Įkraunama...
Įkraunama...

Pantogar

Sveikos,

aš gavau PAntogar iš Egipto, ten jo kaina 10usd, gamintojas ir viskas atitinka Europinį.

Geriu nepasakyčiau, kad reguliariai nes kartais dienas kelais pamirštu pavalgyt, bet rezultatas yra - nebe kuokštais slenka plaukai, yra ataugančių, bet aš kartu dar naudoju tepamas priemones...
Atsakyti
Išgėriau 3 pakuotes. Kol kas -jokio rezultato, plaukai tebeslenka... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenkim linksmiau @ 2013 01 04, 00:29)
Išgėriau 3 pakuotes. Kol kas -jokio rezultato, plaukai tebeslenka...  verysad.gif

Nuo plaukų slinkimo Pantogar'ą reikia vartoti bent 6 mėnesius ir nesvarbu kas parašyta lapelyje.
Pati vartoju jau trečias mėnuo, rezultatas jau matėsi po pusantro mėnesio, nors plaukai vis dar slenka, bet tikrai nebe tokiais kiekiais, kad norėtųsi verkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indriute8 @ 2013 02 01, 13:14)
Nuo plaukų slinkimo Pantogar'ą reikia vartoti bent 6 mėnesius ir nesvarbu kas parašyta lapelyje.
Pati vartoju jau trečias mėnuo, rezultatas jau matėsi po pusantro mėnesio, nors plaukai vis dar slenka, bet tikrai nebe tokiais kiekiais, kad norėtųsi verkti smile.gif

Tai vartoju, vartoju biggrin.gif
Slinkimas dabar jau lyg ir sumažėjo, tik mane neramina tai, kad nematau augančių naujų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenkim linksmiau @ 2013 02 01, 23:48)
Tai vartoju, vartoju  biggrin.gif
Slinkimas dabar jau lyg ir sumažėjo, tik mane neramina tai, kad nematau augančių naujų verysad.gif

Gal šiaip lėtesnis plaukų augimas ax.gif bet jei jau pradėjot, tai nenustokit kelio vidury 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bantukas @ 2012 12 04, 12:10)
Geriu Pantogar 3 menuo - man tikrai pasijuto, kad plaukai zenkliai paaugo  bigsmile.gif wub.gif

O ziurejot tiksliai kiek? Nes po pirmo menesio ir as l dziaugiausi, atrode, kad 2 cm, bet kirpeja paziurejus pasake kad vis gi ataugimas kaip visada - 1cm per men ax.gif geriu ketvirta pakuote jau..
Atsakyti
naudojau, man labai padejo 4u.gif
Atsakyti
Jokio poveikio, net ilga laika vartojant...
Atsakyti
labas 4u.gif

rinkausi tarp triju vitaminu - perfectil, biocell ir pantogar. Apie perfectil ir biocell atsiliepimai nieko gero, nesuzavejo ir manes blush2.gif ax.gif

Mano situacija tokia, kad - plaukai neslenka,aisku, buna momentu kai pakrenta nemazai, bet greitai susitvarko g.gif Noriu juos atgaivinti, sustiprinti is vidaus. Jie labai sausi, pradeda siursti greitai vos tik pakerpu g.gif galvoju ar padetu vitaminai atgaivint ju bukle? kad zvilgetu ir butu gyvi doh.gif taip pat del nagu noris susistiprinti, bet galvoju ar ju funkcija tik stabdyti slinkima plauku ar viskas vienu metu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2013 02 12, 18:12)
labas 4u.gif

rinkausi tarp triju vitaminu - perfectil, biocell ir pantogar. Apie perfectil ir biocell atsiliepimai nieko gero, nesuzavejo ir manes blush2.gif  ax.gif

Mano situacija tokia, kad - plaukai neslenka,aisku, buna momentu kai pakrenta nemazai, bet greitai susitvarko g.gif Noriu juos atgaivinti, sustiprinti is vidaus. Jie labai sausi, pradeda siursti greitai vos tik pakerpu g.gif galvoju ar padetu vitaminai atgaivint ju bukle? kad zvilgetu ir butu gyvi doh.gif taip pat del nagu noris susistiprinti, bet galvoju ar ju funkcija tik stabdyti slinkima plauku ar viskas vienu metu? blush2.gif

Man plaukam, kaip rasiau anksciau - jokio poveikio. Bet va nagai, nespeju eit lakuot, auga laaabai greitai doh.gif
Atsakyti
prisijungiu prie jūsų ir aš. Mėginsiu vartoti tris mėnesius smile.gif
Atsakyti
Pantogar naudoju dar tik savaite laiko...
Kol kas vienintelis poveikis - galvos niezejimas doh.gif
Ar dar kam nors yra tokie pojuciai?
Atsakyti