Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Ledo tai neprilindo(to negali buti paprasciausiai-kaladele juk priglausta prie disko),tiesiog dregme, kai kazkiek pavaziuoji, susyla ir nebecypia smile.gif. Jei cyptu vaziavimo metu-tikrai girdetum,garsas buna toks kad per dantis eina smile.gif.Maniske irgi retkarciais pacypcioja saltu ir dregnu metu.O kai buvo kalades susivariusios tai normaliai cype smile.gif As tada taip ir vazinejau kuri laika nekeitus,nes norejau varzybose sudalyvauti,tai po varzybu tiesiu taikiniu i servisa kita diena-ant priekiniu kaladziu isvis mesos nebebuvo smile.gif Dukra cia kada sake kad irgi tik pradejus vaziuot cypteli kartais,o pas ja stabdziai nauji-ir diskai,ir kaladeles smile.gif
Atsakyti
https://www.facebook...644127529148233
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2015 01 15, 20:59)

labai geras sitas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gaila rusiškas filmukas, vaikams parodyčiau.
Atsakyti
paziurejau sekmadienio "Keliai. Masinos.Zmones" laida. Apie zalia rodykle salia raudono sviesaforo daug kalbejo. Labai man patinka tos laidos
Atsakyti
Labai gera laida,bet man netinkamu laiku buna-arba pries pirma pamaina reikia eit miegot,arba dirbu antroj tuo metu smile.gif ne vienas kelyje internete pasiziuriu kai galiu,sita man rodos irgi kazkur turetu buti issaugoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2015 01 15, 22:18)
Labai gera laida,bet man netinkamu laiku buna-arba pries pirma pamaina reikia eit miegot,arba dirbu antroj tuo metu smile.gif ne vienas kelyje internete pasiziuriu kai galiu,sita man rodos irgi kazkur turetu buti issaugoma smile.gif

yra LRT mediatekoj daug situ laidu. Galima ziuret kada nori, o ne kada rodo. Tuo ir geras internetas. TV beveik neziuriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 15 sausio 2015 - 22:22
Tai va kad vis laiko nera pasiziuret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2015 01 15, 19:59)

Rusai. Ten varžtelių trūksta tiek pėstiesiems, tiek vairuotojams.

O apie cypiančias stabdžių kaladėles galima pasakyti tiek, kad jos necypia nei nuo drėgmės, nei nuo ledo. Paprastai jos cypia dėl to, kad kaladėlė kreivai spaudžiama prie disko, dažniausia priežastis yra o tai yra blogai vaikščiojančios suportų kreipiančiosios.

Jei kaladėlė nusidėvi iki metalo, tai pradeda ne cypti, o džergžti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valkata: 16 sausio 2015 - 10:16
QUOTE(zuikis5 @ 2015 01 15, 11:16)
geros žinios kauniečiams  biggrin.gif  doh.gif
http://www.delfi.lt/...i.d?id=66899350

o vat įdomu kaip Vilniuj?  mastau.gif
Išties, tai pasidalinkit, ar yra kam tekę kreiptis dėl tokių dalykų? Pagal komentarus, tai atrodo geriau to net nebandyti - gali dar ir baudą gauti, kad nemoki važiuot....

yra ir sėkimgų atvejų: kaunas sumokės 4 tūkst. Lt

tik va, ar visi turės laiko, noro ir ūpo kreiptis į teismus?

aš irgi prieš porą savaičių įlėkiau į neblogą duobę Raudondvario pl., buvo tamsu, lijo, apšvietimas kaune šūdinas, šlapias asfaltas visą šviesą sugeria, ilgosiom nepasišviesi, nes mašinų pilna, o ten nauja duobė atsivėrus. per vėlai pastebėjau, bet, laimei, atsipirkau tuom, kad ratlankio gaubtą pamečiau.
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2015 01 16, 13:16)
yra ir sėkimgų atvejų: kaunas sumokės 4 tūkst. Lt

tik va, ar visi turės laiko, noro ir ūpo kreiptis į teismus?

aš irgi prieš porą savaičių įlėkiau į neblogą duobę Raudondvario pl., buvo tamsu, lijo, apšvietimas kaune šūdinas, šlapias asfaltas visą šviesą sugeria, ilgosiom nepasišviesi, nes mašinų pilna, o ten nauja duobė atsivėrus. per vėlai pastebėjau, bet, laimei, atsipirkau tuom, kad ratlankio gaubtą pamečiau.

