Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rimaitytetyte @ 2014 12 16, 22:20)
Mergaites gal kas turite BAZA  sviesmeti parduoti, ar zinot kur gauti? g.gif

http://www.disneysto...348147/1000255/
Atsakyti
QUOTE(rasiuk @ 2014 12 16, 21:26)

Aciu, 4u.gif bet reikia kad Lietuvoje kas parduotu , prazioplinau kazkaip, o Kaledos ant nosies. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2014 12 16, 22:27)
Aciu, 4u.gif  bet reikia kad Lietuvoje kas parduotu  , prazioplinau kazkaip, o Kaledos ant nosies. doh.gif

Bet ar tikrai reikia? g.gif nelabai jau jis mūsiškiams įdomus, pas mus mėtosi, sesė kartais pažaidžia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte:): 16 gruodžio 2014 - 21:35
Rudaplauke, prasau paziurekit pasta ir atsakykit i mano laiskeli
Atsakyti
QUOTE(zuvyte:) @ 2014 12 16, 21:35)
Bet ar tikrai reikia?  g.gif  nelabai jau jis mūsiškuams įdomus, pas mus mėtosi, sesė kartais pažaidžia  doh.gif

Tai kad jis zinok laiska parase seneliui salciui ir dar to kaubojaus reikia. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramimama @ 2014 12 15, 15:14)
aciu mergaites  uz siuntinuka , daug grozybiu gavau  wub.gif
gal kam netiko sitie fainuoliai juodi  velvetikai , keisciau XL i L  4u.gif
http://www.uniqlo.co...ants/corduroy/|

QUOTE(zakiene @ 2014 12 15, 15:37)
Ačiū už siuntinuką 4u.gif  4u.gif
Vyras apsipatenkinęs Armani batais thumbup.gif
O aš YSL tušu, ačiū už miniuką bigsmile.gif

aciu jums 4u.gif

QUOTE(kaciora @ 2014 12 16, 11:07)
Labukas visoms  4u.gif

Gruodžio 12 d. skaičiukai turbut jau baigti?  rolleyes.gif Reikia eit daryti "skausmingą" pavedimą  biggrin.gif

dar ne, planavau pirmadieni pabaigti, bet nespejau niekaip, siandien jau tikrai tureciau speti, parasysiu temoje 4u.gif

QUOTE(**Kleo** @ 2014 12 16, 14:35)
Rudaplauke, prasau paziurekit pasta ir atsakykit i mano laiskeli

Labai skubu pakuoti viska ir siusti, nes reikia viska siandien issiusti, netvarkiau siandien dar visai pastuko, atiduosiu dezutes siuntejams ir sesiu prie kompiuterio atsakineti i laiskus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 16 gruodžio 2014 - 21:42
QUOTE(rimaitytetyte @ 2014 12 16, 22:36)
Tai kad jis zinok laiska parase seneliui salciui ir dar to kaubojaus reikia. doh.gif

Tada reikalas rimtas drinks_cheers.gif
pabandyk per skelbimus paieškot, aš buvau radus, bet laiko turėjau tai siunčiausi iš uk, bet čia prieš porą metų buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte:) @ 2014 12 16, 21:43)
Tada reikalas rimtas  drinks_cheers.gif
pabandyk per skelbimus paieškot, aš buvau radus, bet laiko turėjau tai siunčiausi iš uk, bet čia prieš porą metų buvo  mirksiukas.gif

Tai ieskau zinok , bet kainos tai uzkeltos gerokai, o pripratus tai pigiai viska siustis, nekyla ranka moketi, bet teks. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2014 12 16, 22:11)
Net neabejoju, kad dar imanoma kazka rasti  biggrin.gif
Uz koralini grazuoli tau tau didziausias aciu  bigsmile.gif Nemaniau, kad man naujo palto reikia, kol neparodei  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai kam daugiau reikalingi draugai biggrin.gif

Zakiene ,labai grazus batukai vyro wub.gif
Ir aciu uz kvapia lauktuve ,vis pamirstu padekoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2014 12 16, 22:20)
Mergaites gal kas turite BAZA  sviesmeti parduoti, ar zinot kur gauti? g.gif

Siunciau saviskiui is amazon per mergaites neseniai...pamaciau kad skubu:( gaila.
vudi ir zurga irgi siunčiau is ten pat
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jonozmona: 16 gruodžio 2014 - 22:00
Labas rytas,ateinu padėkoti komandai už šaunų darbą ir pirkinius. Mažosios damos chaltas wub.gif

Labai ačiū Ingerdd, visada operatyviai ir greitai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2014 12 16, 21:36)

Mes irgi turime ir Baza ir kauboju smile.gif Baza siunčiasi, o kauboju perkau RIMI ( kokybiškas, apie 50kt mokėjau ) 4u.gif
Atsakyti