Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 14tema

QUOTE(Krown @ 2014 12 23, 19:01)
Gimdos nuotrauka irasyta i CD (na nebent ten viskas perfect kaip mano atveju, tai to vaizdinio varianto jiems nereikejo, pakako rasytiniu isvadu)

as apskritai nesu dariusis gimdos nuotraukos,tai ir nesiveziau.
Atsakyti
QUOTE(LISKAUS @ 2014 12 23, 18:03)

na viskas priklauso nuo problemu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(nika2 @ 2014 12 23, 18:03)
Kai man sake, kad yra 4 potencialus, ispunktavo 10...
1 papildoma diena dave gonalio taip pat.
Tikiu, kad ir rezultatas bus tas pats- du.

Aciu nika2 uz palaikyma wub.gif bigsmile.gif as irgi manau kad po siandienos dozes jau bus daugiau ten visko, ides du ir turesiu poryte augancia sekmingai savo pilvelyje cool.gif wub.gif ir net saldyti turesiu ka thumbup.gif bigsmile.gif

Ir vis dekoju likimui, kad esu siame kelyje, kad patyriau tai ka reikejo patirti ir suprantu kad dar patirsiu begale dalyku, apie kuriuos net nesu gyvenime pagalvojusi, bet gyvenimas juk nuostabus! wub.gif mirksiukas.gif

visom einancioms siuo keliu linkiu pirmiausia atrasti savyje ta tikejima, kad ir tau turi buti viskas gerai, kad pasiseks (pries vaziuojant i TR as prasiau dievo duoti man tikejimo) ir tikrai jo gavau wub.gif visoms palinkeciau tokios ramybes ir vidines harmonijos kokia is tikro jauciu sio proceso metu ir visoms linkiu to optimizmo, kuris tikrai labai padeda isgyventi viska, ka tenka isgyventi drinks_cheers.gif 4u.gif Tad linkiu visoms rytoj per kuciu vakariene tiesiog paprasyti Dievo (bet ko i ka tikit) to ko jums reikia ir jus ta gausit - tik isdriskit pasvajoti ir paprasyti to ko tikrai reikia! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2014 12 23, 18:01)
Gimdos nuotrauka irasyta i CD (na nebent ten viskas perfect kaip mano atveju, tai to vaizdinio varianto jiems nereikejo, pakako rasytiniu isvadu)

dekui
Atsakyti

visom einancioms siuo keliu linkiu pirmiausia atrasti savyje ta tikejima, kad ir tau turi buti viskas gerai, kad pasiseks (pries vaziuojant i TR as prasiau dievo duoti man tikejimo) ir tikrai jo gavau wub.gif visoms palinkeciau tokios ramybes ir vidines harmonijos kokia is tikro jauciu sio proceso metu ir visoms linkiu to optimizmo, kuris tikrai labai padeda isgyventi viska, ka tenka isgyventi drinks_cheers.gif 4u.gif Tad linkiu visoms rytoj per kuciu vakariene tiesiog paprasyti Dievo (bet ko i ka tikit) to ko jums reikia ir jus ta gausit - tik isdriskit pasvajoti ir paprasyti to ko tikrai reikia! bigsmile.gif
[/quote]

KROWN, kaip tu cia graziai parasei 4u.gif paskaicius tavo zodzius nuotaika iskart pakyla, as ir noreciau tokio stipraus tikejimo, kaip tavo, bet vis karts nuo karto uzplusta ir slogios mintys doh.gif Beje mergaites gavau is turku AMH hormona 2,4, kaip suprantu jis neblogas? g.gif
Atsakyti
ziurekit kokia zinute gavau wub.gif
Sveika. Nezinau ar gerai darau rasydama, bet nezinau kaip tai paaiskinti. Sianakt sapnavau kad SM nare Krown laukiasi. Ir visa diena galvojau prie ko cia tai. Ivedziau i paieska nica ir radau Jus tokioj temoj wub.gif
Temos neskaitau ir neseku, Jusu nica matau pirma kart. Na o dabar manau kad tai visai ne atsitiktinumas wub.gif
Linkiu visa ko geriausio wub.gif
I tema nedrysau parasyt

Ech wub.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2014 12 23, 21:46)
ziurekit kokia zinute gavau  wub.gif
Sveika. Nezinau ar gerai darau rasydama, bet nezinau kaip tai paaiskinti. Sianakt sapnavau kad SM nare Krown laukiasi. Ir visa diena galvojau prie ko cia tai. Ivedziau i paieska nica ir radau Jus tokioj temoj  wub.gif
Temos neskaitau ir neseku, Jusu nica matau pirma kart. Na o dabar manau kad tai visai ne atsitiktinumas  wub.gif
Linkiu visa ko geriausio  wub.gif
I tema nedrysau parasyt

Ech  wub.gif  nestuke.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2014 12 23, 10:17)
Na ka mergaites galiu pasakyti tik viena - NIEKADA nenustokit svajot!!!

