip keistai važinėja

Nieko, jau į pabaiga tos šventes, sugriž normalus ritmas

Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2014 12 31, 14:14)
Aš irgi pagalvojau,kad vat dabar del treniruotes susitarti faina butu

Jau nebeprisimenu kada ir važiavau per sniegą, tikriausiai ir nebemokečiau, tektu prisimint