Įkraunama...
Įkraunama...

Pantogar

QUOTE(Adera777 @ 2012 11 26, 08:24)
Aš jau antrą pakuotę geriu, slinkimas beveik liovėsi, daug naujų "antenų", bet tuo pačiu geriu ir geležies preparatus, nes gydytoja išrašė. Tad nuo ko nebeslenka plaukai, sunku pasakyti  smile.gif  Bet rezultatu esu patenkinta  mirksiukas.gif

Man kadangi neslinko o geriu del greitesnio augimo, nes cia merginos rase kad per men 2 cm paauga, tai pasidziaugti negaliu..
Atsakyti
sveikos, aš taip pat užsisakiau pantogar internetu, rytoj turėčiau gauti.
pradėsiu gerti ir tikiuosi gerų rezultatų, nes jau puoliau į neviltį kaip slenka plaukai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2012 11 25, 16:54)
Keliu tema, gal kas pasidalins geresniais ispudziais, as geriu trecia pakuote, kolkas augimo stebuklo neivyko. Planuoju gerti bent 6 menesius, parasysiu po ju smile.gif

Man tas pats... Trečią pakuotę baigiu, bet kol kas jokio rezultato.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenkim linksmiau @ 2012 12 01, 20:10)
Man tas pats... Trečią pakuotę baigiu, bet kol kas jokio rezultato.. verysad.gif

As planuoju gerti dar 3 tikrai, tuomet pasakysiu daugiau wink.gif
Atsakyti
Pantogar naudojau 2 men. Jau po pirmu dvieju savaiciu naudojimo pasijaute teigiamas rezultatas, sustojo slinkimas, atsigavo plaukai. Po 2 men vartojimo tikrai pasijaute, kad plaukai paaugo, atsirado nauju trumpu plaukuciu. Man lb patiko sis preparatas, bet tiesa esu girdejusi, kad ne visoms padeda, ir kad ne visos jaucia teigiama poveiki. Matyt tokiu atveju reiktu isbandyt kazka kita
Atsakyti
Geriu Pantogar 3 menuo - man tikrai pasijuto, kad plaukai zenkliai paaugo bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bantukas: 04 gruodžio 2012 - 13:12
Geriu pantogar mėnesį ,nežinau ,kai teko nutamsint plaukus ,ir ar sutapimas ,ar šviesių tiesiog nepastebėdavau vonioj,bet tamsių dafiga ,pilna vonia buvo ..niekad slinkimo problemos neturėjau ,o db prie šitų visų bėdų išsigandau ,kad dar ir slinkimas prasidės...

Bet va ,mėnesį geriu ,plius kaukytės visokios ,plius dar sėmenų aliejų geriu ...db iškrenta vos vienas kitas plaukelis plovimo metu..

Pantogaro kursą eisiu pusės metų ..
Atsakyti
ir as pradejau gerti Pantogar pries savaite, nezinau ar cia sutapimas, bet dazniau noriu slapintis, taip pat atsirado pleiskanu verysad.gif gal kuri iš jusu panasu salutini poveiki pastebejo?
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2012 12 04, 17:15)
ir as pradejau gerti Pantogar pries savaite, nezinau ar cia sutapimas, bet dazniau noriu slapintis, taip pat atsirado pleiskanu  verysad.gif gal kuri iš jusu panasu salutini poveiki pastebejo?

Kaip čia mergaitės rašė ,kad kai kuriom irgi pasireiškė šalutinių poveikių ,bert pradėjo pvz...tikiuos jums čia tik sutapimas ir nereiks mest jų vartot...ir manau ,paskaitykit tą viduj esantį lapelį ,kokie gali būt šalutiniai poveikiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif baigiu išgerti antrą pakuotę Pantogar - plaukų slinkimas šiek tiek sumažėjo, jau matosi ataugantys nauji plaukeliai, kol kas šalutinio poveikio nepajutau. Esu pasiryžusi šias kapsules gerti tris mėnesius (nusipirkau per akciją).
Linkiu visoms gerų rezultatų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Afrikos @ 2012 12 05, 22:26)
Sveikos, mergaitės  4u.gif  baigiu išgerti antrą pakuotę Pantogar  - plaukų slinkimas šiek tiek sumažėjo, jau matosi ataugantys nauji plaukeliai, kol kas šalutinio poveikio nepajutau. Esu pasiryžusi šias kapsules gerti tris mėnesius (nusipirkau per akciją).
Linkiu visoms gerų rezultatų 4u.gif

A š į akciją pavėlavau,vakar naują pakuotę teko pirkt ..pirmąją buvau per pažystamą vaistininkę už gerą kainą nusipirkus,užsakiau dar penkias ,bet šiuo metu negavę dar,tai pertraukos nenorėjau daryt ..teks likusių keturių laukt..nes vistiek nuo pakuotės dvidešimt litų ,tai penkios -jau susidaro visas šimtukas...

Džiugu ,kad jums matosi jau rezultatas 4u.gif
Atsakyti
As geriu Pantogar 2 savaites ir pajutau salutinius pozymius labai neigiamus. Is pradziu nesupratau, kad nuo Pantogar, bet dabar atminty atsigamino, kad pries 2 metus kai geriau juos buvo lygiai tas pats. Pradejo labai pusti pilva ir atsirado skrandzio diegliai stiprus, ant smakro gilus skausmingi puliniai. Tik siandien prisiminiau besinervindama prie veidrodzio del to spuogo, kad jau esu tai patyrus. Gerai, kad supratau nuo ko taip atsitiko, taigi metu gerti Pantogar. Manau mano organizmui netinka jo sudety esnacios mieles. Atsimenu kai kazkada geriau alaus mieliu tabletes irgi labai bere veida puliniais.
Na o kam jis padeda tai sekmes auginant plaukucius. O as ieskosiu kazkokiu kitokiu papildu plaukams, kur nera mieliu. Maciau, kad Fitoval kapsules irgi su mielem. Jei kas zinot kokius vitaminus plaukams be mieliu, parasykit 4u.gif .
Atsakyti