QUOTE(Nanita @ 2015 01 12, 20:28)
O del tokiu liapsu,neisgaruoja noras toliau filma ziureti?Man taip.Buna situacija kai.turi susikaupti,sedziu visa demesi sutelkus,ir bac,islenda kokia
nedadelka.
Bet su prisuktu lektuvu
Tai tie liapsusai filmui netrukdo, save tik pagaunu, kad galeciau buti Serlokas Homsas, matantis visas smulkmenas
Idomu man pasidare, kas zude karo belaisvius, nes kas zudo filme jaunuolius-kaip ir aisku, o stai del karo belaisviu-paslaptis.

Tai del to idomumo galiu pakenteti tuos liapsusus.
Karo metu buvo pagarsejusi ziaurumu vokieciu gretose viena moteris, kuri po nekalto zuikucio kauke saude i karo belaisvius, moteris, net vaikus is kulkosvaidzio. Likusius gyvus pribaigdavo suviu i akis
Ir stai po karo praeina 20 metu, visi svencia geguzes 9 ir ivyksta zmogzudyste: jaunas vaikinukas rastas paupyje su tusciomis akiduobemis...Tyrejas ima sieti ta zmogzudyste su pries 20 metu ivykusiais karo baisumais...
Kas ziurit su manimi ta filma? Ar as pirmoji, o jus paskui spresit is mano rekomendaciju, ziureti vertas ar ne? Blyn, noriu pasidalinti homsiskais pamastymais, bus paskui idomu palyginti, ar teisingai speju:
mano itarimas, kad ta kulkosvaidininke, kuri zude zmones, tai Raja, o ne Tonka
Po kauke juk buvo matyti sviesus plaukai, o Raja irgi buvo sviesiaplauke...Plius, Tonka labai isiuto, kai pamate laikrastyje straipsni apie neva Rajos partizaninius zygdarbius ir eme kersyti uz savo sudauzyta gyvenima. Ir nors filme kol kas bando parodyti, kad Tonka cia didele bjaurybe, bet man sirdis jaucia kitaip