Įkraunama...
Įkraunama...

Pantogar

QUOTE(Vilmukx @ 2007 12 28, 20:54)
as irgi tuos vitaminus geriu, jau du menesius, dabar pertaraukele padarius, bet nepastebejau kazkokio skirtumo, kaip slenka taip slenka ir nauji neuga  verysad.gif  tik va nagai tai pasaka, niekada tokiu graziu neturejau  4u.gif , o plaukam kaip ir nieko  g.gif  niu reiks dar pagert ju gal ir plaukam pades, jei daktarai nieko kito neisrasys  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Mano irgi nagai atsigavo thumbup.gif Ir plaukai taip neslenka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tatli @ 2007 11 28, 19:31)
Galiu parduoti 45kapsules Pantogaro tai yra puse pakuotes smile.gif pirkau uz 105lt. Atiduosiu uz35lt, tiesiog man netinka jie

000054.gif
Atsakyti
gal gaivinam tema, mergaites? 4u.gif

gal yra kokiu nauju atsiliepimu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2008 06 30, 12:45)
gal gaivinam tema, mergaites?  4u.gif

gal yra kokiu nauju atsiliepimu?  ax.gif

Dar nėra, bet bus - vakar nusipirkau.
Bet žiūriu visos čia geria nuo slinkimo, o man reiktų, kad atstatytų plaukų struktūrą. Kažin, ar padės... g.gif Tikiuosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lėja32: 30 birželio 2008 - 11:58
na sako padeda jie pazeistiems plaukams, nes juose yra visa plaukui reikalinga statybine medziaga ax.gif

as irgi planuoju pirkt, tik biski gaila pinigu. o jei nepades? nes gert reiktu min 3 men.

kur pigiausia pirkt? g.gif
Atsakyti
Aš pirkau Camelia vaistinėj su kortele [ 10 proc nuolaida] ,daugiau nežinau kur nuolaidos būna g.gif
Atsakyti
aa.. neturiu as tos korteles doh.gif

Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2008 06 30, 16:14)
aa.. neturiu as tos korteles  doh.gif

ji nekainuoja manrods, o jei kainuoja tai vistiek ten apsimoka tuos kelis lt moketi, kadangi camelioj ir taip pigiau nei kitur, o dar + nuolaidziuke su ta kortele mirksiukas.gif
Atsakyti
As geriau PANTOGAR visus metus ir esu labai patenkinta.Kainuoja nepigiai,taigi ilgai abejojau ar juos pirkti ax.gif ,bet dabar nesigailiu nei vieno lito,jiems isleisto.Man visai neaugo plaukai,visiskai,kokie 5 metai,ir buvo isploneje nuo sviesinimo.Ko tiktais negeriau ir netepiau... doh.gif Nuo vienintelio PANTOGARO jie pradejo augti ir isstorejo,pridygo nauju plaukuciu thumbup.gif Tik nezinau ar padeda nuo slinkimo,nes jie man neslinko.Manau jei turite problemu tikrai verta juos pabandyti,blogiau nebus...
Atsakyti
na tai nuspresta - reikia bandyt, nes irgi sviesinu, tai noretusi ir atstatyt ir slinkima sumazint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2008 06 30, 17:08)
as irgi planuoju pirkt, tik biski gaila pinigu. o jei nepades? nes gert reiktu min 3 men.

Man irgi gaila buvo. Bet kadangi šampūnams negailiu, o rezultato nėra, tai kaip sakoma "tas ant to". Bijau net paskaičiuoti, kiek išleidžiu šampūnui, balzamui, kaukei, aliejukui ir t.t. Tai dabar bandysiu "iš vidaus" paveikti, gal mažiau reikės kitų "pribumbasų". rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 06 30, 17:37)
ji nekainuoja manrods, o jei kainuoja tai vistiek ten apsimoka tuos kelis lt moketi, kadangi camelioj ir taip pigiau nei kitur, o dar + nuolaidziuke su ta kortele  mirksiukas.gif

Pigiausia pirkti Norfos vaistinese. Ten vaistai pigiausi, o laimingomis valandomis gauni net 20 proc. nuolaida.
Pasiskaityti galima

http://www.nvaistine...c...2&Itemid=15
Atsakyti