QUOTE(Palloma @ 2010 09 24, 09:48)
Sveikos
As bandziau ir Pantogar,perfectil,fitoval-jokio poveikio,kaip slenka plaukai taip slenka,net augimas toks pats letas

dabar nusipirkau grozvita ir alaus mieliu,dar trinu saknis dzintars aliejumi pries plovima.Kai cia padarysiu kursa,vel kazka bandysiu.Reikia kazkaip atsiauginti plaukus,gaila kad net vitaminai nepadeda greiciau augti
as kai pirma karta geriau pantogar, man efektas pasireiske tik 3cio menesio gale, todel patarciau juos gerti bent 4-6menesius. beje, mano mamai tas pats buvo...
Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2010 09 10, 20:48)
Hmmm...paskaičius suprantu, kad esu įdomioj situacijoje..Plaukai nepaaiškinamai slenka antri metai, jau turbūt treti...dariausi visus įmanomus tyrimus - laiku susivokiau, kad kažkas negerai, paskui dar pakartotinai tyriausi...tai kraujo tyrimus dariau, bendra, kelis kartus biocheminį, skydliaukės kelis kartus hormonus tikrinau, lytinius hormonus...Nieko, išvada - sveika, o plaukai krito tiesiog tragiškai..Šokas buvo kai užsikimšus virtuvės kriauklei pasakė, kad sifonas pilnas plaukų - ogi nesišukuoju ties virtuvės kriaukle, indus indaplovė daugiau plauna, tai galit įsivaizduot kaip slinko/tebeslenka plaukai.Iš vitaminų maždaug metus gėriau vitabiotiko norinčioms pastoti - visi vit kurie ir plaukų struktūrai reikalingi pagerint, na ir didesne kontrole tokio tipo vit.. tai nagai tapo akmeniniais - kieti, niekada gyvenime nebūčiau manius, kad galiu tokius ilgus nagus užsiaugint, bet galiu jei tik noriu - žirklutės net sunkiai kerpa, na, plaukų naujų auga, bet esmė, kad turėjau tikrai labai gražius tankius plaukus, o iš jų liko koks trečdalis..jei sagės guledavo nenaudojamos, nes per plaukų apimtį neidavo užsegt, tai dabar gi išslysta dėl apimties nebuvimo...Šukuosena vienintelė- kuodukas, kitaip plaukai bus maiste, burnoj, ant rūbų ir bet kur kitur...
Taigi apsipirkau ir aš to Pantagoro, nors realiai esu bandžius daug ką..investavus nemažai..Plaukai auga, bes slinkt nenustoja, gal ši priemonė padės bent kiek..
man atrodo jus perdedate, jei taip tragiskai jums slenka, tai po puses matu butumet jau plika..