Tai vat, kad tamsoj lyjant nesimato, o jei dar po bala ta duobė.... kažkur buvau girdėjus, kad reikia kviesti policiją jei kas atsitinka tokiu atveju - jei nėra jokių įspėjamųjų ar greičio ribojimo ženklų toj vietoj, ti jie surašo protokolą. Į teismus aišku nesinori, bet iš šito straipsnio suratau, kad Kauno savivaldybė pasiruošus geranoriškai, be teismų nuostolius atlyginti g.gif

Beje, stabdžiai pas mane irgi šiek tiek pacypsi stabdant, kai lauke drėgna.
O video tai tinka ir Lietuvai, be jokios abejonės.... Kiek tokių kamikadzių - ir vaikų, ir suaugusių vaikšto gatvėmis kaip parko alėjomis. Šįryt Švitrigailos gatvėj vienas vyriškis kad nėrė po ratais ne perėjoj, net didesnio tarpo tarp automobilių nepalaukęs... Greitai bėgo per penkių juostų gatvę, bet jei būtų paslydęs?
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2015 01 16, 11:04)
Rusai. Ten varžtelių trūksta tiek pėstiesiems, tiek vairuotojams.
O apie cypiančias stabdžių kaladėles galima pasakyti tiek, kad jos necypia nei nuo drėgmės, nei nuo ledo. Paprastai jos cypia dėl to, kad kaladėlė kreivai spaudžiama prie disko, dažniausia priežastis yra o tai yra blogai vaikščiojančios suportų kreipiančiosios.

Jei kaladėlė nusidėvi iki metalo, tai pradeda ne cypti, o džergžti.

Nu,ne visai taip smile.gif Yra kaladeles,kurios geriausiai dirba pasiekusios savo darbine temperatura(cia tos,kur labai kietos)-tai jos visada cypia ant salto nepriklausomai nuo oro,pvz.,ferodo sportines smile.gif As ferodo paprastas turejau tai visada cype kai dregnos smile.gif labai priklauso nuo to,koks diskas ir koks kaladeles frikcinis sluoksnis.
Nuo dregmes,beje,gali ir dirzai pradeti cypti-kol nenudzius,bet tai nereiskia kad blogas itempimas smile.gif
mano darbineje buvo kietos priekines kaladeles,tai saltais stabdziai isvaziuojant pro vartus apsauga uz ausu stverdavosi lotuliukas.gif Susilus-normaliai,bet kietos labai bugnus gadino,taigi pastate mums minkstas ir baigesi tie nenormalus cypimai rytais smile.gif
O ant saviskes turejau delfio-pigiena,stabde gerai,bet cypavo irgi neprastai-po metu pasikeiciau,nes uzkniso- norejosi geresniu stabdymo charakteristiku biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zuikis5 @ 2015 01 16, 12:58)

O video tai tinka ir Lietuvai, be jokios abejonės.... Kiek tokių kamikadzių - ir vaikų, ir suaugusių vaikšto gatvėmis kaip parko alėjomis. Šįryt Švitrigailos gatvėj vienas vyriškis kad nėrė po ratais ne perėjoj, net didesnio tarpo tarp automobilių nepalaukęs... Greitai bėgo per penkių juostų gatvę, bet jei būtų paslydęs?

Vien prie vieno pas mus lygiai tas pats drinks_cheers.gif O ta moteris,kuriai Moletu plente kojas nutrauke-ten buvo meginimas perbegti intensyvaus eismo metu per 4 juostu gatve,ir dar istrizai... blink.gif Meginimas nenusiseke...
Papildyta:

Duobes tai matosi ir tamsoj,bet kad jas pamatyt-reikia pripratimo...ilgiau pavazinejus turetu atsirasti sitas dalykas...smile.gif
Atsakyti