Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

parduodu permerginas pirkta uniqlo lambwool megztuka S dydis,

75 lt siunciu

pilkos spalvos

user posted image

user posted image

Atsakyti
SOS !
Prireike juodai Contigo ar kokio kitokio gero puodelio kavai, tinkamo automobilyje.
Gal kas turit parduoti?? unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2014 12 16, 09:10)
pasirodykite, kokie?  rolleyes.gif

Tokius: http://www.armani.co...44701301jt.html 4u.gif
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif

Gruodžio 12 d. skaičiukai turbut jau baigti? rolleyes.gif Reikia eit daryti "skausmingą" pavedimą biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, dar klausimukas GA Designer lift pudryciu. Ar pirkote kuri nors su šiuo užsakymu kai buvo -20% ax.gif Labai idomu kokio dizaino buteliukus gavote ir koks galiojimo laikas? g.gif Pas mane ant buteliuko parasyta EXP 11/14, Ar tai reiškia, kad gavau iš galiojimo išėjusia pudrytę? unsure.gif Kaip tokiu atveju elgtis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2014 12 16, 17:55)

labai thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, norėjau paklausti. čia sakausi pirmą kartą. atsiuntė 12d sąskaitą. o kaip su persiuntimu lietuvoje? ar čia kažkam papildomai reiks mokėti? kas ir kaip persiųs? esu iš šiaulių blush2.gif ačiū už informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2014 12 16, 18:58)
sveikos, norėjau paklausti. čia sakausi pirmą kartą. atsiuntė 12d sąskaitą. o kaip su persiuntimu lietuvoje? ar čia kažkam papildomai reiks mokėti? kas ir kaip persiųs? esu iš šiaulių blush2.gif ačiū už informaciją 4u.gif

Vėliau papildomai gausite atskirą sąskaitą už prekių persiuntimą Lietuvoje 4u.gif
Atsakyti
http://www.amazon.co...d=ATVPDKIKX0DER

parduodam vyr .striuke M pilka
mum didele verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 12 16, 17:33)

Viska Vaivukas supirko ,kas gi ten bus like gero.. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2014 12 16, 21:06)
Viska Vaivukas supirko ,kas gi ten bus like gero.. irnesakyk.gif

Net neabejoju, kad dar imanoma kazka rasti biggrin.gif
Uz koralini grazuoli tau tau didziausias aciu bigsmile.gif Nemaniau, kad man naujo palto reikia, kol neparodei biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites gal kas turite BAZA sviesmeti parduoti, ar zinot kur gauti? g.gif
Atsakyti