Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 14tema

Liskaus - gero skrydzio bigsmile.gif tikiuosi ryt bus BIG DAY ir startuosit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2014 12 16, 13:39)
Sveikos  bigsmile.gif status update: turiu 4 folius vienoje ir 1 kitoje kiausidese  thumbup.gif bet kaip supratau auga nevienodai ir tam skyre DAR injekciju  rolleyes.gif taigi ar kuriai nors teko leistis Luveris arba menogon?  4u.gif

Sveikute. Su sauniu auginamu derliumi 4u.gif as nuo pat pirmos stimuliacijos dienos leidausi menogon. Tau klausimas kyla - kam jo reikia ar kaip ji leistis smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(linosiuke @ 2014 12 16, 15:51)
Sveikute. Su sauniu auginamu derliumi 4u.gif as nuo pat pirmos stimuliacijos dienos leidausi menogon. Tau klausimas kyla - kam jo reikia ar kaip ji leistis smile.gif?

Kam jo reikia gal labiau, nes ankstesnese temutese radau, kad leidosi nika2 ir Tino tai ale ju amzius jau didelis ir cia kiausidems gerinti jis skirtas - na man net 30 nera, kiausides mano geros tai kazkaip net ir pasimeciau blush2.gif BET, po kraujo atsakymo man parase Elis kad siu vaistu leistis man nereikes, matyt mano LH yra geras ir nieko kol kas daryti nereikia bigsmile.gif thumbup.gif tik gonalio dar padidino iki 250 biggrin.gif o jis siaip skaudziai leidziasi ir buvo kokiu salutiniu poveikiu?

Aciu linosiuke Tau uz atsakymus ir palaikyma 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Nica2 4u.gif wub.gif , Krown 4u.gif su auganciu derliumi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2014 12 16, 13:00)
dar naujovė P1 antigenas  biggrin.gif tai jūs vienas turit Kell o kitas P1 antigenus?

Ne, mes nei vieno neturim.
Kell Ag (KEL1) K negativs
P1 Antigen Negativs
Atsakyti
Sveikutes ,esu daugiau skaitytoja,bet pagaliau ir mes skrendame i Turkija,didziules musu Rositeles deka ,jos pagalba sausio pradzioje skrendame konsultacijai,labai daug vilciu suteikia TR,o Pelargonija gal pradejote starta blush2.gif labai visoms mergaitems linkiu gero starto kas ruosiasi,o kas pradejo geru rezultatu smile.gif
Atsakyti
Pelargonija gal pradejote starta blush2.gif
[/quote]
Paruošiamieji darbai vyksta blush2.gif
Atsakyti
Labai labai dziaugiuosiu del Jusu kad vyksta paruosiamieji darbai. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Sekmes jums merginos,didziules sekmes=laikau ciurikus uz jus visas suspaudus.Ir siunciu virusiuka kad tik pasisektu.
Pelargonija,labai apsidziaugiau kai perskaiciau,kad vyksta parosiamieji darbai vykimui i TR.-TU SAUNUOLE 4u.gif
Nika2,sveikinu su dviem sirdelem ir linkiu kad tos dvi ir toliau smagiai kartu plaktu.Kad viskas butu gerai,tu pavyzdys kad nepasisekus jokiu budu negalima nuleisti ranku ir tikiuos kad si stebuklinga perioda Dievulis paglostys tavo maziukus ir palaimins. 4u.gif
Kas del protokolo,tai matyt kitos mergaites nelabai atsimena. Man taike nuo 21 d.Lukrina leistis. O 2c.d. leidausi ir gonali ir menogon.Gonalio man rodos 250,o menogon 175. Paskui pridejo dar cetrotide. AMH pas mane buvo truputi virs 2.Del ilgos schemos,t.y. pries tai leisto Lukrino nenorejo uzsivesti kiausides.Taciau Turkai pasieke kad jos uzsivestu ir isaugino derliuka. Beje,man 35m. Bet foliu turedavau daugiau nei 2.
Dideles sekmes visoms,labai uz jus visas sergu nors ir esu dabar jau tylioji skaitytoja. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 12 16, 17:41)
Sveikutes 4u.gif
Sekmes jums merginos,didziules sekmes=laikau ciurikus uz jus visas suspaudus.Ir siunciu virusiuka kad tik pasisektu.
Pelargonija,labai apsidziaugiau kai perskaiciau,kad vyksta parosiamieji darbai vykimui i TR.-TU SAUNUOLE 4u.gif
Nika2,sveikinu su dviem sirdelem ir linkiu kad tos dvi ir toliau smagiai kartu plaktu.Kad viskas butu gerai,tu pavyzdys kad nepasisekus jokiu budu negalima nuleisti ranku ir tikiuos kad si stebuklinga perioda Dievulis paglostys tavo maziukus ir palaimins. 4u.gif
Kas del protokolo,tai matyt kitos mergaites nelabai atsimena. Man taike nuo 21 d.Lukrina leistis. O 2c.d. leidausi ir gonali ir menogon.Gonalio man rodos 250,o menogon 175. Paskui pridejo dar cetrotide. AMH pas mane buvo truputi virs 2.Del ilgos schemos,t.y. pries tai leisto Lukrino nenorejo uzsivesti kiausides.Taciau Turkai pasieke kad jos uzsivestu ir isaugino derliuka. Beje,man 35m. Bet foliu turedavau daugiau nei 2.
Dideles sekmes visoms,labai uz jus visas sergu nors ir esu dabar jau tylioji skaitytoja. 4u.gif

