Naudoju,ikijo labai slinko plaukai,tiesiog sukuotis jau bijojau,o va po menesio naudojimo slinkimas sumazejo,pirksiu dar viena dezute kad pats plaukas sustipretu,kainuoja tai kainuoja bet padeda,tai kam metyti pinigus tusciai vitaminams kurie nepadeda.
Papildyta:
QUOTE(Nedera @ 2012 04 19, 14:26)
Pritariu,man buvo lygiai taip pat. Vieninteliai papildai, kurie padejo stabdyt plauku slinkima
pritariu man ir jie nepamainomi :
Papildyta:
QUOTE(Vitera @ 2012 03 15, 16:19)
Nusprendziau ir as pabandyti Pantogar. Eurovaistinej nuolaidu jau nebera (dabar apie 96 lt), uzejau i Gintarine vaistine. Ketvirtadieniais ten Grozio diena - iki 30 % kosmetikai ir maisto papildams groziui. Ten Pantogar kainuoja 101.63 lt, bet suteike 10 % nulaida ir panaudojau 3 sukauptus kortelej pinigelius, tai bendrai sumokejau 88 litu su centais. Biski vistiek pigiau

Manau gersiu po tablete du kartus dienoj, ir stebesiu efekta, nes baisiai slenka plaukai!
as panasia i ir dariau po dvi geriau,o dabar antrajai pakuoteje gal 20 lt sutaupiau Gintarines vaistine korteleje plius nuolaidele,plius litukai netaip baisiai ir gausis
Papildyta:
QUOTE(Dzyva @ 2012 05 02, 21:21)
Labas mergaites ir berniukai, jeigu tokiu yra

Pradedu pantogaro jau trecia pakuote, o rezultato nera...

Tik nagai labai luzt pradejo, sluoksniuojasi, bandau kaltint darba... O plaukai vis kemsa vonia. Mano mama gere juos 3 menesius, tai ja alergija istiko, tokiom raudonom demem ismete, ten salutiniuose poveikiuose apie tai aprasyta. Gal mano seimynai nelemta su plaukais likt
gal pas gydytojus verta apsilankyti,gal jums su skydliauke ar su kitais hamonais negerai,beddra kraujo tyrima pasidarykita gal kalcio ar vit D truksta,man tai po gimdymo slinko,jei butu rimciau eiciau pirmiausia pas daktarus