As atsilikus su skaitymais per kelis puslapius net, bet negaliu susilaikyt nepakomentavus smile.gif Krown, tu tokia optimiste, tas tikejimas turi atnesti tau sekme ir ta svajone! Saunuole wink.gif tikiu, kad grisi nestuke.gif ir laikau kumscius uz tave ir uz kitas turkaites is visos sirdies wink.gif
Atsakyti
QUOTE(-Murke- @ 2014 12 23, 22:14)
As atsilikus su skaitymais per kelis puslapius net, bet negaliu susilaikyt nepakomentavus smile.gif Krown, tu tokia optimiste, tas tikejimas turi atnesti tau sekme ir ta svajone! Saunuole wink.gif tikiu, kad grisi nestuke.gif ir laikau kumscius uz tave ir uz kitas turkaites is visos sirdies wink.gif

Aciu, Murke 4u.gif as tiesiog labai labai noriu buti nestuke.gif bigsmile.gif ir prizadejau sau, kad ginklus sudesiu tik tada kai zinosiu HCG rezultata ax.gif o iki tol tikesiu ir nenustosiu viltis savo sekme wub.gif o gyvenime taip jau buna - optimizmas prisaukia sekme ir tegiamus dalykus, negatyvas - atvirksciai, tai sau tokiu momentu kenkt nematau reikalo biggrin.gif 4u.gif

Visoms mergaitems, o ypac turkaitems 4u.gif jusu sekme ne maziau tiketina ir artima nei mano tongue.gif wub.gif viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 23 gruodžio 2014 - 23:13
QUOTE(LISKAUS @ 2014 12 23, 18:03)

Del GN - geriau kad ji butu, kad nebutu bereikalingu priezasciu nepastojimui, kurios nesimato papr. apziuros metu 4u.gif Ir pastebejau kad - Medicana nepraso HSG o Memorial dazniau praso, beveik visoms, gal porai tik nereikejo kiek prisimenu is sio skyrelio 4u.gif

Krown bet attrodo dar nedidukai Tavo foliai taip idomiai, man kai ovitrelle reikejo leistis ta diena apie 20 mm buvo didziausi , tai dar Afroditei tada drebejau kad man neperaugtu iki punkcijos per 2 dienas, bet neperaugo 4u.gif Laukiam toliau ziniu ryt thumbup.gif

Kaip mergytes pasiruosimai Kucioms 4u.gif Ir turkaites , ir likusios LT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 12 23, 23:44)
Del GN - geriau kad ji butu, kad nebutu bereikalingu priezasciu nepastojimui, kurios nesimato papr. apziuros metu  4u.gif  Ir pastebejau kad  - Medicana nepraso HSG o Memorial dazniau praso, beveik visoms, gal porai tik nereikejo kiek prisimenu is sio skyrelio  4u.gif

Krown bet attrodo dar nedidukai Tavo foliai  taip idomiai, man  kai ovitrelle reikejo leistis ta diena apie 20 mm buvo didziausi , tai dar Afroditei tada drebejau kad man neperaugtu iki punkcijos per 2 dienas, bet neperaugo  4u.gif  Laukiam toliau ziniu ryt  thumbup.gif

Kaip mergytes pasiruosimai Kucioms  4u.gif  Ir turkaites , ir likusios LT  4u.gif

nu ir man jie atrodo maziukai dar, bet jau sakau daktarai vakar svarste del ovitrelle paziureje i mano folius g.gif gal is gimdos panasu kad jau padozuota neblogai ar kazka, nu nezinau rolleyes.gif nes po to ir Elis kai paskambino (jeigu gerai supratau) sake kad paskutine stimuliacija ir jau laukia sprogdukai bigsmile.gif labai tikiuosi kad taip ir bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2014 12 23, 22:46)
ziurekit kokia zinute gavau  wub.gif
Sveika. Nezinau ar gerai darau rasydama, bet nezinau kaip tai paaiskinti. Sianakt sapnavau kad SM nare Krown laukiasi. Ir visa diena galvojau prie ko cia tai. Ivedziau i paieska nica ir radau Jus tokioj temoj  wub.gif
Temos neskaitau ir neseku, Jusu nica matau pirma kart. Na o dabar manau kad tai visai ne atsitiktinumas  wub.gif
Linkiu visa ko geriausio  wub.gif
I tema nedrysau parasyt

Ech  wub.gif  nestuke.gif

thumbup.gif, linkiu, kad sis ypatingas sapnas, zinia is mums nepazinto pasaulio issipildytu 100% wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renete: 24 gruodžio 2014 - 08:37
aciu, Renete bigsmile.gif as jau po vizito bigsmile.gif taigi siandien tikrai bus ovitrelle, nes mano foliukai keli jau 20,5 biggrin.gif mane apziurejo pati Semra! thumbup.gif Ir nezinau ar irgirdau tai ka norejau ar ji taip ir sake, kad des man du, o kitus isgyvenusius uzsaldys wub.gif yahoo.gif taigi punkcija man 26 diena, isodinimas jeigu viskas pagal plana - 31 diena biggrin.gif skrisim namo sausio 2 d. cool.gif
Atsakyti