Oj, aciu Afrodite uz atsakyma thumbup.gif tai vat, juk ir as sunaudojau net 14 injekciju to lucrino, uztat mano kiausides irgi apsnudusios gaunasi lotuliukas.gif o gal pameni Afrodite kiek dienu tau truko stimuliacija? Jetus kaip as jaudinuosi del tu dienu, laiko labai mazai turiu tai del nieko taip nebijau kaip del stimuliacijos ilgo periodo doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2014 12 16, 17:59)
Oj, aciu Afrodite uz atsakyma  thumbup.gif tai vat, juk ir as sunaudojau net 14 injekciju to lucrino, uztat mano kiausides irgi apsnudusios gaunasi  lotuliukas.gif o gal pameni Afrodite kiek dienu tau truko stimuliacija? Jetus kaip as jaudinuosi del tu dienu, laiko labai mazai turiu tai del nieko taip nebijau kaip del stimuliacijos ilgo periodo  doh.gif  verysad.gif

Man 15 c.d. dare punkcija,tai reiskia pati stimuliacija truko kazkur 11 dienu g.gif
Atsakyti
Labas vakaras merginos, dar karteli noriu padekoti pradininkems sio forumo aciuuu 4u.gif . Vakar man buvo pirma konsultacija, pirma mane apziurejo vyras lyg pavarde buvo Kahraman, toks neauksto ugio kalbantis angliskai jis surase visa musu istorija, paskui atejo prof Semhra labai maloni moteris, ji taipogi mane apziurejo ir nuosprendis toks, kad galime pradeti ivf, nors Semhrai nepatiko vienas mano kiausintakis ( as buvau nusivezusi savo GN)! bet ji nesiule dabar daryti man laporoskopijos, nes ir taip nemazai as tu operaciju turejus (pilvo srityje) ji mano, kad tas kiausintakis ivf itakos netures, dar ji galvojo, kad tas kiausintakis galejo but pazeistas per kazkure is mano operaciju. doh.gif vat, kaip Lt medikai dirba doh.gif verysad.gif Jeigu nepasisektu ivf tada ji siulytu daryti laporoskopija. Tiesa is musu prof. neeme pinigu uz pirma konsultacija, turbut pagailo manes as tokia jautruole isgirdus apie ta savo kiausintaki apsiblioviau blush2.gif , bet ji ramiu tonu sako, viskas ok juk zinom dabar priezastis nepastojimo smile.gif jei viskas bus gerai ivf planuojam kova smile.gif . Dar patiko viesbutis, kuriame apsistojome uz para mokejom 160 lyru su pusryciaiis iki memorial klinikos 10 min kelio. Kiekviena diena buna pakeistos naujos tapkes, ranksliosciai, buvo i dezutes tvarkingai sudetos ir paliktos sukos, ausu krapstukai, vatos tamponeliai, net dantu pasta su sepetukais, siulai su adata vienu zodziu pirmai konsultacijai liuks viesbutukas. Jis vadinasi Tempo hotel. Tiesa dar per pusrycius vaikinukas groja su gitara tikras relaksas.
Atsakyti