Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(jottauute @ 2014 12 10, 22:15)
Spygliau ,kaip realiai sparkles Ugg ? Idomu,kaip devisi  g.gif Kaip atrodo tie blizgiai ,nepigiai ,gal macius ?
Ponio kailiuku dengti puikiai nesiojasi ane ?

Lyg Step Tope maciau Sparkles UGG 4u.gif
Atsakyti
Spygliau ,kaip realiai sparkles Ugg ? Idomu,kaip devisi  g.gif Kaip atrodo tie blizgiai ,nepigiai ,gal macius ?

As vakar pardutuvej apziurejau, tai faini pasirode smile.gif jei zinot su kuo nesiosit tai gerai turetu but.
Blizguciai taip idomiai padaryti, sugula graziai, neatrodo pigiai
Atsakyti

RL PUKINUKE

Gal kas galetu pakomentuoti dydzius? Koki reiktu imti nesiojnciam iprastai L Dydi?
Ar si kaina jau galutine?
Atsakyti
QUOTE(ingridakremeriene @ 2014 12 10, 23:28)
Lyg Step Tope maciau Sparkles UGG 4u.gif

Sparkles Ugg turi mano draugė. Atrodo super. Ir nešiojasi laaabai gerai. Tokie linksmi. Prie džinsų. Ir pavasarį ir žiemą ir rudenį. Prie laisvo stiliaus rūbų. Man labai patinka.
Atsakyti

Turiu juodus, mylimiausi batukai wub.gif , nesiojasi puikiai, tas blizgesis nera vulgariskas ax.gif Del kitu spalvu nezinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2014 12 10, 23:15)

Nerealiai noriu juodu. Dar dabar gailiuos, kad kai Natalija mano dydi pardavinejo nepirkau. Superiniai nenuobodus bet nereziantys akies. Va auksiniu netureciau kur nesiot, o juodi puikus. Zebriukai jau treti metai i trasa eina. Patys mylimiausi.
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2014 12 10, 23:42)
RL PUKINUKE

Gal kas galetu pakomentuoti dydzius? Koki reiktu imti nesiojnciam iprastai L Dydi?

šios linijos pirkau vyrišką L, nešioja taip pat L, dydis tiko, bet va pūkai lenda truputį verysad.gif

man kailiukiniai mylimiausi, labai gerai nešiojasi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driu: 11 gruodžio 2014 - 08:36
Aciu labai mergaites uz komentarus del Ugg wub.gif
Nusiunciau blizgucius ugg ,dabar ryzu man reikia prie kailinuku ,dirzas ju rudas su akutem keliom puostas,tikiuosi tiks ..
Dar labai patiko leopardiniai poniukai ,bet netiks spalvytes.. Gaila net.. ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 11 gruodžio 2014 - 08:57
Sandrixxx, realu ryt sulaukti siuntinuku .. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perliuke86 @ 2014 12 10, 22:53)
Jei neklystu kazkuri is mergaiciu minejo kad shometro.com nera oficialiame ugg puslapyje?tai gali buti neorginalus? g.gif ar klystu?

Pirkau, su hologramom, barkodais, viskas su jais tvarkoj.
Atsakyti
Mergaites, junkites prie Uniqlo, yra kasmiriuku su nuolaida prie sale swearers prekyciu... 4u.gif negaliu imesti nuorodos, nes is ipado neatidaro...
Atsakyti
QUOTE(linamoc @ 2014 12 11, 10:40)
Mergaites, junkites prie Uniqlo, yra kasmiriuku su nuolaida prie sale swearers prekyciu... 4u.gif  negaliu imesti nuorodos, nes is ipado neatidaro...

kaip suprantu, jau atostogauja mergaites 4u.gif
Atsakyti