Nu jo, Simai vėl su visu pajėgumu grįš.
Nebereikalo aš to Barišo nemėgau nuo pat pradžių, va ir parodė savo tikrą veidą. Gaila Džemrės labai, dabar motinėlė galės kruvinom ašarom verkt pastūmėjus į glėbį pas velnią.
Šiaip labai nustebau dėl pabaigos, netikiu, kad Gunėjus nušovė, man jis per didelis bailys, kad kažką nužudytų. Tik iš karto pagalvojau, kad dabar koks Kuzėjus nesakytų, kad jis šovė ir vėl sėstų į kalėjimą, kad Gunėjų apsaugotų.
Bet Samis tai irgi geras, įdavė sūnui ginklą - eik, šauk. Nu viršūnė.
QUOTE(6Combo9 @ 2014 12 12, 10:38)
Nu jo, Simai vėl su visu pajėgumu grįš.
Nebereikalo aš to Barišo nemėgau nuo pat pradžių, va ir parodė savo tikrą veidą. Gaila Džemrės labai, dabar motinėlė galės kruvinom ašarom verkt pastūmėjus į glėbį pas velnią.
Šiaip labai nustebau dėl pabaigos, netikiu, kad Gunėjus nušovė, man jis per didelis bailys, kad kažką nužudytų. Tik iš karto pagalvojau, kad dabar koks Kuzėjus nesakytų, kad jis šovė ir vėl sėstų į kalėjimą, kad Gunėjų apsaugotų.
Bet Samis tai irgi geras, įdavė sūnui ginklą - eik, šauk. Nu viršūnė. 
Paprastai turkai mėgsta paerzinti gale serijos
O ar Kuziukas proto įgavo, ir toliau už kito kaltes sėdės parodys, kaip sako, gyvenimas. Jeigu sės, tai bus nevisprotis, bet gi tai Kuziejus, su savo principais ir galvoja širdimi, o ne protu, taigi gali būti visko.
Barišą aš mėgau, jis man patinka, toks gana išlaikytas, bet deja jo šiandienis pokalbis, šį herojų išbraukė iš mano mėgiamų sarašo. Tačiau man labai gaila, kad tokios aplinkybės jam susiklostė. Tačiau jis pats kaltas, per gobšumą, padirbdamas parašus atsirado šioje situacijoje. Nors šiaip kaip vyras jis man simpatiškas, ypač duobutės veiduos
Šauti ruošėsi tėvas gi, tačiau širdis jī sustabdė, o Giunėjui neliepė šaut, liepė tik apginti. Na ir laukiam pirmadienio, kad pamatytume, ką ir kaip jis gynė...
QUOTE(Milagra @ 2014 12 12, 16:48)
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 12, 16:57)
Man jos akys per toli viena nuo kitos. Buna zmoniu, kur akys nenormaliai per arti, o pas ja per toli.
Man filme keisti policininkai. Daznai kaltina K, kad jis sutrukde. Bet pvz ta nakti, kai jis pries masina su ginklu ejo, tai patys policininkai budejo, irgi butu puole masina, tai ka jis jau ten sugadino
Ir isvis, kodel pyksta, kad nusove? Jei ne K, tai jie simta metu dar nebutu jo pagave.
O aš pastebėjau, kaip Kuziejus Ali merginai palaidinę pataisė, kai ji su tuo komisaru bendravo. Čia man tai toks ženklas, kad jis tokių, kaip čia pasakius, ,,truputi" senų turkiškų pažiūrų. Čia svarbi detalė. jam svarbu, kad mergina padori būtų, bet jis gali elgtis nelabai padoriai su jomis
Čia mano interpretacija
O kaži Ali mergaitė nesusimes su tuo policininku?
Galėtų, abu mylimuosius praradę...
o jus man pasakykit, ar rode kaip Ferhadas Simai mama nuzude, as vel kazkaip sia vieta praleidau?
