QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 11, 18:41)
Nu įdomu dabar kaip serialas pasisuks kai Ferhado nebėra.
QUOTE(Lux @ 2014 12 11, 15:52)
Super suvaidinta, Öykü Karayel šaunuolė, režisūra irgi fantastiška. Prisidirbo Cemre, bet man jos labai gaila buvo žiūrint, kaip ją liečia nemylimas vyras.
O pastebėjot Barišo rankas - fui fui
O pastebėjot Barišo rankas - fui fui
Ranku nepastebejau, bet ta vieta, kai Dzemre sriubavo del santuokos, tai man net nuobodi buvo. Galetu ir nemyledama svelnesne buti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 11, 16:28)
Ai tai tada aisku, kuom jos jum negrazios
Na zinokit, as del tu ranku, specialiai atsisukau ta scena paziureti
nes visada labai atkreipiu demesi i rankas ir pirstus
Nes man kaip tik tokios rankos grazios
as nemegstu didziarankiu 
Kiek prisimenu, tai dziungliu mauglis didelem letenom buvo
Man is Fatmagiul istriges toks vaizdas: ta gatvele prie upes, namukas ju ir eina sulinkes didelis Kerimas, o rankos su istiestom plastakom kaip irklai makaluojasi
Tai ka, cia Samis pasidarbavo miske? Paskutinioji jau tam nieksui, tikrai neprisikels?
QUOTE(vemvet @ 2014 12 11, 19:06)
Tai ka, cia Samis pasidarbavo miske? Paskutinioji jau tam nieksui, tikrai neprisikels?
Tikrai neprisikels. Ne ne Samis
[quote=vemvet,2014 12 11, 11:06
[/quote]
Na merginos mane baimė ima, kad kažkas išplepës, ir pakeis dar namačiusiųjų( jei dar tokių yra) požiūrį į kai kuriuos veikėjus, jai kas klaus geriau jau rašom AŽ, o ne geltoninam! Paskui gali nelikti ką diskutuoti, o dabar taip smagu!
[/quote]
Na merginos mane baimė ima, kad kažkas išplepës, ir pakeis dar namačiusiųjų( jei dar tokių yra) požiūrį į kai kuriuos veikėjus, jai kas klaus geriau jau rašom AŽ, o ne geltoninam! Paskui gali nelikti ką diskutuoti, o dabar taip smagu!
O man tai dabar norėtųsi, kad nemačiusioms niekas neišduotų kas čia pasidarbavo. Pusės įdomumo neteks
Bent jau man taip buvo. Ir labai būtų įdomu paskaityt spėliojimus ir pamąstymus.
Bet, aišku, kažkas vis tiek pasakys
Bet, aišku, kažkas vis tiek pasakys
QUOTE(vemvet @ 2014 12 11, 18:06)
Kiek prisimenu, tai dziungliu mauglis didelem letenom buvo
Man is Fatmagiul istriges toks vaizdas: ta gatvele prie upes, namukas ju ir eina sulinkes didelis Kerimas, o rankos su istiestom plastakom kaip irklai makaluojasi
Na kiek AS atsimenu, tai pas Kerima, tikrai nedideles plastakos, pirstai smulkus, ilgi, nagai dailus
QUOTE(Mockava @ 2014 12 11, 17:32)
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 12 11, 17:34)
Pirštais nerodom
QUOTE(Milagra @ 2014 12 11, 18:35)
QUOTE(Milagra @ 2014 12 11, 11:35)
Papildyta:
Pirštais nerodom
Viskas į tai veda!
O kad Keremo rankos didelės nesutinku, ilgos galbūt, bet gana elegantiškos, arba moteriškos
QUOTE(Mockava @ 2014 12 11, 18:32)
Sitoje temoje protingos merginos, kas nenori, geltonai neskaito. Bent jau as neskaitau, jei nenoriu.
Svarbu, kad neprisikeltu kaip ka buna. Tik skaiciau, kad Ferhado linija iki galo, tai negi dar kovos
QUOTE(vemvet @ 2014 12 11, 17:41)
Sitoje temoje protingos merginos, kas nenori, geltonai neskaito. Bent jau as neskaitau, jei nenoriu.
Svarbu, kad neprisikeltu kaip ka buna. Tik skaiciau, kad Ferhado linija iki galo, tai negi dar kovos
Ui ne, neprisikels, nebijokit