QUOTE(Gemma @ 2015 01 16, 16:30)
dar pagalvojau, kad būtų gerai ką nors perspėt dėl duobės, bet nesugalvojau ką

bet kitą dieną jau buvo medinis užtvaras toj vietoj uždėtas. matyt en vienas ten įlėkė
nesąmonės

MB vairavimo stažas virš 20 m., bet jis lygiai taip pat sėkmingai duobes gaudo, retai, bet vis tiek gaudo. čia tas pats, kas užgesti. net ir labiausiai patyrusiems būna visko
Nu nzn...gali nepamatyt jei labai stipriai greiti virsysi,tiksliau-tokiu atveju pamatysi,bet gali nespeti issisukti,o leistinu greiciu vaziuojant kaip gali nesimatyti nu tai nezinau...gali nepamatyt tik tuo atveju jei tuo momentu i kelia neziuri-radija reguliuoji,telefonu plepi ar pan...su darbinemis kartais itaikom,bet ne del to kad nesimatytu,o del to kad negali isvengti jei gretima juosta uzimta-ne lengva,neapvaziuosi ta pacia...nu bet ir greiti tada iki minimumo prisimazini...

. Manau,kad jei vaziuoji greiciau uz savo reakcijos greiti-tada ir papuoli,reikia greiti mazinti,iki tiek,kad spetum duobes pamatyti ir issimanevruoti...o prie tamsos priprantama,kai labai daug tamsoj vazineji-pradedi matyti
Man tai tie visokie uztvarai nepatinka-per juos buna pravaziuoti negali (gretima juosta vaziuojantys paprastai kliuties apvaziuoti nepraleidzia),o taip tai paimi tvarkingai duobe tarp ratu ir viskas ciki

Pamenu kazkada Lazdynuose kur tas mazas ziedukas buvo duobe atsiradusi posukyje,tai sugalvojo ten fiske pastatyt-posukyje vidury kelio

lengvuskem tai kas,o man teko lipti lauk ir traukti ta nesamone nuo kelio,nes priekaba nepraejo

Bet buna tokiu "nematomu duobiu"-tramplynu,kai buna idubes ar iskiles asfaltas,ir jei nezinai tokiu vietu-gali lengvai uzlekti,ratu jos negadina,lengvikems irgi nieko blogo,bet va sunkiasvorei tai nuo tokiu tramplynciku gali vaziuokle subyreti...
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2015 01 16, 22:24)
tai pas mane cypia tik pradejus vaziuot ir pastabdzius, paskui necypia, klausiau siandien atverus langa, necypia paskui. Tai gal nieko tokio
Nu,tai jei reikia langa atsidarius klausyti-tai cia ne cypimas tada

jau kai cyps tai girdesi specialiai neklausydama