QUOTE(oziarage @ 2014 12 12, 18:45)
O aš pastebėjau, kaip Kuziejus Ali merginai palaidinę pataisė, kai ji su tuo komisaru bendravo. Čia man tai toks ženklas, kad jis tokių, kaip čia pasakius, ,,truputi" senų turkiškų pažiūrų. Čia svarbi detalė. jam svarbu, kad mergina padori būtų, bet jis gali elgtis nelabai padoriai su jomis
Čia mano interpretacija
Taigi Ali prašė saugot. Tai ir saugo žmogus
QUOTE(oziarage @ 2014 12 12, 12:45)
Čia mano interpretacija
Aš tai visai neinterpretuoju, nes čia man daugiau humoras buvo
QUOTE(Mockava @ 2014 12 12, 17:48)
Barišą aš mėgau, jis man patinka, toks gana išlaikytas, bet deja jo šiandienis pokalbis, šį herojų išbraukė iš mano mėgiamų sarašo.
Man irgi jis krito akyse, jau buvau patikėjusi kad po atsiskyrimo nuo šeimos jis tikrai šiek tiek pakeitė vertybes... bet...
Galėjo jis tiesiai šviesiai Džemrei pasakyti... kad metus laiko tu man reikalinga, kad atstatytume verslui gerą vardą, kad Giunejaus atsikratyčiau..tai prašyčiau suvaidinti nuostabią žmonelę, o jei ne tai Kūziukas keliaus į cypę.. . O dabar bjaurybė dar savo mamai priskiedė kad dėl Giunėjaus ir pinigų Džemrė tekėjo..
QUOTE(vemvet @ 2014 12 12, 19:34)
Ir isvis, kodel pyksta, kad nusove? Jei ne K, tai jie simta metu dar nebutu jo pagave.
Man atrodo kad kažkur buvo minėję policininkai, kad ne Ferhadas jiems pagrinde rūpi.. o virš jo tupintys dar aukštesni mafukai. Tai policininkai prarado galimybę susekti juos kai F nebėra.
QUOTE(oziarage @ 2014 12 12, 19:45)
Čia mano interpretacija
Manau čia buvo namiokas, kad ji prieš Šerefą taip išsiplikino... o Kuzejus aišku mano kad nėr ko čia taip greitai Demet su kitais prasidėti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 12, 22:21)
Neiškenčiau, žiūriu seriją pirmadieninę. Aš gal nesveika, bet man Džemrės ir Giulten negaila, eina žeminasi, skambinėja Kuzėjui, jis jai kelis kart sako pamiršk ir t.t. Pačios prisivirė košės, tegu srebia. Kai į Paryžių tai pirma Giulten, kai mato, kad duktė į kaktą gavo, tai vėl blogai
Toks jausmas, kad gavo ko norėjo
Viena turtų, kita paerzint
QUOTE(Rami-Puma @ 2014 12 12, 21:47)
Galėjo jis tiesiai šviesiai Džemrei pasakyti... kad metus laiko tu man reikalinga, kad atstatytume verslui gerą vardą, kad Giunejaus atsikratyčiau..tai prašyčiau suvaidinti nuostabią žmonelę, o jei ne tai Kūziukas keliaus į cypę.. . O dabar bjaurybė dar savo mamai priskiedė kad dėl Giunėjaus ir pinigų Džemrė tekėjo..
Priminkit, ka tokio zino Barisas, kad galetu K ikisti uz grotu?
QUOTE(vemvet @ 2014 12 12, 23:51)
Priminkit, ka tokio zino Barisas, kad galetu K ikisti uz grotu?
Barišas pameluotų policijai, kad Kuzejus nušovė Ferhatą. Čia jau merginos išdiskutavo tai, kelis psl atgal.
Papildyta:
QUOTE(LiveInDream @ 2014 12 12, 22:06)
o jus man pasakykit, ar rode kaip Ferhadas Simai mama nuzude, as vel kazkaip sia vieta praleidau?
Lyg nerodė. Rodė tik kaip taksi jie šnekėjo, o po to jau, kad ją rado. Per žiauru čia buvo su ta mama. Ypač, žinant Ferhatą ir jo žiaurumą, aš tikrai kaltinu Kuzėjų, kad ją išleido. Nes Ferhatas taip atkeršijo Simai už tai, kad ji užvedė ant kelio Kuzejų dėl Deniz.