Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(mia66505 @ 2014 12 11, 10:05)
kaip suprantu, jau atostogauja mergaites 4u.gif

Dar yra kelios renkamos pardes, tarp ju uniqlo.
Atsakyti
Mergaitės, gal galit dar Yoox paskutinį paskutiniausią mirksiukas.gif nupirkt ?
Atsakyti
QUOTE(Leonelle @ 2014 12 11, 10:18)
Mergaitės, gal galit dar Yoox  paskutinį paskutiniausią  mirksiukas.gif nupirkt ?

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2014 12 11, 10:17)
Dar yra kelios renkamos pardes, tarp ju uniqlo.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linamoc @ 2014 12 11, 10:40)
Mergaites, junkites prie Uniqlo, yra kasmiriuku su nuolaida prie sale swearers prekyciu... 4u.gif  negaliu imesti nuorodos, nes is ipado neatidaro...

Nu noreciau visai jungtis ,patiko man tie golfukai merinukai ,kur JMD uzrodzius buvo ,bet as darbe irgi ipada pasiemus,nusimusa puslapis vis .. g.gif
Juodo gal noreciau kokio ,gal ir raudono g.gif kaip isibraut tik..
Atsakyti
QUOTE(linamoc @ 2014 12 11, 12:25)
lotuliukas.gif
Papildyta:
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Gera Jums juoktis g.gif , o mano laukti batukai atpigo ir dar taiko -20, tai kaip neprašyt blush2.gif . O kadangi dauguma čia ligonių bigsmile.gif , tai manau tikrai mane supras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonelle @ 2014 12 11, 11:34)
Gera Jums juoktis g.gif , o mano laukti batukai atpigo ir dar taiko -20, tai kaip neprašyt  blush2.gif . O kadangi dauguma čia ligonių bigsmile.gif , tai manau tikrai mane supras  biggrin.gif

Prisijungciau, bet itariu, jau nepirks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonelle @ 2014 12 11, 10:34)
Gera Jums juoktis g.gif , o mano laukti batukai atpigo ir dar taiko -20, tai kaip neprašyt  blush2.gif . O kadangi dauguma čia ligonių bigsmile.gif , tai manau tikrai mane supras  biggrin.gif

Juokas sueme tikrai ne is piktos valios, labai patiko Jusu suformulavimas paskutini paskutiniausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamoc @ 2014 12 11, 12:45)
Juokas sueme tikrai ne is piktos valios, labai patiko Jusu suformulavimas paskutini paskutiniausia  biggrin.gif

Mano dukrytės taip manęs vis kažo prašo, tai, matyt, jau būsiu įpratus biggrin.gif
O Jūs dar labai pagalvokit g.gif - manrods, kad tikrai dar kažko iš ten reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2014 12 11, 11:28)
Nu noreciau visai jungtis ,patiko man tie golfukai merinukai ,kur JMD uzrodzius buvo ,bet as darbe irgi ipada pasiemus,nusimusa puslapis vis .. g.gif
Juodo gal noreciau kokio ,gal ir raudono  g.gif kaip isibraut tik..

Nusiunciau rolleyes.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2014 12 11, 12:08)
Nusiunciau  rolleyes.gif  drinks_cheers.gif

Gal gali nuorodą įmesti? Prašau 4u.gif
Atsakyti
Artimiausiom valandom nepirksit is Macys? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(driu @ 2014 12 11, 09:35)
šios linijos pirkau vyrišką L, nešioja taip pat L, dydis tiko, bet va pūkai lenda truputį  verysad.gif

O kokia kaina pavyko pagauti? rolleyes.gif
Atsakyti