Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiuojam kalorijas

QUOTE(Simmy555 @ 2011 01 19, 17:03)
O kiek kcal turi 100g mielinų blynų, kuriuose pusė miltų sudaro grikių, pusė - kvietiniai?
Ir kiek kcal turi šiaip, paprasti blynai (miltai, kiaušinis, vanduo)?

Na, galiu nusakyti tik apytiksliai: kai į keptuvę telpa 4 blynai, 1 vnt. turi apie 120 kcal

Lietinis, pagal jūsų nurodytą sudėtį, turi 100 kcal. Be kiaušinio - apie 90 kcal. "Pagerintas" - t.y., su pienu - apie 120 kcal/vnt.

Rūkytas sparnelis, vnt., turi apie 70-90 kcal/vnt.
Atsakyti
Kiek duoti riekei keptos duonos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2011 01 19, 15:20)
Rūkytas sparnelis, vnt., turi apie 70-90 kcal/vnt.

negi jie tokie miniatiuriniai g.gif visada man sparnui be riebalu ruostam gaunas 100-120kcal unsure.gif

del keptos duonos, 100g keptos duonos turi 550-600kcal, vidutine rieke 40-50g spreskit pacios... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktine Fėja @ 2011 01 20, 19:09)
negi jie tokie miniatiuriniai g.gif  visada man sparnui be riebalu ruostam gaunas 100-120kcal unsure.gif

Esu kažkada skaičiavusi be riebalų kepto sparnelio (su medum ir soja) kcal - būtent tiek ir išėjo. Smulkūs LT sparneliai, smulkūs biggrin.gif

QUOTE(monkey @ 2011 01 20, 22:04)
Prisiskaiciau kiek daug visur kaloriju ir valgyti noras praejo, bent jau kuriam laikui blush2.gif

Gera proga numesti svorio biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal kas nors patartų kiek kcal duoti svarainių sirupui g.gif pagal mane tai ten svarainiai tik su cukrum, tai ir duodu 100g ~ 350kcal, bet gal per mažai doh.gif o niekur nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2011 02 01, 19:54)
Sveikos  4u.gif gal kas nors patartų kiek kcal duoti svarainių sirupui  g.gif  pagal mane tai ten svarainiai tik su cukrum, tai ir duodu 100g ~ 350kcal, bet gal per mažai  doh.gif  o niekur nerandu  g.gif

Manau visaip čia gali būti, priklausomai nuo cukraus kiekio.

Kažkokioj internetinėj parduotuvėj mačiau,kad 100g-200 kcal
pvz klevų sirupas turi ~270 kcal, ta manau ir svarainių sirupui panašiaia galit duot smile.gif

nežinau kiek duot 1 lietiniam su varške. Ne aš dariau tai net neįsivaizudoju kaip apskaičiuoti.. Daviau 230kcal, bet galvoju ar ne per mažai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamius: 01 vasario 2011 - 20:12
Na mano lietinis turi 90-100kcal be įdaro. O varškė.... jei nelabai saldi buvo, tada manau panašiai ir bus. Dar priklausomai ar paskui buvo apkeptas ir kokiame kiekyje aliejaus. Jei neriebus tai tiek ir duočiau smile.gif
Atsakyti
gal zinot kiek kcal galeciau duoti arbatoms is:
pankolio vaisiu
krapu vaisiu
kmynu

i puodeli dedu arbatini sauksta seklyciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolinė @ 2011 02 04, 14:23)
gal zinot kiek kcal galeciau duoti arbatoms is:
pankolio vaisiu
krapu vaisiu
kmynu

i puodeli dedu arbatini sauksta seklyciu ax.gif

Manau, kad tokių dalykų galima neskaičiuoti irnesakyk.gif Kavai duodama 3-5 kcal puodeliui. Manau, kad ir arbatai panašiai. Jeigu dedi cukraus ar medaus - tai jį ir suskaičiuok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Greipfrukte @ 2011 02 04, 15:10)
Manau, kad tokių dalykų galima neskaičiuoti irnesakyk.gif Kavai duodama 3-5 kcal puodeliui. Manau, kad ir arbatai panašiai. Jeigu dedi cukraus ar medaus - tai jį ir suskaičiuok  4u.gif

aciu 4u.gif

o kaip skaiciuot pvz. avizu kose, ant pakuotes raso sausu 100g avizu kcal verte ar virtu? gal ir kvailas klausimas, bet nebezinau kaip skaiciuot biggrin.gif

ir dar..kiek galeciau duoti kcal v.s. avieciu uogienes?
Atsakyti
QUOTE(Migdolinė @ 2011 02 05, 13:11)
1. o kaip skaiciuot pvz. avizu kose, ant pakuotes raso sausu 100g avizu kcal verte ar virtu? gal ir kvailas klausimas, bet nebezinau kaip skaiciuot biggrin.gif
2. ir dar..kiek galeciau duoti kcal v.s. avieciu uogienes?

1. Jeigu tai paprastos avižos, tai paprastai sausų rašo. Kažkur -330-360 kcal parašyta? Tada tikrai sausų 4u.gif Išvirusios maždaug 3k. daugiau sveria. Tos pokelinės košytės, kur tik užplikyti reikia - vienas pokelis būna 110-130 kcal vidutiniškai (nuo firmos priklauso).
2. O šito tai jau nežinau ax.gif Nuo cukraus kiekio viskas priklauso.
Atsakyti
sveikos mergaites smile.gif siandien pusryciams sugalvojau sutrint mandarinus su zievelem ir nulupta citrina. na toks gavos kaip angliskas tradicinis dzemas tik tiek kad su saldikliu. kaip manot kiek kaloriju gali tureti ta zievele? smile.gif
Atsakyti