Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiuojam kalorijas

Citrinu zievele (1 a.s.) - 2 kcal
Manau, kad mandarinu zieveleje irgi panasiai turetu buti 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kiek kalorijų gali turėti 100 g virtinių su grybais? 4u.gif žinau, kad turbūt priklauso ir nuo to, kiek grybų dėta, kaip jie buvo paruošti, kokia tešla, bet maždaug?
Atsakyti
Aij, tiesa, ir vėl aš įsikišiu blush2.gif
Kiek maždaug gramų yra 1 v. š. košės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simmy555 @ 2011 02 10, 08:33)
Merginos, kiek kalorijų gali turėti 100 g virtinių su grybais?  4u.gif žinau, kad turbūt priklauso ir nuo to, kiek grybų dėta, kaip jie buvo paruošti, kokia tešla, bet maždaug?

Virtiniai su bulvėmis
221
Virtiniai su varške
235

turėtų ir su grybais panašiai būt,nors kažkurradau,akd su grybais virtiniai 151 kcal

Atsakyti
Laba diena. Ateinu ir aš su klausimėliu. Kiek kcal gali turėt vištienos kulšelė, kepta orkaitėje be riebalo ir odelės, jei iškepta su kaulu svėrė 91g, o be jo 56g., t.y 56g. grynos keptos mėsytės? 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, gal žinot kiek galėtų turėti kalorijų varškės štrudelis iš "Picos Jazz'? 4u.gif
Atsakyti
Beje, Maruša, dėl Tavo tų puslapių - pirmas veikia, tik rodo, jog neteisingas adresas buvo suvestas - gale turi būti .lt (gal suvedei kokį .ly kaip kad man dažnai pasitaiko ar pan.)

Turiu klausimą:
esam prisivirę virtinių ir vyras prie jų padarė sviesto bei grietinės padažą. Kiek kcal maždaug jam reikėtų atskaičiuot? Kad bent orientuotis galėčiau. 100, 200kcal? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simmy555 @ 2011 02 15, 19:22)

esam prisivirę virtinių ir vyras prie jų padarė sviesto bei grietinės padažą. Kiek kcal maždaug jam reikėtų atskaičiuot? Kad bent orientuotis galėčiau. 100, 200kcal?  g.gif

Aš pasižiūrėjau savo knygelėj - grietinė 30 proc. -317, sviestas - 776, tai jeigu 50/50 - 547 kcal/100g doh.gif
Atsakyti
Oho blink.gif na, turbūt guostis galiu nebent tuo, kad tiek, kiek ant tu virtinių užpilama nesudarytų nė 50 g, o dar priedo jeigu nukrapštai kiek ant kąsnio pakliūva.. blush2.gif

Ir dar vieną klausimą turiu (pastaruoju metu man jų nestinga biggrin.gif ).
Kiek kcal turi 100 g sausainių su šokolado glaistu? Internete radau tik su priskaičiuotais riešutais ir migdolais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simmy555 @ 2011 02 17, 08:07)
1. Oho  blink.gif na, turbūt guostis galiu nebent tuo, kad tiek, kiek ant tu virtinių užpilama nesudarytų nė 50 g, o dar priedo jeigu nukrapštai kiek ant kąsnio pakliūva..  blush2.gif

2. Ir dar vieną klausimą turiu (pastaruoju metu man jų nestinga  biggrin.gif ).
Kiek kcal turi 100 g sausainių su šokolado glaistu? Internete radau tik su priskaičiuotais riešutais ir migdolais g.gif

1. O kam išvis pilti? unsure.gif
2. Ant pokelio nerašo? g.gif Aš pirkau tuos Pims, kur žele ir ant viršaus šokoladas, tai vienas apie 60 kcal buvo, jeigu neklystu. Šiaip turėtų būti kokie 450 kcal/100 g, o toliau viskas nuo sausainio priklauso.
Atsakyti
Kaip skaičiuoti daržovių, įdarytų mėsa, kcal, pvc. faršu įdarytos cukinijos? Susumavau visų sudėtinių dalių svorį ir kaloražą, paskui atitinkamai apskaičiavau porcijos gramais kcal, bet vis tiek, juk nevienoda faršo, cukinijos, sūrio proporcija gaunasi g.gif
Atsakyti
Dar klausimėlis, kiek kcal duoti 50g šokoladinių bulvyčių? Lentelėse randu vienos marcipaninės bulvytės kaloringumą, 25 kcal, bet čia jaučiu daugiau. Riekė tinginio apie 200, tai gal jamt vidurkį ir primest kokias 100 kcal tiems 50 gramų? Sausainių čia juk mažiau dedama nei į tinginį g.gif
Atsakyti