''Мажор''Aš tuoj pradėsiu manyti, kad
Павел Прилучный tikrai koks iš FSB. Toks imlus, sumanus, turintis tokių gerų ir neįprastų pažinčių, ir jam gana labai gerai sekasi. Kaži kada jam baigsis kantrybė tom replikom į jo adresą, jau jos mane pradeda erzinti, vis per dantį jį traukia.
Kaži kas tas suinteresuotas asmuo- tėvas, padpalkovnikas, tas tyrėjas, ar dar kas? Turiu omeny dėl savižudybių imitacijų vonioje.QUOTE(Sim@ @ 2014 12 17, 17:37)
Kirilas Žandarovas (nepatinka jis man kažkodėl)
Man labai net nieko, na kai
gerietį vaidina.
QUOTE(vaya @ 2014 12 17, 22:31)
"Верни мою любовь" žiauriai nervina Veros batai čabatai

Kiek gali ji juos nesioti
Jau tie batai ir man užkliūvo, kelintą kartą dėmesį atkreipiu. Ir man dar įdomu- kada ji plaukus
pasileis? Susirišus juos ir susirišus...
Ir dar atkreipiau dėmesį, kad Vlado labai gražios rankos.
QUOTE(KlementinaR @ 2014 12 18, 02:11)
Man po paskutines ziuretos serijos ir Vladas pradejo nepatikti,
o Vera galetu visiems laikams pasakyti tiesa, o ne puse lupos ir save kankina ir kitiems gyvent neduoda...
O man atvirkščiai, patinka
tas jo laikinas pasikeitimas, kad dabar toks valdingas, šaltas, principingas ir nepalenkiamas viceprezidentas... kaip naujas vėjo gūsis. Ir taip jausmingai vaidina, kad galėtų turkų seriale vaidinti be jokio kastingo
Negalvojau, kad Станислав Бондаренко toks jausmingas... Na tiesiog atsiskleidė čia jo dar nematyta pusė, kitaip ir nepasakysi.
Dar jo dabar ta iškelta sąlygai Verai- dirbti jo kompanijoje.
Na man šiose dvejose serijose buvo labai gražios tos kimirkos, kai akimirkai dingdavo ta jo šaltoji kaukė ir akys pasidarydavo jausmingos.
O kas labiausiai patiko, tai kai pasakė sau mintyse dvi frazes: ''aš tave susigrąžinsiu, tik belieka sugalvoti kaip?'' ir "man skauda ne todėl, kad tu mane palikai, o skauda todėl, kad aš vis dar tebemyliu tave". Kad ir viceprezidentas, bet momentais toks palūžęs (kai nieks nemato).
Iš pradžių nesupratau jo mįslingo plano, bet kaip numanau- jis ją nori laikyti visad netoli savęs.
Tai kad jis jau viską žino apie Verą (12 serijoj), o ką ji dar nutyli pusę lūpų?