Įkraunama...
Įkraunama...

Pantogar

QUOTE(Inga654 @ 2011 01 04, 18:53)
Eurovaistinėj tai 93 ar 94 lt., iš ten perku, kitur nezinau smile.gif

poveiki jauciat? ax.gif kiek laiko geriat?
man labai nagai sloksniuojas - tikiuos pagelbes... o ir plaukai noreciau, kad sparciau augtu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 01 04, 19:16)
poveiki jauciat?  ax.gif kiek laiko geriat?
man labai nagai sloksniuojas - tikiuos pagelbes... o ir plaukai noreciau, kad sparciau augtu  blush2.gif

nuo pantogar plaukai sparčiau neauga - jų tik daugiau pridygsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2011 01 04, 19:52)
nuo pantogar plaukai sparčiau neauga - jų tik daugiau pridygsta smile.gif

na, man manau, nebera kur jiem bedygt... po pogimdyvinio slinkimo, tiek ju pridygo, kad kosmaras kazkoks...baisu i zmones iseit, kaip iskandziota atrodau doh.gif tiesiog noriu kad greiciau jie dygtu 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As geriau sias tabletes, na man jau po 2 sav. nustojo slinkti plaukai, pasidare minkstuciai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♥Optimistė♥: 05 sausio 2011 - 18:01
Na man nagai taip pat pastebimai atsigavo. Niekada nagu neturejau, o db auga kaip ant mieliu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 01 04, 19:16)
poveiki jauciat?  ax.gif kiek laiko geriat?
man labai nagai sloksniuojas - tikiuos pagelbes... o ir plaukai noreciau, kad sparciau augtu  blush2.gif

Na as geriu ji nuo plauku slinkimo, slinkti nustojo (po smarkaus 6 mėn slinkimo). Dėl nagų problemų kaip ir neturiu (nespėju kirpti) tad nieko negaliu pasakyti smile.gif . O naudoju jau trečias mėnuo, bet geriu po 2 kapsules į dieną, o ne po tris, kažkaip per didelė vit. B dozė gautųs po tris geriant man atrodo
Atsakyti
QUOTE(geide @ 2011 01 06, 14:58)
Na man nagai taip pat pastebimai atsigavo. Niekada nagu neturejau, o db auga kaip ant mieliu bigsmile.gif

Ar tikrai pantogar? Nes as kiek skaiciau ant pakuotes, tai jie grynai nuo plauku g.gif gal ivairios firmos yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(♥Optimistė♥ @ 2011 01 07, 21:54)
Ar tikrai pantogar? Nes as kiek skaiciau ant pakuotes, tai jie grynai nuo plauku  g.gif  gal ivairios firmos yra  g.gif

Pantogar yra tik vienos rusies. Kas galit susimaisyti pamate naujaja pakuote, bet sudetis jo nesikeicia.
Jis yra ne tik nuo plauku, ant pakuotes parasyta "plaukai, nagai".
Man, kaip jau minejau, trecia pakuote suveike stebuklingai. keetvirta pakuote zadu mazinti iki 2tab/d.
Pigiai galima gauti tik dirbant farmacininku smile.gif kitaip mokesit ne maziau 93lt N90.

Gal kas netoleravot siu kapsuliu? Rasykit, nepirkciau.
Atsakyti
QUOTE(Tabletele @ 2011 01 08, 15:16)

Reiskia gerai nesiminiau blush2.gif As isvis pirkau uz 100 lt, pries 3 metus
Atsakyti
nezinau ka daryt,3 men.saziningai geriau pantogar,bet poveikio jokio nepastebejau,plaukai paaugo gal 1cm.,o nagai gal 1 mm. doh.gif ir galvoju ar be verta pirktis ketvirta pakuote? g.gif
Atsakyti
Sveikos as puse metu geriau vitaminus Pantogar ir ka jokio poveikio nejauciu plaukai kaip slinko taip ir toliau slenka verysad.gif o del nagu tai jie visai nesutvirtejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(indrute87 @ 2011 01 22, 15:42)
Sveikos as puse metu geriau vitaminus Pantogar ir ka jokio poveikio nejauciu plaukai kaip slinko taip ir toliau slenka  verysad.gif o del nagu tai jie visai nesutvirtejo verysad.gif

Man i nagus irgi neveike. Plaukai taip- isgeriau dvi pakuotes ir i trecia nustojo.
Gal pas tave buvo su hormonais ar dideliu stresu susijes plauku slinkimas, pries kuri mieles,tiaminas,p-benzoine rugstis ir kt yra bejegiai...ir tau visai ne sezoninis ar difuzinis slinkimas... Sakyciau, jei geri jau 6 men, tai daugiau nebegerk, nes ir siaip po 6men reik daryt pertrauka....
Atsakyti