
jau nemazai prisneketa cia

Sveikos,gal zinote koki paprasta receptuka,ka galima pasidaryti is juru gerybiu kokteilio (ten kur daug ivairiu juros gerybiu)?




Gal kas zinot ar galima kalmarus kepti ant zariju?

QUOTE(onute33 @ 2009 07 15, 09:17)
Teko Kroatijoj valgyt kalmarus keptus ant žarijų. Tokie mažiukai jie buvo. Apsivalgymas

QUOTE(Spurgitta @ 2009 07 15, 09:55)
Teko Kroatijoj valgyt kalmarus keptus ant žarijų. Tokie mažiukai jie buvo. Apsivalgymas 

Vejezau kaip noreciau zinoti receptuka.Turiu maiseli saldytu kalmaru ir nelabai zinau ka su jais daryti


QUOTE(onute33 @ 2009 07 15, 11:27)
Vejezau kaip noreciau zinoti receptuka.Turiu maiseli saldytu kalmaru ir nelabai zinau ka su jais daryti
Radau farsiruotu receptukus,bet taip noreciau pasikepti koki saslykiuka.Gal kas bandet? 


Na žinok jie ten buvo paprieskoniuoti ir tiesiog pakepti ant žarijų. Bet va vienas skirtumas - jie buvo švieži, ne šaldyti. Todėl negarantuoju ar su šaldytais gautųsi irgi gerai


QUOTE(onute33 @ 2009 07 15, 11:27)
Vejezau kaip noreciau zinoti receptuka.Turiu maiseli saldytu kalmaru ir nelabai zinau ka su jais daryti
Radau farsiruotu receptukus,bet taip noreciau pasikepti koki saslykiuka.Gal kas bandet? 


kepiau ant zariju astuonkoji - super. ant groteliu, be jokiu foliju. manau,kalmaro mesa taip pat puikiausiai tinkama tokiam kepimo budui.

QUOTE(Spurgitta @ 2009 07 15, 11:57)
Na žinok jie ten buvo paprieskoniuoti ir tiesiog pakepti ant žarijų. Bet va vienas skirtumas - jie buvo švieži, ne šaldyti. Todėl negarantuoju ar su šaldytais gautųsi irgi gerai
O tu imk kokį vieną ir pabandyk ir poto papasakosi ar skanu
(aš kalmarams naudoju žuvies arba jūros gėrybių prieskonius)


Bijau perkept.Girdejau,kad jai per ilgai kepsi ar virsi pasidarys kieti kaip guma


Nu vis tik surizikavau ir iskepiau ant groteliu.Buvo tikrai skanu

QUOTE(onute33 @ 2009 07 22, 08:01)
tai papasakok plačiau - kaip paruošei, kiek laiko kepei

QUOTE(Spurgitta @ 2009 07 22, 09:17)
Paprastai ruosiau.Turejau saldytus tai pirma atsildziau,pabarsciau vegeta ir persiladu(tai toks prieskonis jai kas nezino),i vidu prikimsau cukiniju ir melynu svogunu ir kepiau kol parudavo.Kiek laiko negaliu pasakyt,tiesiog paskrudo ir tiek.Man patiko

QUOTE(onute33 @ 2009 07 22, 20:09)
Paprastai ruosiau.Turejau saldytus tai pirma atsildziau,pabarsciau vegeta ir persiladu(tai toks prieskonis jai kas nezino),i vidu prikimsau cukiniju ir melynu svogunu ir kepiau kol parudavo.Kiek laiko negaliu pasakyt,tiesiog paskrudo ir tiek.Man patiko 

turėtų būti skanu. tik aš vegetos nepripažįstu

