Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas 3

QUOTE(*perfect life* @ 2014 12 11, 23:53)
O man kažkaip įdomu pasidarė ką gi samis paskambinęs sakė giunėjui. Scenaristės to neparodė, bet tas man įstrigo. Įdomu kaip čia bus toliau...  smile.gif
O gal kažką praleidau...

Gal pasake kur Ferhadas ir Gunejus ji nusove g.gif bent jau man tokia pirma mintis kilo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leiton @ 2014 12 11, 23:32)
Gal pasake kur Ferhadas ir Gunejus ji nusove  g.gif  bent jau man tokia pirma mintis kilo  biggrin.gif

Man taip pat biggrin.gif kažkaip ir įtariu kad čia giunėjaus darbas g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leiton @ 2014 12 12, 01:32)
Gal pasake kur Ferhadas ir Gunejus ji nusove  g.gif  bent jau man tokia pirma mintis kilo  biggrin.gif

Bet Giunėjus be ginklo, tada turėjo su tėvu susitikt ir tėvas įduoda ginklą ir sako eik sūnau nušauk g.gif kažkaip sunkiai įsivaizduoju schmoll.gif na gal dar koks Barišas, jis prabuvo su Ferhatu, parankiniai vedėsi Džemrę, jis gal buvo kur paliktas ir išsilaisvino bigsmile.gif bet irgi iš kur gavo ginklą, nežinau, bet maža ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skuba3 @ 2014 12 11, 23:57)
Bet Giunėjus be ginklo, tada turėjo su tėvu susitikt ir tėvas įduoda ginklą ir sako eik sūnau nušauk  g.gif kažkaip sunkiai įsivaizduoju  schmoll.gif na gal dar koks Barišas, jis prabuvo su Ferhatu, parankiniai vedėsi Džemrę, jis gal buvo kur paliktas ir išsilaisvino  bigsmile.gif bet irgi iš kur gavo ginklą, nežinau, bet maža ką  biggrin.gif

Kažką parašėt, bet kažką tokio be ryšio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *perfect life*: 12 gruodžio 2014 - 00:06
QUOTE(skuba3 @ 2014 12 11, 16:57)
Bet Giunėjus be ginklo, tada turėjo su tėvu susitikt ir tėvas įduoda ginklą ir sako eik sūnau nušauk  g.gif kažkaip sunkiai įsivaizduoju  schmoll.gif na gal dar koks Barišas, jis prabuvo su Ferhatu, parankiniai vedėsi Džemrę, jis gal buvo kur paliktas ir išsilaisvino  bigsmile.gif bet irgi iš kur gavo ginklą, nežinau, bet maža ką  biggrin.gif

Viskas čia su ryšiu! Kiekvienas įtariamasis, net ir Džemre su Kuziejumi, žinoma ne žiūrovams, bet policija gi nematė ar jie tikrai nešovė... O visi kiti, ir mums įtariamieji. Aš statau už Giulten! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*perfect life* @ 2014 12 12, 02:05)
Kažką parašėt, bet kažką tokio be ryšio biggrin.gif

Aš didesnį ryšį matau tame, jog Barišas turėjo realesnių galimybių šauti, nei Giunėjus, juolab, jog serialas ne kartą įrodė, kad tai, kas atrodo akivaizdu, paprastai netiesa. O kas šovė, bus matyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 12 12, 01:08)
Viskas čia su ryšiu! Kiekvienas įtariamasis, net ir Džemre su Kuziejumi, žinoma ne žiūrovams, bet policija gi nematė ar jie tikrai nešovė... O visi kiti, ir mums įtariamieji. Aš statau už Giulten!  lotuliukas.gif

Nelabai supratau jūsų minčių kratinio unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(skuba3 @ 2014 12 12, 01:14)
Aš didesnį ryšį matau tame,  jog Barišas turėjo realesnių galimybių šauti, nei Giunėjus, juolab, jog serialas ne kartą įrodė, kad tai, kas atrodo akivaizdu, paprastai netiesa. O kas šovė, bus matyt  smile.gif

Šventas naivume biggrin.gif barišas pats vos neprišikęs į kelnes džembrei skambino biggrin.gif pistūlės įremtas biggrin.gif kur jau ten barišas biggrin.gif(čia mano nuomonė, gal ir klystu, stebiu įvykius toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *perfect life*: 12 gruodžio 2014 - 01:36
QUOTE(*perfect life* @ 2014 12 11, 18:32)

Na, nieko nepadarysi, kaip sukrėčiau taip jau ir liks...
rolleyes.gif
Papildyta:
Ai, dėl Barišo rankų, na rankos kaip rankos, bet va tas vyrukas nuo Kuzės vyriškų rankų tai neblogai gavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 12 12, 02:34)
rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leiton @ 2014 12 11, 23:32)

Man tikrai nepanasu i Giuneju, net nekvepia jo darbu ax.gif

QUOTE(Mockava @ 2014 12 12, 01:08)
Viskas čia su ryšiu! Kiekvienas įtariamasis, net ir Džemre su Kuziejumi, žinoma ne žiūrovams, bet policija gi nematė ar jie tikrai nešovė... O visi kiti, ir mums įtariamieji. Aš statau už Giulten!  lotuliukas.gif

Prajuokinot lotuliukas.gif Gal Huseinas su Giulten i musi issiruose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 12 12, 02:08)

Ech gaila jus pirma pastatet, nebespejau..tada as statau uz Gandan biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leiton @ 2014 12 11, 22:32)

O iš kur jis žinojo, kur tas Ferhatas? bigsmile.gif

QUOTE(Mockava @ 2014 12 12, 00:08)
Aš statau už Giulten!  lotuliukas.gif

Aš galvoju, kad sodininkas biggrin.gif Nu arba Džanas biggrin.gif

QUOTE(*perfect life* @ 2014 12 12, 00:32)
Papildyta:

Šventas naivume biggrin.gif  barišas pats vos neprišikęs į kelnes džembrei skambino biggrin.gif pistūlės įremtas biggrin.gif kur jau ten barišas biggrin.gif(čia  mano nuomonė, gal ir klystu, stebiu įvykius toliau mirksiukas.gif

Svarbiausia ne kratinys, o DžemBre biggrin.gif

QUOTE(Mockava @ 2014 12 12, 01:34)

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 12 gruodžio 2014 - 10:38