Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas 3

QUOTE(Lux @ 2014 12 12, 15:22)
Ar aš ką ne taip supratau, ar Kuzey serijos gale suprato, kad Giuney nušovė Ferchatą? Ir pirmą kartą žiūrėdama, ir dabar taip suprantu.

Na kad kitaip ir nebuvo galima suprasti smile.gif Bet tai palaukim ką į tai atsakys Guney ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2014 12 12, 09:29)
Na ir pabaiga   blink.gif  Ir laukt iki pirmadienio  doh.gif

O ko laukt! Taigi aišku, kad nušovė Giunėjus! lotuliukas.gif praktiskai serijalas baigtas! lotuliukas.gif

Moka tie turkeliai nervus patampyt, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 12 gruodžio 2014 - 16:32
QUOTE(Erijana @ 2014 12 12, 17:29)
pagrasino del Kuzejaus smile.gif

O kaip skambejo grasinimo tekstas man idomu smile.gif kuo Barisas gali grasinti?
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 12 12, 18:31)

Moka tie turkeliai nervus patampyt, ar ne?

Nors imk ir pradėk kratytis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ukmė @ 2014 12 12, 15:31)
O kaip skambejo grasinimo tekstas man idomu smile.gif kuo Barisas gali grasinti?

Jis būdamas Ferhato jachtoje girdėjo kaip Ferhatui skambino Kuzey ir grasino. Sakė, jei ji nepasiliks su juo, tai jis pasakys apie tai policijai ir įkiš Kuziejų į kalėjimą.
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2014 12 12, 09:33)
Nors imk ir pradėk kratytis  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 12 12, 17:33)
Jis būdamas Ferhato jachtoje girdėjo kaip Ferhatui skambino Kuzey ir grasino. Sakė, jei ji nepasiliks su juo, tai jis pasakys apie tai policijai ir įkiš Kuziejų į kalėjimą.

Ech...niekis gi cia toks grasinimas, juk visi zinojo, tuo paciu ir policija,kad Kuzejus medziojo Ferhata. Nu bet nebutu filmas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2014 12 12, 15:33)
Nors imk ir pradėk kratytis  lotuliukas.gif

Kad šiandien jau geltonų kratinių per akis biggrin.gif Nebesikratykit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 12 12, 09:30)
As maciau tik surista Besira. Kadangi ziurejau dirbdama, tai gal dar koki momenta praziopsojau g.gif Reikes veliau normaliai paziureti.

Aš irgi turėsiu peržiūrėt, nes jokiu būdu negalėjau praleisti šių diskusijų apie žudiką lotuliukas.gif taigi bus įdomu lietuvišką variantą peržiūrėt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 12 gruodžio 2014 - 16:40
QUOTE(Ukmė @ 2014 12 12, 15:35)
Ech...niekis gi cia toks grasinimas, juk visi zinojo, tuo paciu ir policija,kad Kuzejus medziojo Ferhata. Nu bet nebutu filmas smile.gif

Na, ne visai sutikčiau. Viena yra šiaip rėkauti, o kita tartis dėl susitikimo vietos ir grasinti, kad kai susitiks, jį nudės. Ir ypač, kai taip ir įvyksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ukmė @ 2014 12 12, 09:35)

Tuo labiau, gi jis policijai pagrindinis įtariamasis. Džemre žino, kad Barisui prabilus, Kuziejus sėstų..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 12 gruodžio 2014 - 16:44
QUOTE(Lux @ 2014 12 12, 16:09)
aš matau joje tik prievartinę šypseną su nevienodo ilgio priekiniais dantim doh.gif  biggrin.gif

Jau vieno vyro rankas aptarem, dabar ziuresiu i Zeynep dantis, kazkaip nepastebejau ax.gif Na, bent jau nesusivelus kaip ciucela kaip anksciau rolleyes.gif
Atsakyti