Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos pertvarka pagal A.Gilytės "Spintologija"

QUOTE(odriana @ 2015 02 03, 12:11)
drinks_cheers.gif  Man taip pat buvo toks jausmas perskaičius šią knygą. Atrodo, kad parašyta labai greitai, paviršutiniškai, daugelis svarbių aspektų liko nepaminėti...

Kaip tik neseniai ieskojau draugei dovanos(ne LT) ir pagalvojau, kad gal kokia moteriska knyga faina butu. Taip atradau viena, kuri ir mane sudomino, tai pasiemiau is bibliotekos sau ir perskaicius dziaugiuosiu, kad nenupirkau jos dovanu doh.gif Atrodo knygele graziai, pateikimas smagus, aptarta apranga, makiazas, plaukai ir tt, bet viskas tokia super lengva forma, kaip kokiam zurnale. Ir skaityt realiai nelabai net ka buvo - perverciau vos pora puslapiu paskaitydama....
Atsakyti
Nusizengsiu temai, bet gal kuri skaitete Isabelle Thomas ir Frédérique Veysset knyga "Stilinga tarsi prancuze"? 4u.gif Idomu, kaip si smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2015 02 09, 14:58)
Nusizengsiu temai, bet gal kuri skaitete  Isabelle Thomas ir Frédérique Veysset knyga "Stilinga tarsi prancuze"? 4u.gif Idomu, kaip si smile.gif

Skaičiau, labai patiko. Patiko ir ''Paryžietė"- https://www.knygos.l...5a7bb314356.jpg
o vat ''Spintologija'' pasirodė dėmesio neverta, pakrika, neužkabinanti, tik formatas malonus čiupinėti biggrin.gif
Atsakyti
"Moters" žurnale yra interviu su A. Gilyte, ten rašo, kad valanda jos konsultacijos kainuoja 70eu. Gal kas yra naudojąsi šita paslauga? nes pinigai tikrai itin dideli kaip už valandą, tai įdomu, kokius stebuklus padaro už tokią sumą ? nes jei dvi valandas konsultuoja, tai išeina kaip pusė mėnesinio minimalaus LT atlyginimo biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2015 02 14, 20:09)
"Moters" žurnale yra interviu su A. Gilyte, ten rašo, kad valanda jos konsultacijos kainuoja 70eu. Gal kas yra naudojąsi šita paslauga? nes pinigai tikrai itin dideli kaip už valandą, tai įdomu, kokius stebuklus padaro už tokią sumą ? nes jei dvi valandas konsultuoja, tai išeina kaip pusė mėnesinio minimalaus LT atlyginimo biggrin.gif  blush2.gif

Turbūt panašiai kaip ir "Laimos" žurnalo "Drabužinės metamorfozių" rubrikoje A. Gilytė apžiūri moters turimus drabužius, sudaro iš jų derinius, pasako, kokių drabužių trūksta spintoje, koks stilius ir deriniai tiktų pagal figūrą, darbo dress-kodą ir pan. Taip pat žinau, kad galimos ir stilistų paslaugos apsipirkinėjant parduotuvėje ir renkantis drabužius, batus, aksesuarus.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2015 02 15, 16:02)
Turbūt panašiai kaip ir "Laimos" žurnalo "Drabužinės metamorfozių" rubrikoje A. Gilytė apžiūri moters turimus drabužius, sudaro iš jų derinius, pasako, kokių drabužių trūksta spintoje, koks stilius ir deriniai tiktų pagal figūrą, darbo dress-kodą ir pan. Taip pat žinau, kad galimos ir stilistų paslaugos apsipirkinėjant parduotuvėje ir renkantis drabužius, batus, aksesuarus.

Aišku 4u.gif Na paslauga kaip ir naudinga, bet įkainiai tai nežinau, kiek adekvačiai, aukšti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soled: 15 vasario 2015 - 18:03
Vis mastau mastau, ar man jos reikia... Knygu mugeje sestadieni bus jos stiliaus pamoka, tad jos metu ir nuspresiu! Gal ir pigiau bus siek tiek g.gif
Atsakyti
anafi, sakyciau, kad tikrai nereikia smile.gif manes visiskai nesuzavejo, dejau daug vilciu i ja, bet...
Atsakyti
QUOTE(Cuddle @ 2015 02 18, 18:23)
anafi, sakyciau, kad tikrai nereikia smile.gif manes visiskai nesuzavejo, dejau daug vilciu i ja, bet...

Gal galite papasakoti plačiau? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2015 02 14, 18:04)
Skaičiau, labai patiko. Patiko ir ''Paryžietė"- https://www.knygos.l...5a7bb314356.jpg
o vat ''Spintologija'' pasirodė dėmesio neverta, pakrika, neužkabinanti, tik formatas malonus čiupinėti biggrin.gif

Paryziete neverta pirkt, pavartai, paskaitai esminius punktus, kuriu ten nera daug ir viskas. Visa knyga vien parduotuviu adresai su trumpais aprasymais doh.gif
"Stilinga tarsi prancuze" truputi daugiau info, bet is esmes, nelabai informatyvi knyga, sakyciau neverta pirkt..
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2015 02 20, 23:21)
"Stilinga tarsi prancuze" truputi daugiau info, bet is esmes, nelabai informatyvi knyga, sakyciau neverta pirkt..

Šios knygos vertimas bent man pasirodė niekam tikęs... doh.gif

PS: Beje, kiek mačiau, Spintologijos autorė jau džiaugiasi 4 -uoju leidimu ax.gif
Atsakyti
Pavyko ir man perskaityti

Mani išvada - jeigu negaila pinigų lengvai pasiskaitymui porai vakarų, tada galima pirkti. Arba neturite nė žalio supratimo apie aprangą. Bet realios naudos iš tos knygos nėra. Ji man labiau panaši į žurnalo straipsnių rinkinį.

- Patarimai per daug paviršutiniški, aprangos pagal figūros tipą pilnas internetas
- Rekomenduojami baziniai drabužiai kiek pritempti prie pačios autorės stiliaus (arba įsivaizduojamo stiliaus), neatsižvelgta į tai, kad vienos moterys niekada nedėvi kelnių, o kitos - sijonų
- Iliustracijos mano supratimu nieko neiliustruoja. Manau jos turėtų būti informatyvios, o ne dėl grožio
- Knyga per daug bendrinė, t.y. paimta labai daug temų, bet beveik nieko konkretaus
- Ji labai šiuolaikiška. T.y. po 10 ar net 5 metų nebus iš jos jokios naudos (gal ir gerai smile.gif )

Papildyta:
QUOTE(odriana @ 2015 01 29, 17:01)

Tiesa, už tokią kainą bei prisiminus gausią reklamą knyga galėjo būti daug labiau išsamesnė. Daug daug labiau... Štai čia ir yra pagrindinis, mano nuomone, knygos minusas: pateikti patys patys pagrindai, bet taip norėtųsi plataus, išsamaus žvilgsnio į visas tik truputį "užgriebtas" temas.

Labai taikliai pasakyta drinks_cheers.gif
Atsakyti