labai jau brangus jis

QUOTE(slenkanti @ 2009 10 22, 21:45)
na mano seimos daktare kazkokia kause pasitaike, sakydavau lb slenka plaukai, tai atsakydavo issiplauk galva Fructis sampunu ir nebeslinks. neiskenciau ir vaziavau i kita miesta privaciai pas DERMATOLOGA. na jei tavo poliklinikoj jis yra, tai prasyk siuntimo pas ji. o siaip nuosirdziai patariu ir tau ir visoms nebepirkit tu aliejuku, ampuliu, kaukiu, pirmiausia pasitikrinkit SKYDLIAUKE. Is vesliu ilgu plauku likau su trim nutriuseliais tikraja to zodzio prasme, nes pasirodo jau 4 metai kaip skydliauke sutrikus ir kaukes vitaminai tiesiog nebuvo pajegus islaikyti grazius plaukus...
P.S. as ne kartais, o kas vakara verkiu kai pasiziuriu i savo plaukucius...
Lūžau nuo daktarės komentaro.
Taip, skydliaukę aišku pasitikrinti yra gerai. Bet temelė yra apie Pantogar ir atsakydama į ją galiu pasakyt kad Pantogar netgi nėra vitaminai, tai yra vaistai plaukams. Jie yra daug stipresni nei visi Perfectil, Grožvita ir Fitoval kartu sudėjus. Todėl ir kainelė yra atitinkama, ir vartoti po 3 į dieną yra būtina jei norite rezultato.

na mano seimos daktare kazkokia kause pasitaike, sakydavau lb slenka plaukai, tai atsakydavo issiplauk galva Fructis sampunu ir nebeslinks. neiskenciau ir vaziavau i kita miesta privaciai pas DERMATOLOGA. na jei tavo poliklinikoj jis yra, tai prasyk siuntimo pas ji. o siaip nuosirdziai patariu ir tau ir visoms nebepirkit tu aliejuku, ampuliu, kaukiu, pirmiausia pasitikrinkit SKYDLIAUKE. Is vesliu ilgu plauku likau su trim nutriuseliais tikraja to zodzio prasme, nes pasirodo jau 4 metai kaip skydliauke sutrikus ir kaukes vitaminai tiesiog nebuvo pajegus islaikyti grazius plaukus...
jau siandien nebeiskenciau ir nuejau pas seimos gyd., kad tirtu, kas man gali buti del plauku slinkimo, tai kai kalbejomes apie tai ir pasakiau, kad naudoju kontraceptines tabletes, tai jos abi su sesute sako, nu tai labai didele tikimybe, kad nuo ju...ir pati esu skaiciusi straipsni, kad kontraceptikai gali labai itakoti plauku slinkima ir gerkit jus ka norit, kaukes ir ampules nepades taip pat

Papildyta:
na mano seimos daktare kazkokia kause pasitaike, sakydavau lb slenka plaukai, tai atsakydavo issiplauk galva Fructis sampunu ir nebeslinks.
nu bet sitas pasakymas!!!

taip, tema apie Pantogar. atsiprasau, kad nuklydau su savo komentarais, bet tik norejau pasakyti, kad jei yra problemeliu su skydliauke, tai nei Pantogar nei kiti vitaminai nepades nuo plauku slinkimo, kol jos funkciju nesusitvarkysim
P.S. joa, ta daktarele apie sampuna taip ir pasake
siaip galejo bent jau koki naturalu pasiulyt, o ne sita chemija

P.S. joa, ta daktarele apie sampuna taip ir pasake

gal žinote kokiose vaistinėse pantogar vitaminai šiuo metu pigiausi?
QUOTE(Oilialylia @ 2009 11 23, 21:20)
as naudojau si sampuna ir galiu pasakyti kad nieko gero, daug wisko isbandziau ir priejau iswados kad man labiausiai tinka lakmes sampunas, wienintelis kuris sustabde treagiska plauku slinkima , kris prasidejo kai nutraukiau \kt
Sampuna>??? Pirma karta girdziu kad yra ir sampunas..

turbut kazka maisote

Na man Pontogar tikrai padejo. Kasu iki keliu neuzaugino, bet slinkima visu 100 proc sustabde. As negeriau 3 kapsuliu i diena, nes tokia doze skiriama, kai zmonems prasideda "plikimas". Is pradziu geriau po 2, veliau tik po viena.
Aš taip pat gėriau Pantogar, išgėriau tik pusę dėžutės, nes jau tokia esu, kai jau gerai pasidaro, vadinasi nebereikia gert..
Tai va, plaukai pradėjo mažiau slinkt, net kirpėja pasakė, kad mano plaukai jau sustorėjo..
Dar naujų plaukiukų "skaiuterė" matosi
Tik nežinau, ar pati buvau prisikaičiusi internete ir čia man toks įsitikinimas, bet kažkaip pradėjo dygti ant veido spuogiukai, na tie inkšytrai..
Bet nieko tokio, man svarbiau, kad sveikus plaukučius turėčiau, o tuos spuogelius galima ir užmaskuot..

as irgi geriau siuos vitaminus apie 1.5 men po 2 per diena, nes mano svoris nedidelis - 50 kg. turiu pasakyti, kad vietoje vesliu plauku isitaisiau kita beda - spuogai, kuriu niekaip nesiseka isnaikint. nemanau, kad cia sutapimas, nes pradejus gert kazkur po menesio pradejo krutine ir veidas spuoguotis labai. kai nustojau juos gert, tai kazkur po 2 sav nuo krutines isnyko spuogeliai, bet veidas taisiaubingai atrodo jau kokius 3 menesius, vis kyla mazi inkstiriukai ir vidiniai dideli ;(((((((
QUOTE(haliba @ 2009 12 03, 01:50)
as irgi geriau siuos vitaminus apie 1.5 men po 2 per diena, nes mano svoris nedidelis - 50 kg. turiu pasakyti, kad vietoje vesliu plauku isitaisiau kita beda - spuogai, kuriu niekaip nesiseka isnaikint. nemanau, kad cia sutapimas, nes pradejus gert kazkur po menesio pradejo krutine ir veidas spuoguotis labai. kai nustojau juos gert, tai kazkur po 2 sav nuo krutines isnyko spuogeliai, bet veidas taisiaubingai atrodo jau kokius 3 menesius, vis kyla mazi inkstiriukai ir vidiniai dideli ;(((((((
pas mane kiek buvo tu inkstyru, tiek ir yra. taciau plaukai vis maziau slenka