Įkraunama...
Įkraunama...

Pantogar

i 
Kaip Priorin susiję su Pantogar?

Rašykite žinutes į temą. Nešiukšlinkit forumo.

Forume draudžiama "Šiukšlinti - talpinti forume brukalus, šlamštlaiškius ("spamą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ):
· rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos), nes tai yra besaikis forumo šiukšlinimas;
<...>

Atsakyti
Kur perkat pantogar?Lt ar siunciates? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutta77 @ 2012 04 04, 13:51)

Visuose Eurovaistinese yra (ir kituose vaistinese, tik Camelijoj kazkodel nebera, kazkas ten su sutartim pas juos) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 04 balandžio 2012 - 20:26
QUOTE(Rutta77 @ 2012 04 04, 13:51)

As vakar ieskojau, radau ebay.com 2 perki vienas nemokamas.
Atsakyti
QUOTE(Gegas @ 2011 10 31, 02:27)
naudojau Pantogar, nes po  nestumo plike pradejo sviesti. tikrai padejo, bet kasu neuzaugino. aisku efektas geriant buvo nuostabus, nustojus gerti suprastejo, bet patikekit, ko tik nesu atgerus del plauku, tai buvo geriausia investicija pakolkas

Pritariu,man buvo lygiai taip pat. Vieninteliai papildai, kurie padejo stabdyt plauku slinkima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nedera @ 2012 04 19, 16:26)
Pritariu,man buvo lygiai taip pat. Vieninteliai papildai, kurie padejo stabdyt plauku slinkima thumbup.gif

Is asmenines patirties preaparatas Pantogar geras, plaukai sustoja slinkti, pradeda greitai augti, bet yra vienas minusas ( labai riebus), padideja aplamai kuno plaukuotumas, visur net ant veido, mano kosmetologe tai pastebejo....tai meciau juos lauk...
Atsakyti
Labas mergaites ir berniukai, jeigu tokiu yra g.gif Pradedu pantogaro jau trecia pakuote, o rezultato nera... sad.gif Tik nagai labai luzt pradejo, sluoksniuojasi, bandau kaltint darba... O plaukai vis kemsa vonia. Mano mama gere juos 3 menesius, tai ja alergija istiko, tokiom raudonom demem ismete, ten salutiniuose poveikiuose apie tai aprasyta. Gal mano seimynai nelemta su plaukais likt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuliuliukas @ 2012 04 19, 15:41)
Is asmenines patirties preaparatas Pantogar geras, plaukai sustoja slinkti, pradeda greitai augti, bet yra vienas minusas ( labai riebus), padideja aplamai kuno plaukuotumas, visur net ant veido, mano kosmetologe tai pastebejo....tai meciau juos lauk...

Haha siaip sita ir as pastebejau biggrin.gif , galvojau, gal cia siaip - sutapimas koks...ir i depiliavima reiketu dazniau eiti smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(Daivuliuliukas @ 2012 04 19, 15:41)

man ne schmoll.gif

QUOTE(Dzyva @ 2012 05 02, 22:21)
Labas mergaites ir berniukai, jeigu tokiu yra  g.gif  Pradedu pantogaro jau trecia pakuote, o rezultato nera... sad.gif Tik nagai labai  luzt pradejo, sluoksniuojasi, bandau kaltint darba...  O plaukai vis kemsa vonia. Mano mama gere juos 3 menesius, tai ja alergija istiko, tokiom raudonom demem ismete, ten salutiniuose poveikiuose apie tai aprasyta. Gal mano seimynai nelemta su plaukais likt  unsure.gif

per mazai laiko geri tikriausiai, nes vitaminas tikrai super, truputi kantrybes!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif siųstis Pantogar gaunasi apie 70lt,Lietuvoje pirkti pigiausiai gaunasi čia smile.gif 4u.gif
Atsakyti
imeskite nuoroda is kur siunciates. aciu
Atsakyti
Paskutini karta sakiau, kad nieko nepadeda, bet... jau baigiu trecia pakuote, na, paskutines 4 tabletikes liko ir efektas pradeda list lauk. Vliooooo bigsmile.gif Tokie plaukiukai aplink kakta apzele ir nagai tokie ilgi, galiu pavasarini darza sukas ( nedarysiu to, bet galeciau...) ziuresim kas bus popusmecio
Atsakyti