Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis diabetas

QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2015 03 10, 23:02)
Laba vakara,
klauskit kas domina. Manau atsiras merginu, kurios atsakys, tik gal ne taip greitai  4u.gif

Aisku nelabai man si tema tinkama. Nesu cukrinuke. Bet vistiek tai susije su gliukoze. Man ji krenta, paskutinis stiprus priepuolis buvo pries pora savaiciu, krito iki 1,6. Poryt guluosi i ligonine del itariamos insulinomos, gal atsiras ka nors zinanciu apie tai daugiau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2015 03 10, 23:02)
O jus manote, kad jums cd?

Nes pagal isvardintus pozymius, man nelabai panasu  schmoll.gif

As nesu eksperte, bet man pirmas pozymis buvo ziaurus troskulys. Per tarkim 4-6 valandas nakti isgerdavau 2litrus vandens. Greitai krito svoris(o ne augo, kaip jums). Per 3 menesius 'pameciau' apie 20kg  unsure.gif Nuovargis buvo nerealus. Ypac pavalgius. Lipant laiptais vos ne kas antra laipteli tekdavo atsikvepti. Pastoveti irgi nepastovedavau, tekdavo atsiremti. O pries pat diagnoze labai pablogejo regejimas.

O jus gal nescia  g.gif

Ačiū už nuomonę 4u.gif

Ne aš ne nėščia smile.gif

Manau,kad gali vystytis CD,nes svoris per didelis,o numesti jį neturiu valios blush2.gif doh.gif ,o paryškinti požymiai ir man tinka.Dėl regėjimo-kartais atrodo,kad matau pro polietileno plėvelę,bet po minutės praeina.Laiptais lipti irgi dusina,bet gyvenu name su liftu,tai lipu kartais vietoj mankštos.Nuovargis irgi pavalgius didesnis,toks tingulys apima,nes einu atsigulti,jei yra galimybė.

yra darę prieš keletą metų gliukozės tolerancijos tyrimą,nieko blogo,bet jau po cukraus kaip pykino,galva svaigo-baisu.

Lauksiu,gyd nuomonės.

Jums visoms sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naminė: 11 kovo 2015 - 11:04
QUOTE(Ramce @ 2015 03 10, 12:54)
Gaila nera bendraujanciu. verysad.gif  Norejau pasiklausti del hipoglikemijos. 4u.gif

QUOTE(...little mary... @ 2015 03 10, 15:31)
Kaip supratau, cukrinukės kažkur kitur sepiasi  ax.gif

Slepiasi. Nes yra "žurnalisčių", delfiuose ir panašiose "-sklaidose" iš mūsų pokalbių kepančių neva straipsnius ir absoliučiais pezalais bauginančių visuomenę. Pvz., čia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2015 03 23, 16:51)
Slepiasi. Nes yra "žurnalisčių", delfiuose ir panašiose "-sklaidose" iš mūsų pokalbių kepančių neva straipsnius ir absoliučiais pezalais bauginančių visuomenę. Pvz., čia cool.gif

Jo, sitas straipsnis vertas medalio. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2015 03 23, 19:12)
Jo, sitas straipsnis vertas medalio. doh.gif

O pasakojimai žodis žodin copy-paste iš šio forumo. Be jokių nuorodų į šaltinį.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2015 03 23, 21:07)
O pasakojimai žodis žodin copy-paste iš šio forumo. Be jokių nuorodų į šaltinį.

Kosmaras. Niekad nepagalvociau, kad galima taip sugalvoti. doh.gif

Suprantama del ko issikelet. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2015 03 23, 17:51)

doh.gif Straipsnis stiprus doh.gif Be jokių konkrečių pavyzdžių, žmonių įvardinimų... Vaizdelis, kad giltinė tiesiog mėgaujas, gyvendama diabetikų tarpe. Juokas pro ašaras...

O man, deja, surado ligos priežastį - kasos uždegimas. Komplikacija - gliukozės netolerancija. Gal ir apie mane parašys? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2015 03 25, 14:57)
doh.gif  Straipsnis stiprus  doh.gif  Be jokių konkrečių pavyzdžių, žmonių įvardinimų... Vaizdelis, kad giltinė tiesiog mėgaujas, gyvendama diabetikų tarpe. Juokas pro ašaras...

O man, deja, surado ligos priežastį - kasos uždegimas. Komplikacija - gliukozės netolerancija. Gal ir apie mane parašys?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Parasykit ka jautet, kaip rado? Kokius tyrimus dare? Mane dabar viskas domina kas susije su kasa. g.gif
Atsakyti
jungiuosi į Jūsų būrį
man netikėtai nustatė II tipo diabetą
ir sakė pereiti ant košių, kefyro
bei atsisakyti vaisių, bulvinių patiekalų

svarbiausia, kad pati nieko nejaučiau
nei geriu daug, nei į WC lakstau be perstojo
nei burna džiūsta, o daktarė sako, kad vis tiek kažką turėjau pajusti
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2015 04 29, 17:22)
man netikėtai nustatė II tipo diabetą
ir sakė pereiti ant košių, kefyro
bei atsisakyti vaisių, bulvinių patiekalų

Koks durnius taip patarė? Tiek košės, tiek kefyras, tiek vaisiai ar bulvės - tie patys angliavandeniai.
Kas nustatė CD? Darė gliukozės tolerancijos testą?
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2015 05 01, 19:18)

Kas nustatė CD? Darė gliukozės tolerancijos testą?

gydytoja nustatė
darė ir sakė, kad didelis gliukozės kiekis
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2015 05 01, 21:36)
gydytoja nustatė
darė ir sakė, kad didelis gliukozės kiekis

Kokia gydytoja? Kas yra didelis kiekis? Nes mano bobutės šeimos gydytoja CD "nustato" kas antram B-)
Atsakyti