QUOTE(Edena @ 2014 12 14, 10:35)
As tai irgi is Jav, o Lietuvoj pigiausiai vaistine.lt uzsisakyk i kuria vaistine nemokamai pristatys. Ir Camelia el.parduotuvej kazkada ar ne 50 lt buvo dezute, akcija, paziurek sias dvi
Inofolic skyrely maciau 2 dezutes neseniai pardavinejo
Krown su pirmosiom dozem

dabar i ligonine antradieni?

sestadieni jos po 1 budi elis arba sevda tai matyt dvigubai darbu tenka ir nieko nespeja, sevda smsus pacientems paprastai raso , "online" pagalba

aciu uz linkejiu perdavima

jos abi labai fainos , paskui laiskus abi rasydavo, man rodos jos geros drauges tarpusavy ir buvo
Prasom

aha, man nepasirode Sevda piktybiska mergina jokiais budais - sutikciau su nuomone, kad abi jos fainos ir buvo jai tiesiog busy day

taciau vistiek as vertinu tai, kad vizito metu tau yra svarbiausias zmogus - suprantu, kam ji rasinejo, ir kad online merginoms atsakymai labai reikalingi, bet blyn turi zmogu salia, paimk paaiskink, pasisypsok, atidirbk savo darba ir atrasyk ta sms

tada visos puses liks patenkintos

nes tikrai nemalonu pagauti Sevdos veido israiskas kai zmogui nusisypso, o tik nuveda zmogu i kabineta ima ir persimaino - nu taip ,gal ir neturi buti malonus visiems, bet...

per dvi valandas daug ka spejau apziureti
Bet kadangi svarbiausia rezultatas, as koncentruojuosi i savo puikiu folikulu auginima

o jus rimtai tiek tu baltymu ir suvalgydavot kiekviena miela diena?

nu prisipazinkit

mane net mintis apie tuos 5 baltymus nupurto

spekit kas pusryciams?