Įkraunama...
Įkraunama...

Pantogar

QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 07 01, 19:41)
kaip gaila ,kad mūsų mieste nėra Norfa vaistinės ax.gif Bet žada lyg atidaryt ,tik nežinia kada  g.gif
aš Pantogar geriu gerą savaitę ,plaukai nebeslenka  thumbup.gif
Papildyta:

Jie vaistai ,ne vitaminai  ax.gif
Papildyta:

Kaip brangiai  blink.gif Aš Camelijoj apie 90 mokėjau ,o kortelę išduoda nemokamai ,su ja visom prekėm 10 proc nuolaida thumbup.gif
Papildyta:

Aš tai paskaičiavau ,kad nėra labai brangūs tie Pantogar ,kai moki už dėžutę 90 ,atrodo daug ,bet juk jos užtenka net 3 mėn ,tai mėnesiukui 30 litukų ,pigesnių jau nelabai ir rasi bigsmile.gif

O kiek tableciu yra dezuteje,juos reikia gerti 3kartus per diena,tai man atrodo,kad ta pakuote 1men.!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 01 liepos 2008 - 19:16
Jei turite didesniu problemu,tai gal ir reiketu gerti po 3 i diena,bet jei profilaktiskai,tai uztenka ir 1 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 07 01, 20:15)
O kiek tableciu yra dezuteje,juos reikia gerti 3kartus per diena,tai man atrodo,kad ta pakuote 1men.!

geriant kaip parasyta, i diena po 3 tabletes, tos pakuotes uztenka menesiui, pakuotej 90 tableciu:)
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 07 01, 20:15)

Aš kai gėriau po 3 ,tai maniau ,kad galva nuo niežulio susprogs blink.gif Po 2 normaliai buvo ,bet šiaip juk ten lyg rašo ,kad jei situacija prasta ,gert po 3 ,jei normaliai pirmą mėn po 2 o paskui po 1. Niu tai išeina ,kad pirmą mėnesį brangiau išeina ,o paskui ,kai geri po vieną kapsulę ,tai 30 LT mėn biggrin.gif Bent jau man pilnai užtenka gerti po 1 kapsulę .
Papildyta:
QUOTE(moneta @ 2008 07 01, 20:32)
Jei turite didesniu problemu,tai gal ir reiketu gerti po 3 i diena,bet jei profilaktiskai,tai uztenka ir 1   rolleyes.gif

drinks_cheers.gif aš irgi manau ,kad nebent tik pirmą mėn gert po 1-2 kapsules ,o kai susitvarko palukų slinkimas .tai kam tiek chemijos grūst į save? aš net nevalgau 3 kartus rimtai per dieną ,o juk juos reikia gerti tikrai ne pustuščiu skrandžiu ar ant kokio obuolio ar braškės? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 01 liepos 2008 - 21:13
Sveikos, prieš pusmetį gėriau pantogar po 1 kapsulę per dieną, plaukai neslinko katastrofiškai kol gėriau, tik dabar pastebėjau, kad atsirado trumpų, stiprių plaukų.Pirksiu ir vėl kartosiu kursą, nes nevisada galiu pasirūpinti pilnaverte mityba, o mano plaukai tam jautrūs.
Atsakyti
QUOTE(malefica @ 2008 07 02, 11:10)
Sveikos, prieš pusmetį gėriau pantogar po 1 kapsulę per dieną, plaukai neslinko katastrofiškai kol gėriau, tik dabar pastebėjau, kad atsirado trumpų, stiprių plaukų.Pirksiu ir vėl kartosiu kursą, nes  nevisada galiu pasirūpinti pilnaverte mityba, o mano plaukai tam jautrūs.

o ilgai gerei po viena kapsule per diena?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 07 02, 14:20)
o ilgai gerei po viena kapsule per diena?smile.gif

3 mėnesius,gydytoja nurodė gerti po 1, bet man atrodo dar priklauso nuo slinkimo laipsnio g.gif
Atsakyti
QUOTE(malefica @ 2008 07 02, 18:02)
3 mėnesius,gydytoja nurodė gerti po 1, bet man atrodo dar priklauso nuo slinkimo laipsnio g.gif

o nesake gydytoja kas kiek laiko reikia daryti pertraukas juos vartojant ar kiek galima naudoti?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 07 02, 18:30)
o nesake gydytoja kas kiek laiko reikia daryti pertraukas juos vartojant ar kiek galima naudoti?smile.gif

Su gydytojais man nelabai sekasi lotuliukas.gif ji naudos davė tik tiek,jog sužinojau apie šitus vaistus smile.gif
Atsakyti
As tris menesius geriau sias tabletes. Aisku pamirsdavau po tris kartus, tai kartais gerdavau ir po viena. Poveikis man tikrai pasijaute. Kol geriau, plaukai beveik visai neslinko, greiciau augo, bet plaukai vistiek luzinejo, o galiukai sakojosi. Dabar padarysiu pertrauka, o paskui vel pagersiu.
Atsakyti
naudoju jau menesiuka pantogar, bet jokio rezultato nematau blink.gif
nors geriu po 3 i diena. gal dar laiko reikia jiems paveikti g.gif
Atsakyti
As tai pantogar jau geriu apie tris menesius, taciau ypatingo poveikio dar nepastebejau, nes ir dzintars alieju naudoju, ir zibala, ir alyvuogu alieju ir dar nemazai ka is tokiu gerybiu ax.gif o geriu po dvi tabletes i diena, nes tik su vaistininke konsultavausi (mano plaukai po sviesinimo labai jau doh.gif ) o ji man patare taip nes mano svoris mazas.
Atsakyti